Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:23:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1323804 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
zenit, sat ipo pesacenja je ok, ali u komadu, brzim hodom, sto znaci da se oznojis i predjes cca 9-10 km za to vreme. jedino sto taj ritam (pesacenje) ne trenira dovoljno kardiorespiratorni sistem (nisi se nikad bas nesto zadihao, jel` da?)...   Smile
to ti moze pomoci da dodatno sagoris masne naslage, ali aerobnu sposobnost ce pesacenje tesko i sporo podici. ekonomicnije je da ides busom na fax, a preostalo vreme koristis za trcanje.
ili nabavis bajs, pa motas sa njim svuda po gradu.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia 6120c
za mene licno se ne brinem, posto sam odrastao na selu, dirinceci, aerobne sposobnosti su mi vise nego sjajne... Smile a ni masnih naslaga nemam, uopste Smiley to mi je trenutno najveci problem...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
e pa onda  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Siemens M75
Evo i ja da se javnem. Ne mogu reci za sebe da sam bodybuilder ali vezbam...ponekad.
Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia 6120c
danas pricam sa nekim likom u teretani, video sam ga kad je dosao pre oko 3 meseca, mrsav, nizak, sitan covek sveukupno a danas grmalj, zaista... kazem ja 'sta uzimas...?' on kao shatro 'nista... samo znas... nesto malo...' kazem ja 'more nije malo sigurno Smiley...' 'pa znas par pilula svako jutro...' 'koliko?' '11 razlicitih komada...'  Smile  dalje sam odcutao... sta reci takvoj pojavi...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
Metan,pretpostavljam...

Ja sam juce doziveo nesto slicno.Jedan decko dolazi zajedno u zadnje vreme sa ovim jednim Bozicem za kojeg se zna da se gruva necim,i taj deckic(mrsav,visok) je pre max. 2 meseca,kad je krenuo u teretanu,radio bench sa 50kg a danas sam ga video da vec pici sa 90-95 po 5-6 puta...

Ali,to je nista...Ima jedan decko,'87 godiste,preziva se Shegrt,ne znam ime, bruka sta radi decko...Krenuo je u teretanu pre 3 godine sa nekih 60-65 kg na visinu oko 175,a danas ima 128kg!!! Vrat nema,sve spojeno sa ledjima,biceps ogroman(tj. masa,posto ne vidis ni m od misica),noge ogromne,ma strasno...Na benchu ima izbacaj 235kg,a nema jos ni 19 godina!! Ako ovako nastavi,ima sanse da obori drzavni rekord Smile Samo,bio je prosle godine u bolnici,imao je nekih problema,a bio sam prisutan jednom u teretani kad mu je 'pukao' misic,bar tako su mi rekli ostali...Pricao je mom drugu Stevi sta je sve uzimao,ja nisam ni cuo za vecinu tih stvari..To treba videti,pravi zaludjenik za bodibildingom,cak nije zavrsio ni srednju skolu..

Mada,nekad se zapitam kad 'zakucam' na nekoj vezbi,zasto ne bih i ja drmnuo neki steroid pa - kud puklo,ali razum (jos uvek Smile ) preovladjuje.Ali morace se uzeti neki proteini,a cuo sam i da je dobar onaj miks - litra mleka,5 jaja(2  cela i 3 belanca), banana,dve i med pa to piti u par puta na dan,ovako 'na suvo' ne ide..
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia 6120c
jbga, ja sam dosao do limita... ne povecavam tezine ni svoju masu... ne ide, al' nemam ni para za proteine Smiley sad odrzavam formu i radim neke grupe koje sam zapostavljao pa kad skupim... ja inace trosim puno mleka u ishrani (litu-dve dnevno i to daje neke rezultate, al' sve je to sitno isuvise se ja brzo topim, ne mogu  da postignem tako da unesem dovoljno materije...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson k500i
Ali,to je nista...Ima jedan decko,'87 godiste,preziva se Shegrt,ne znam ime, bruka sta radi decko...Krenuo je u teretanu pre 3 godine sa nekih 60-65 kg na visinu oko 175,a danas ima 128kg!!! Vrat nema,sve spojeno sa ledjima,biceps ogroman(tj. masa,posto ne vidis ni m od misica),noge ogromne,ma strasno...Na benchu ima izbacaj 235kg,a nema jos ni 19 godina!!

Ovaj nema vise jetru,a i ostali organi su mu pri kraju verovatno...jbg,trebo je da stane i da razmisli sta ce biti s njim kad bude imao 40-50 godina..ako dozivi
IP sačuvana
social share
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson k500i
jbga, ja sam dosao do limita... ne povecavam tezine ni svoju masu... ne ide, al' nemam ni para za proteine Smiley sad odrzavam formu i radim neke grupe koje sam zapostavljao pa kad skupim... ja inace trosim puno mleka u ishrani (litu-dve dnevno i to daje neke rezultate, al' sve je to sitno isuvise se ja brzo topim, ne mogu  da postignem tako da unesem dovoljno materije...

Promeni nacin treniranja..meni je to pomoglo
Evo da dam svoj primer :
Pre sam radio 3 dana nedeljno,ali 4 puta,to je izgledalo ovako:
pon: grudi,biceps
uto: ledja,triceps
cet: ramena,noge
pet: ponovo grudi,biceps

a sad radim:
pon : grudi,noge
uto : ledja
cet: biceps,triceps
pet: ramena noge

malo sam drugacije rasporedio i sad imam jace treninge na grudi,ledja,noge , odnosno vece misice.
I pomerio sam se sa tog limita malo nagore...
IP sačuvana
social share
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
Ali,to je nista...Ima jedan decko,'87 godiste,preziva se Shegrt,ne znam ime, bruka sta radi decko...Krenuo je u teretanu pre 3 godine sa nekih 60-65 kg na visinu oko 175,a danas ima 128kg!!! Vrat nema,sve spojeno sa ledjima,biceps ogroman(tj. masa,posto ne vidis ni m od misica),noge ogromne,ma strasno...Na benchu ima izbacaj 235kg,a nema jos ni 19 godina!!

Ovaj nema vise jetru,a i ostali organi su mu pri kraju verovatno...jbg,trebo je da stane i da razmisli sta ce biti s njim kad bude imao 40-50 godina..ako dozivi

Lik je fanatik,slabo prica u teretani,a i kad progovori,to je samo o vezbama i slicno...A zbog jetre je i bio u bolnici,ako se ne varam..

IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:23:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.