Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 08:14:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 846 847 849 850 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1321644 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Ljudi koji mi program ili savjet svejedno mozete dati sada kada se nakon godinu i po vracam teretani i treningu uopste? Da mi sto lakse padne i sto brze prodje taj period ponovne adaptacije,posto vec vidim sebe kako se na sve cetiri penjem uz stepenice  :mrgreen:  Broj ponavljanja,vjezbi,serija? Tezina?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Ljudi koji mi program ili savjet svejedno mozete dati sada kada se nakon godinu i po vracam teretani i treningu uopste? Da mi sto lakse padne i sto brze prodje taj period ponovne adaptacije,posto vec vidim sebe kako se na sve cetiri penjem uz stepenice  Smile  Broj ponavljanja,vjezbi,serija? Tezina?

rotacioni trening... znaci od svega po malo... kupi neki kreatin ili glutamin i obavezno kofein...  Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Pitanje -

da li u srbiji postoje za kupovinu ili na recept:

EPO (Eritropoetin)

HgH (hormon rasta)

ova dva se vode kao najludji i najjaci hormoni za sportiste, u vecini drzava su u slobodnoj prodaji ili na recept, a nisam uspeo da nadjem nista o tome da li imaju da se kupe u srbiji. zna li neko .. ?

DA LI SI TI NORMALAN ? sta ti znas uopste o tome ? .... prvo to su hormoni,te terapije su nelegalne (za bodibilding) i veoma skupe.. tako da ti to batali .. na recept neces to dobiti osim ako nemas SIDU ili neku tezu bolestinu....

i nisu u slobodnoj prodaji.. sve se to na crno nabavlja....
« Poslednja izmena: 15. Jan 2012, 14:43:23 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
Nokia 6500c
Ljudi treba mi neko pametan  Smile problem je sljedeci... jebe me kondicija
Za nekih 2-3 mjeseca imam jedno testiranje gdje cu trcati 3200metara, i mjeri mi se vrijeme, idealno je nekih 12-13 minuta, moj problem je sto trenutno mislim da ne mogu nikako istrcati tu daljinu, sta da radim? kako najbrze nabiti kondiciju po ovakvom vremenu? Da je sunce lagano bih ja, al se po ovom snijegu i hladnoci ne moze ni trcati.
Moze li mi traka za trcanje u teretani pomoci?? Isto tako mi je potreban savjet sa neki suplement uz trcanje...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 6220
Samo trcanje, inace ne bih preporucio, ali posto je ekstremna situacija moze i neki mali tegovi za noge, i samo trcanje kad god mozes koliko mozes, pa onda opet. Regulisi ishranu, vise puta dnevno po manje, da organizam pocne sve da sagoreva, i tako do desetak dana pred taj test. U tom periodu(tih posednjih desetak dana) jedni sto vise proteinske hrane, i smanji treninge da se misici oporave.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2012, 16:34:11 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
Nokia 6500c
da se razumijemo nemam ja problema sa kilažom, 180cm, 83kg, samo kondiciju da popravim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Samsung Note 3
15. јун = 108,5 килограма
6. новембар = 87.5 килограма

Још мало сала на стомаку, и није лоше... Мада нема престанка.. Ушло веџбање у крв
Мало модификована исхрана, врло мало хлеба (почесто и без), скоро без слаткиша, избегавам масно, и имам више мањих оброка, не гладујем...
Сваки дан сат времена кардиа (може да омане један дан  у недељи, није смак света Smile ): некада сат трчања, некада 1,5-2 сата брзог ходања, некада кућно скакање и млаћење са неких видеа на тјубу... Сваки други дан из кардио иду и вежбе: склекови, трбушњаци, згибови, пропадање, чучњеви, и друге ( имам и нешто тегова кући)...
Тренинге често мењам и ротирам да не сморе, пошто сам клепао са тјуба неколико различитих миксева по сат времена, вежбе такође променим понекад...

Никакви препарати/напици/мађије и гатања, нити претерано захтевна исхрана. Био сам у селу за то време више од месец дана, и све сам исто (слично) и тамо радио...

Am I аwesome, or am I amazing?  Smile

Сморио на свим темама, само на овој нисам, а ова је за то.. Ред је...  Smile

sve cestitke Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Evo ovako.  Napravio sam plan ishrane i hocu skroz da se "izrezem" pa ako budem bio premrsav poradicu jos malo na misicnoj masi ako ne,super.  E sad,posto sam vec jednom pokusao da pratim ovaj rezim ishrane i nisam uspio trebaju mi savjeti kako se isto ne bi ponovilo i ovog puta.  Dakle,planiram da trcanje ili ti kardio odradim ujutro na prazan stomak a kako nemam bas vremena na bacanje i imam mnogo obaveza volio bih kada bi bilo moguce da sve obroke planirane za taj i taj dan spremim ujutro.  Dijeta je niskokalorijska naravno,oko 2000kcal dnevni unos i to u odnosu 61% proteini,30% UH i 9% masti.  Evo ajde da ne pricam u prazno stavicu citav plan,s tim da naravno nece svaki dan isti obroci biti vec cu mijenjati i ciklicno unositi razlicite namirnice ali ce odnos i kalorijski unos biti isti.  Nekome ce mozda biti korisno.

200g proteina / 160g carbs / 30g fat

2dl bjelanaca = 117kcal ( 2g carbs, 26g proteins )
2 kriske psenicnog hleba/tosta = 100kcal ( 8p , 20c , 2f )
1 tbsp med = 120kcal ( 0p , 17c , 0f )
--------------------------------------------------------------
DORUCAK 340kcal-----34p------40c-------2f

100g pileca prsa (kuvana) = 150kcal ( 30p , 0c , 3f )
1 velika jabuka = 115kcal ( 0p , 30c , 0f )
UZINA 265kcal-------30p------30c-------3f

200g pileca prsa (kuvana) = 300kcal ( 60p , 0c , 6f )
100g krompira (kuvan) = 90kcal ( 2p , 20c , 0f )
1 casa 1% mlijeka = 90kcal ( 8p , 12c , 0f )
RUCAK 480kcal-------70p-----32c---------6f

100g pileca prsa (kuvana) = 150kcal ( 30p , 0c , 3f )
1 tbsp maslinovo ulje = 120kcal ( 0p , 0c , 15f )
100g Ella svezi sir = 60kcal ( 12p , 1c , 0 )
UZINA 330kcal-------42p-----1c----------18f

200g pileca prsa (kuvana) = 300kcal ( 60p , 0c , 6f )
100g Ella svezi sir = 60kcal ( 12p , 1c , 0 )
200g krompira (kuvan) = 180kcal ( 2p , 20c , 0f )
VECERA 540kcal-------74p-----20c---------6f

UKUPNO: 1955kcal ----- 250g proteina ----- 123g carbs ------  35g fats

Dakle,problem je sto mi je mnogo tesko da "savladam" ovo kuvano meso bila to piletina,junetina,oslic jer bez zacina je mnogo ruznog i siromasnog ukusa a mi smo Srbi jel de gurmani veliki  Smile Ni Ella sir nije mnogo bolji,cak je podjednako los i bezukusan.  E sad,zanima me kako vi prevazilazite sve ovo i koje trikove koristite? Kako zavaravate glad a kako "zgutate" onu suvu piletinu  Smile

Prosli put sam izdrzao jedva desetak dana,rezultati su bili fino vidljivi jer se dosta treniralo.  Jeste vecina izgubljene mase bila vjerovatno voda ali ipak. . .  Jedanaesti dan sam pojeo 5 gurmanskih i 3 palacinke,popio 2l koce   Smile

Inace,ja npr.  meso i krompir samo nabacam u lonac i neka se krcka.  Samo na vodi,bez ulja bez zacina i to bude katastrofa.  Kako se vi snalazite? Svaki savjet je dobrodosao u vezi svega. Pomoc bre  Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 20:07:20 od Гњурац »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
1.
Stavi veliki krompir u mikrotalasnu na 6 minuta umesto da ga kuvas u vodi .Ne ljusti krompir ,jednom kad je gotov,onda ga rastvori nozem uzduz i popreko i na njega stavi sta god zelis meso ili ribu ili pasulj koji je takodje visok protein i po njemu narendaj sira pa to vrati na 2 minuta u mikrotalasnu ili ga zaprzi u reni .Malo crnog bibera ,malo sirceta ili par kapljica soja sosa . Ovde to zovu Jacket Patato .
A ako ga spremas u rerni onda krompir  zavi u foliju ,nikakvo ulje u obadva slucaja.

2.
Sto se tice piletine kupi kineski Wok za Stir Fry ,koji zbog svog oblika koristi samo kapljicu Ulja i kondenzaciju
a u njega mozes naseckati po trunku,crnog i belog luka malo naseckanog paradajza ,persuma i pecurku ,crnog krunjenog bibera ,trunkicu senfa ili vegete ,mozda malu ljutu papricicu i ne zuri vec sporo kuvaj na tihoj vatri ,
dopusti da se svi elementi razjedine i optpuste svoje mirise , a onda kad je piletina gotova i kad je upila sve te sokove i arome izvadi je a ono drugo baci ukoliko smatras da sadrzi previse carbs.

Jedino so treba izbegavati jer vezuje salo u stomaku.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
Sa koliko mislite da bi trebalo da se krene sa vezbanjem u teretani ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 846 847 849 850 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 08:14:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.