Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 17:15:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 236 237 239 240 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1331361 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Vežbajte kod kuće

Lidija Novaković
15.11.2007.

Želite da se rekreativno bavite nekim sportom, ali se to teško uklapa u vaše svakodnevne aktivnosti. Odlazak u teretanu ili na aerobik zahteva previše vremena i prilično entuzijazma, a upravo toga nemate na pretek. U više navrata ste uplatili članarinu u skupim fitnes-centrima, a da niste otišli da vežbate više od desetak puta. Sebe ne smatrate „sportskim tipom“ osobe, ali ipak mislite da je fizička aktivnost veoma bitna. Ako ste se pronašli u ovim situacijama, onda je ovo tekst za vas.

Sportska aktivnost koja se dobro uklapa u savremeni ritam života je – vežbanje kod sopstvene kuće.

Ušteda vremena je očita – ne morate da putujete do nekog odredišta, koje često i nije blizu vašeg doma. O uštedi novca i da ne govorimo.

Glavna prednost vežbanja kod kuće je činjenica da sve uslove određujete sami. Počevši od muzike, preko programa vežbi, pa do vremena koje vam najviše odgovara za vežbanje. Dobro provetrite prostoriju, obezbedite potrebnu količinu tečnosti i - posvetite se oblikovanju svog tela.

Ako ste iskoristili makar nekoliko termina u teretani ili u sali za aerobik, sigurno je da ste zapamtili izvestan niz vežbi, njihovu svrhu, redosled, kao i same vežbe koje upravo vama najviše odgovaraju. Zato možete sami sastaviti svoj kućni program za vežbanje, ili vam u tome može pomoći neko od brojnih DVD izdanja.

U kućnim treninzima možete koristiti: razne tegove, veliku loptu za fitnes, obruč i dr. A ako imate uslova da napravite mini teretanu (recimo u potkrovlju), onda možete nabaviti i razne korisne sprave za vežbanje.

Dobra motivacija je jedan od glavnih faktora uspešnog vežbanja. Možete imati i odličan program vežbi, i pažljivo osmišljeni režim ishrane kog se pridržavate, a da ipak ne ispunite u potpunosti svoj plan ako niste dovoljno motivisani.

A šta je bolji motivator od – muzike. Napravite sopstveni izbor melodija za vežbanje; one se mogu razlikovati od muzike koju inače slušate. Najbolje je da to budu podsticajne melodije brzog ritma. Mi predlažemo npr. disko muziku 70-ih, pesme grupe "Kvin" („I want it all“ i „We are the champions“), muziku iz serije „Korak napred“, ili kultnu numeru Glorije Gejnor „I will survive“.

U muzici, kao i u svemu ostalom, ukusi su različiti. Važno je da otkrijete koje su to melodije i ritmovi koji baš na vas najbolje deluju i omogućavaju vam da postignete željene rezultate.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Motorola 
A sta mislite o ovome i zanima me za ceka sluzi ekspander stap?

Trening set (muški)

- sadrži (vijača, ekspander-federi, ekspander štap, opruge za šake) - za jačanje zglobova, podlaktice, grudi i leđa - idealan za putovanja i vežbe na malom prostoru ...

http://www.xsport.co.yu/shop/index.php?page=9&cid=17&cnm=OPREMA%20I%20REKVIZITI&page_num=1&manufacturer=0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson P910
valjda 3 put dnevno . . . Ja sam sa svojih 85 kila krkao 8 komata. . .

Moje - laicko - misljenje, koje verovatno nije tacno i ne mora biti tacno: Smiley
Osnovna odlika 'klasicnih - esencijalnih aminokiselina' (ne racunam ovde pojedinano glutamin ili bcca) je brzina apsopcije.

Tj. organizmu posle unosa hrane trebaju sati da je prevari i pretvori u aminokiseline, kod whey proteina to vreme je skraceno na recimo 20-40 minuta.
Kod aminokiselina apospcija je skoro trenutna pa zato mislim da treba da se uzimaju pre (za vreme treninga -recimo odradis trening sa tegovima uzmes amino i picis kardio) i posle treninga.

Odlicno za profi sportiste kojima treba sva moguca pomoc, a za nas rekreativce osnovni problem je cena, posto u tom slucaju treba kuipiti i amino i whey - skuplja varijanta, a najskuplja varijanta bi bila kada bi se uzimao samo amino posto su onda potrebne kolicine uhhh izracunaj sam koliko treba tableta od po 2-3 grama da zameni recimo 2 merice whey proteina posle treninga?

« Poslednja izmena: 15. Nov 2007, 19:18:37 od j00j4nt200 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

YO!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N95
ako neko ima da postavi vjezbe za jacanja koljena, posto su mi slaba koljena pa imam bolove u potkoljenici.
IP sačuvana
social share
Sve sto je lijepo kratko traje!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Alcatel OT 800 Tribe
A sta mislite o ovome i zanima me za ceka sluzi ekspander stap?

Trening set (muški)

- sadrži (vijača, ekspander-federi, ekspander štap, opruge za šake) - za jačanje zglobova, podlaktice, grudi i leđa - idealan za putovanja i vežbe na malom prostoru ...

http://www.xsport.co.yu/shop/index.php?page=9&cid=17&cnm=OPREMA%20I%20REKVIZITI&page_num=1&manufacturer=0
Sve je to po mom misljenju sviranje q***. Nema 'leba dok ti ne krenes aktivno da radis (bilo kuci, bilo teretana). Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
Ja sam sljakao zadnjih par dana sa ujakom,razbijali smo neku kucu zbog podnog grejanja pa sam se naburgij'o za medalju,i to onom velikom hiltovkom sa debelim burgijama i spicevima... Mogu vam reci da jede zivu decu koliko razbija ali radi samo desna ruka Smile

IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
koje su vezbe za ramena?
« Poslednja izmena: 16. Nov 2007, 15:14:38 od sonetebra »
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Macka na poklon!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung x510
Citat: sonetebra link=topic=103204.  msg4361995#msg4361995 date=1195222407
koje su vezbe za ramena?

Vezbe za ramena, slikovito

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

shoulders.jpg
(1155.22 KB, 1125x1500)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 5310
Citat: sonetebra link=topic=103204.  msg4361995#msg4361995 date=1195222407
koje su vezbe za ramena?

Vezbe za ramena, slikovito
gdje si ovo nasao?
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 236 237 239 240 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 17:15:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.144 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.