Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 00:03:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 858 859 861 862 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1324880 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Ma ovo gde ja idem je rekreativni centar i imaju bazen i teretanu ....

Sa kičmom imam problema kod trećeg i četvrtog diska a pošto su mi mišići donjeg dela leđa slabi, preporučio mi je najbolji prijatelj a i doktor ovde da prvo krenem sa plivanjem kako bih ojačao mišiće oko kičmenog stuba što je već urodilo plodom jer sam se merio visinski i posle samo mesec dana sam već osetio pomak mali u visini što me je veoma obradovalo ... isto tako se primeti i po meni promena otkako sam počeo redovno da treniram.

Što se tiče plivanja i dužine, ja sam veoma loš sa kondicijom do te mere da kad sam krenuo nisam mogao ni jednu dužinu bazena da isplivam ... tako da se nadam nekom pomaku do makar 500 m a to što si rekao za mix pa mogao bih iskreno da probam .. znači da plivam jednu dužinu kraul tj. slobodni stil a da se drugom vratim prsno ...
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Jel mogu sklekovima i zgibovima da ucvrstim sise,a ujedno i da mi se smanje,posto su mlitave..Oslabeo sam +30kg,pa bih hteo to da zategnem...Ujedno bih voleo i salo sa struka da skinem,ako je ikako moguce?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
SonyEricsson W800i
Ma ovo gde ja idem je rekreativni centar i imaju bazen i teretanu ....

Sa kičmom imam problema kod trećeg i četvrtog diska a pošto su mi mišići donjeg dela leđa slabi, preporučio mi je najbolji prijatelj a i doktor ovde da prvo krenem sa plivanjem kako bih ojačao mišiće oko kičmenog stuba što je već urodilo plodom jer sam se merio visinski i posle samo mesec dana sam već osetio pomak mali u visini što me je veoma obradovalo ... isto tako se primeti i po meni promena otkako sam počeo redovno da treniram.

Što se tiče plivanja i dužine, ja sam veoma loš sa kondicijom do te mere da kad sam krenuo nisam mogao ni jednu dužinu bazena da isplivam ... tako da se nadam nekom pomaku do makar 500 m a to što si rekao za mix pa mogao bih iskreno da probam .. znači da plivam jednu dužinu kraul tj. slobodni stil a da se drugom vratim prsno ...
Pa da,bilo kakav trening moze samo pozitivno da utice na coveka.
Mozes da popricas sa tim doktorom da ti da neke vezbe za ledja na suvom,to ume da bude delotvorno.
Kapiram,meni to deluje pomalo apstraktno zato sto sam se bavio plivanjem godinama,ali mogu da razumem.Verovatno je to i do stila,pravilnim kraulom,kada se covek opusti i pliva lagano tesko da moze da se umori,problem je u tome sto vecina ljudi ne pliva pravilno pa otuda i vece cimanje,grcenje,i umor...500 metara za nekoga ko se nikad nije bavio plivanjem je super,ako budes bio uporan slobodno predji i tu granicu vremenom  Smile
Da,jedna duzina kraul,a jedna zenski-ili prsno ako znas,ali lagano,to je kao neki odmor.Na treninzima npr smo u odmoru plivali prsno,zato sto se tu radi "izduvavanje" bez ivice (izduvavanje u plivanju ti je mnogo dobra stvar,drzis se za ivicu,uzmes vazduh,zaronis,izduvas ga pod vodom,i onda opet na povrsinu po vazduh i tako u krug,to dovodi disanje u normalu i smiruje zadihanost...naravno sve to bez cimanja i grcenja,totalno opusteno)...
Jel mogu sklekovima i zgibovima da ucvrstim sise,a ujedno i da mi se smanje,posto su mlitave..Oslabeo sam +30kg,pa bih hteo to da zategnem...Ujedno bih voleo i salo sa struka da skinem,ako je ikako moguce?
Naravno da mozes,samo zavisi u kojoj meri i za koje vreme mozes to bez teretane.
Forsiraj dosta sklekove,razne kombinacije,imas po netu,i radi ih pravilno...zgibovi su isto dobri,dobijas snagu,zilavost,a mislim da i grudne misice aktiviraju...
Salo sa struka...radi verzije trbusnjaka i odizanja nogu da ojacas trbusne misice,a ako hoces bas da skines to,bez trcanja i vijace nema teorije.Treniram godinama,ali nikako da se oslobodim tog stomacica,tu je potrebno trcati i promeniti ishranu...a mrzi me da to radim  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Iskreno,obozavam da trcim,bas se posle do jaja osecam,samo me zeza ovo vreme...
A hocu i da krenem u teretanu ali nikako da krenem Smile
Danas treba da idem da vidim da upisem neku borilacku vestinu,i tu ima dosta treninga,tako da ce mi prijati Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
SonyEricsson W800i
Danas treba da idem da vidim da upisem neku borilacku vestinu,i tu ima dosta treninga,tako da ce mi prijati Smile
A ja bas ne volim,volim da igram basket ili fudbal,ali samo da trcim,nikako,nemam kondiciju za to uopste...valjda plivanje ubija kondiciju za trcanje  Smile
Juce sam plivao,a pre dva dana odigrao neki basket i fudbal,imam upalu zlu...Eo sad sam preskakao vijacu i peglao dzak,slede mi cucnjevi,da ubijem malo tu upalu...
Dobre su ti te borilacke vestine,fini su treninzi,htedoh i ja tako nesto,ali sam zeznuo koleno pre 3 godine,i od tada vucem to jbg...
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7

Krav Maga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Nema to kod nas,ima wing chun,aikido,kik boks,obican boks i karate...Plivanje obozavam,ali jbg,nema zatvoren bazen,jedino da plivam u kadi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Nokia e63
Mislis u tvom gradu ili u Srbiji nema?
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Јел пиво јако штетно? Да ли је рецимо ок 2-3 пива попити ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
SonyEricsson W800i
Јел пиво јако штетно? Да ли је рецимо ок 2-3 пива попити ?  Smile
Sta znam,imam drugara koji pije kao besan a mrsav je k'o grana...
Bitno ti je da ako hoces da pijes da u toku cirkanja ne jedes nista,a ni posle toga...onda se neces ugojiti...
Napravis samo finu podlogu i to ti je to.
« Poslednja izmena: 08. Feb 2013, 00:14:01 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 858 859 861 862 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 00:03:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.