Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 10:15:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 237 238 240 241 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1331331 puta)
Svakodnevni prolaznik

Macka na poklon!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung x510
Iz knjige Strength Training Anatomy, Frederic Delavier. Ovakvi posteri, za sve vece misicne grupe, su izbaceni na net, dok u knjizi imas mnogo vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson P910
tnx lukka imam tu knjigu a nikad je nisam otvorio do sada Smiley

4-ka - za zadnja ledja - to mi je najnezgodnija vezba od svih koje vezbam u teretani - tj najveci sam antitalenat za nju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Macka na poklon!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung x510
ako neko ima da postavi vjezbe za jacanja koljena, posto su mi slaba koljena pa imam bolove u potkoljenici.
Radi vezbe za m. quadriceps femoris, npr opruzanje nogu na leg curl masini. A moguce je da te potkolenice bole od promene podloge ili promene patika, "upala pokosnica".

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

leg curl.jpg
(172.72 KB, 425x530)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
4-ka - za zadnja ledja - to mi je najnezgodnija vezba od svih koje vezbam u teretani - tj najveci sam antitalenat za nju  Smile

Ja sam to jednom probao i odma' shvatio da nije za mene Smile

Nego,koje 4 od ovih 9 da radim? Povremeno bih menjao ali 4 po treningu mi je maksimum a da ne baldisem totalno...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson P910
8
4 (Ili ako imate spravu za zadnji deo ramena)
1 (opadajuce serije sa vise bucica)
zadnja po izboru?
Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Motorola 
Ove vezbe sto si pokazao za ramena su odlicne ali vecinu tih vezbi znam i za druge delove tela ali voleo bih da vidim taj sajt sa slikama
da li mi mozes reci naziv sajta gde su besplatno postavljene te slike?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 5310
ja sam naisao na taj sajt ali se posterin placaju!
ko ima te postere neka postavi ovdje(ne bi bilo lose)makar nesto,ako nije problem?
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson P910
Rekao vam je lukkka (odg#2380), to je sve iz knjigu:  Strength Training Anatomy, Frederic Delavier, 133 strane sa takvim slikama.
Nije neki problem da se nadje na netu.

Napomenucu da je na slikama prikazano detaljno koji se misic pogadja sa kojom vezbom, a samo ukratko tehnika izvodjenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Macka na poklon!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung x510
noge i ledja, sutra cu postaviti ostatak

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

legs.jpg
(1194.7 KB, 1125x1500)
back.jpg
(1138.8 KB, 1125x1500)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 90
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
Izvolite...

Complete Muscle & Fitness Training System (Small Size, Good Quality)

English Language | 320x230 | 151 kbps | Total Size 200 MB WMV

Introducing the revolutionary Muscle & Fitness Training System - your ultimate guide to unprecedented lean mass gains. Muscle & Fitness has brought the industry's best training minds and athletes together to create a state-of-the-art Hollywood production with the most advanced combination of training information, graphics, animation, and DVD technology. This amazing five-DVD package, with training log and poster, tells you exactly how to turn your arms, chest, shoulders, back, legs - whichever muscle group you want to grow - into a magnificent, chiseled physique even the pros will envy!

Abs

This includes 6 complete routines designed to chisel your abs like never before. Muscle & Fitness has assembled both home and gym routines for beginner, intermediate and advanced training. The Muscle & Fitness Training System will put you on the fast track to carving ripped, rockin' abs!

Arms

This includes 4 complete programs and 15 exercises for your biceps and triceps. Whether you are just starting out, or have been training for years, the Muscle & Fitness Training System will put you on the fast track to building a phenomenal physique!

Chest & Shoulders

This includes mass-gaining and muscle-defining programs to build a strong chest and broad shoulders. Muscle & Fitness has assembled the 18 best exercises for chest and shoulders, plus 4 complete programs. The Muscle & Fitness Training System will put you on the fast track to building a phenomenal physique!

Back & Legs

This includes mass-gaining and muscle-defining programs to build a thick back and powerful legs. Muscle & Fitness has assembled the 22 best exercises for back and legs, plus 4 complete programs. The Muscle & Fitness Training System will put you on the fast track to building a phenomenal physique!

Home Training

This includes 5 complete full-body workouts, ranging from "No-Equipment-Necessary" to the "Barbell and Bench" workout. These routines include 36 different exercises to help you achieve your training goals at home with little to no equipment. The Muscle & Fitness Training System will put you on the fast track to full-body fitness at home!

Download Here

Abs 38Mb
Arms 40Mb
Back-legs 53Mb
Chest-shoulders 45Mb
Home Training 33.5Mb

http://rapidshare.com/files/25418283/Complete_Muscle___Fitness_Training_-_abs-mo3adz-Nigame.net.rar
http://rapidshare.com/files/25418294/Complete_Muscle___Fitness_Training_-_arms-mo3adz-Nigame.net.rar
http://rapidshare.com/files/25418334/Complete_Muscle___Fitness_Training_-_back-legs-mo3adz-Nigame.net.rar
http://rapidshare.com/files/25418314/Complete_Muscle___Fitness_Training_-_chest-shoulders-mo3adz-Nigame.net.rar
http://rapidshare.com/files/25418269/Complete_Muscle___Fitness_Training_-_home-training-mo3adz-Nigame.net.rar
IP sačuvana
social share
E sad,posto sam ja organizator ovog skupa...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 237 238 240 241 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 10:15:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.508 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.