Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 01:01:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1428314 puta)
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC one s
@zoka_m

pa oko 2 meseca, ne znam tacno. kreatin uzimas prve nedelje 4 puta po kafenu kasikicu (ujutro, pre-posle treninga i uvece) a posle prve nedelje pijes 2 puta po kafenu kasikicu pre i posle treninga do kraja ciklusa (pijes sa gustim sokom ili vodom)  protein sam ja pio po 3 puta dnevo 2 pune supene kasike sa 1/2L mleka. mislim da imas negde formulu da izracunas koliko ti dnevno treba proteina pa bi po tome trebalo da gledas, mada sam ja batalio to.
pa sa 82kg dosao sam na 90kg i dizem sada 120kg na bencu 3-4 puta a dizao sam pre toga 100kg. mada sam ja slab na benchu, to mi najteze ide, vise sam napredovao na ostalim vezbama
i ako mozes uzmi i dekstrozu (grozdjani secer) to kombinuj sa kreatinom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
grozdjani secer sam trazio, jer su bas preporucivali, ali ne moze se ovdje nigdje naci....vidjecu kazu da vani(inostranstvo) ima u apotekama i nesto sitno kosta, pa vidjecu sa rodjakom da mi ponese kad bude dolazio...jer bas kazu da je to ko da uzimas ovaj obicni secer, znaci 100% mi se nista ne moze desiti, a i nesto su mi objasnjavali, odmah se razgradjuje i ide u misice, sta ja znam...nisam ih bas pretjerano slusao Smile
kazu i da su glutamin i jos neki vitamini takodje odlicne stvari samo ne znam bas jel to za mene???
  nista, onda tnx apolon na objasnjenima i savjetima, a ja cu jos da vidim, ne treba sa tim pozurivati???? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
trazi dekstorzu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC one s
polako zoka, ja verujem da ces ti to sve probati Smile samo budi strpljiv.
imas negde na prethodnim stranama objasnjenje sta je dekstroza i zasto je bitna, mislim da ima i za glutamin isto objasnjenje. nista nije opasno, samo uzimaj propisane kolicine, ne treba preterivati. i naravno posavetuj se sa lekarom, za svaki slucaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Get Rich Or Die Tryin'

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
SonyEricsson P990i
Moze neko da mi preporuci vjezbe za bicepse,tricepse i ramena?Ako mogu neke koje ne opterecuju kicmu posto imam
16 godina i mislim da ne bi trebao opterecivati kicmu bespotrebno.Inace sam visok 194. i imam oko 94 kile sto znaci da imam potrebnu masu.Hvala
IP sačuvana
social share
Samo su ljudska glupost i svemir bezgranichni !!!

Pravila su tu da se krse, a ograde da se preskacu!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC one s
nemoj velike tezine da dizes i preterano da se forsiras i neces previse opteretiti kicmu. koju god vezbu uzmes da radis mora imati veze sa kicmom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
Moze neko da mi preporuci vjezbe za bicepse,tricepse i ramena?Ako mogu neke koje ne opterecuju kicmu posto imam
16 godina i mislim da ne bi trebao opterecivati kicmu bespotrebno.Inace sam visok 194. i imam oko 94 kile sto znaci da imam potrebnu masu.Hvala

za biceps, po meni je najneophodnija vjezba dvorucni pregib na scot klupi...to mi je jedna od osnovnih i neizostavnih vjezbi...
triceps, ja volim da radim francuski potisak, i spagu....i dosta pogadja - bar mene....

ramena, uf, tu su ti sve bitne... lat masina, potisak bucicama na klupi, odrucenje bucicama.... i tako te vjezbe....

a nisi nista pitao za ledja i grudi???? pa bolje ti je rukat grudi, ledja i ruke nego ramena...ma ustvari radi sve, cak i noge... vidi, ako si malo iskusniji sastavi sam sebi plan, sta si primjetio da ti najbolje odgovara i da te najvise pogadja ako ne, pitaj trenera gdje ides u ter, da ti da neki program...
npr. ja imam program - prsa i triceps (jedan dan), ramena (drugi dan), noge(treci dan), ledja i triceps(cetvrti dan)...stim da radim i trbusnjake, al kad mi se da Smile
to je cetiri dana, peti pauziram, a sesti opet ispocetka, ili rukam malo cardio.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630
Ljudi, jedno mozda malo off pitanjce.. Da li neko pouzdano zna gdde moze da se kupi bokserska vreca, ne mora da bude toliko velika, ali da vrsi istu funkciju?
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC one s
@zoka_m pitao je vezbe gde ne opeterecuje kicmu

@El_fuegu
pogledaj pm, poslao sam ti link gde mozes naci dzak za boks
« Poslednja izmena: 24. Jul 2006, 04:58:19 od Apolon84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung S4
@Apolon84

care, znas i sam da sve jedna vjezba veze ima sa kicmom, i sve jedna vjezba opterecuje kicmu!!! neka manje a neka vise....
uglavnom, ako misli ici u teretanu, morace raditi vecinu vjezbi koje opterecuju kicmu al to nije uopste problem, samo nek smanji tezinu i radi pravilno to je to...znam ja kako je to kad tek krenes....u pocetku su i mene zajebavali sto dizem male kilaze...a kasnije kad su sjebali kicmu, onda udaraju se po celu, stari moj samo polako i radi pravilno..bolje ti je uraditi sa duplo manjom kilazom 4-5 ponavljanja vise ali PRAVILNO!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 01:01:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.