Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 14:37:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 857 858 860 861 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1328005 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Трчао сам сад 8.25km на 50 минута. Капирам да то није лоше за почетника који је кренуо у децембру са тренинзима?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Nije lose al nemoj ni da se opterecujes za koliko si vremena koliko pretrcao....osim ako neces profi da budes atleticar neki
sl put odluci da trcis npr. 9 km i nemoj da gledas na sat,nije ti to toliko bitno......sto ne znaci da mozes 20 puta da pravis pauzu.i uzmi efedrin (kapi ili tabletu) slobodno,mocices bar jedno 30% vise...videces i sam kakav rad ima a dok si pocetnikp ce ti mnogo znacti za kasnije rezultate
« Poslednja izmena: 07. Feb 2013, 00:58:08 od Mare!! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Pozdrav društvo ... evo i mene malo u ovoj temi čisto da pitam za savet ... imam problema sa leđima pa sam počeo prvo sa plivanjem kako bih ojačao donji deo kičmenog stuba ... zanima me sa 100 m plivanja svaki drugi dan, koliko bi mi vi preporučili da idem na plivanje pre nego što krenem u teretanu ?
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
100m?To su dve duzine tj. 4 sirine olimpijskog bazena?
pa slabo ti je to iskreno...bas slabo.sta je problem nemas snage,kondicije za vise ili?ako je u tome problem idi malo po malo pojacavaj...ali ako je snaga problem onda je za teretanu bas bas prerano...pa i za neke cak nazovi lakse treninge...
inace kad sam pomenuo efedrin jel neko uzimao u kombinaciji sa aspirinom i kofeinom i kakav je utisak.znam koliko sam po sebi pomaze i nije jasno koliko bi jos moglo zajedno sa ovim,rekao bih da je razlika velika?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
pa slabo ti je to iskreno...bas slabo.sta je problem nemas snage,kondicije za vise ili?ako je u tome problem idi malo po malo pojacavaj...ali ako je snaga problem onda je za teretanu bas bas prerano...pa i za neke cak nazovi lakse treninge...

Jeste .. jeste .. 4 dužine ... znam da je malo ... moraću to da pojačam još koliko sledeće nedelje ...

Samo me zanima ... koliko bih trebao da dođem što se tiče plivanja da bih mogao i da razmišljam o teretani ?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
SonyEricsson W800i

Jeste .. jeste .. 4 dužine ... znam da je malo ... moraću to da pojačam još koliko sledeće nedelje ...

Samo me zanima ... koliko bih trebao da dođem što se tiče plivanja da bih mogao i da razmišljam o teretani ?
100m...koji stil?Kraul?
Ne mogu da zamislim da ne mozes da plivas zenski(pokusaj prsno),sto isto pomaze rekreativcima,na neke duze staze...Tehnika ti je problem,poradi na tome sa nekim.
I ako planiras neku teretanu prvo malo vezbaj kod kuce-sklekovi,zgibovi,trbusnjaci,cucnjevi...Sve u skladu sa tvojom formom i mogucnostima,bez preterivanja.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0

100m...koji stil?Kraul?
Ne mogu da zamislim da ne mozes da plivas zenski(pokusaj prsno),sto isto pomaze rekreativcima,na neke duze staze...Tehnika ti je problem,poradi na tome sa nekim.
I ako planiras neku teretanu prvo malo vezbaj kod kuce-sklekovi,zgibovi,trbusnjaci,cucnjevi...Sve u skladu sa tvojom formom i mogucnostima,bez preterivanja.

Da .. 100 kraul jer su mi taj stil preporučili .. nisam znao da i drugi stilovi pomažu
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
SonyEricsson W800i
Ako je kicma problem,svi stilovi su dobrodosli...Za skoliozu je npr najbolje plivati ledjno,ali to je tesko odraditi u prepunom bazenu  Smile  Kraul je klasika,ali opet,i to treba plivati koliko-toliko pravilno,tako da mogao bi mozda da plivas uz nekog trenera...ne znam na kom si bazenu i da li postoji takva opcija...
Sad dok nisi u kondiciji mozes da kombinujes jednu duzinu kraul-drugu zenski(prsno),i tu drugu plivas tako da se odmaras...
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 857 858 860 861 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 14:37:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.35 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.