Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Finansijska situacija u medijima iliti crkavaju e-novine  (Pročitano 53935 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
dačić da podnese ostavku momentalno zbog monstruoznog ponašanja pripadnika interventne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
нисам овде дуго ништа постављао јер су е-новине обукле нови дрес ...нема више кукања о беспарици јер су  последњих годину и кусур дана у њиховом е-магазину најафирмативнији текстови о вучићу,дачићу и николићу Smile Smile Smile добро,с времена на време улети ту понеки хејт али ништа страшно

мислим да су у редакцији остали само луковић,бијелић,нека пољска крек курва паулина јануш која јури Ћетнике по српској и неки полуретардирани хипи сквотер дамијан павлица који пише о четницима и партизанима и снима албум у подруму свог дечка

дуго већ нема ни текстова осведоченог мрзитеља свега што почиње на "С" бојана тончића...мислим да није могао да издржи луковићеву фасцинацију дачком и вучком

углавном...луковић се попишао по пешчанику,светланама,теофилу (по њему се и посрао Smile ),чак је оверио и србљановићку Smile  да не причам о пишању по кораћу,пешићки,борки павићевић и осталим другосрбијанским мрсомудима Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Вечерње новости: Е-новине позвале на убиство Ратка Дмитровића            
 уторак, 18. фебруар 2014.

Вечерње новости: Застрашујуће - Е-новине позвале на убиство Ратка Дмитровића

Београдски портал Е-новине (главни уредник Петар Луковић, директор Бранислав Јелић) позвао је данас на физичку ликвидацију генералног директора и главног уредника Компаније Новости, Ратка Дмитровића. Повод је Дмитровићев коментар “Дах црног гаврана” објављен у штампаном издању Новости, у суботу 15. фебруара а који, иначе, нема никакве везе с Е-новинама . (Поменути коментар можете погледати ОВДЕ)

Део тог текста Е-новине су пренеле, уз редакцијску опаску а у коментарима читалаца први по реду је потписан са “Цоццинелле” и гласи: “Ђубре једно одвратно и бескрупулозно. Па, метак и ћао. Превенције ради. Пре него што Срби почну показивати то што су научили. Фуј, гаде”.

Да се не ради о случајно залуталом коментару непознатог посетиоца, како се обично бране уредници сајтова у оваквим приликама, јасно говори чињеница да се споменути коментар налази на позицији број један и да ту стоји готово цео дан, што значи да представља и став редакције.

Такве коментаре, иначе, администратори сајтова или забрањују или их, ако упадају по аутоматизму, брзо уклањају. Пошто овде није тај случај, напротив, намеће се само један закључак: Е-новине позивају на убиство првог човека Компаније Новости.

- У следећа два, три дана нећу подузимати ништа. Чекам реакцију државе. До сада су ме на Е-новинама вређали, псовали ми мајку, децу, претили… али позива на ликвидацију није било. Ово је озбиљна претња, додатно озбиљна с обзиром на чињеницу ко стоји иза Е-новина, а и ја и многи у Београду знамо ко стоји. Дакле, чекам-изјавио је поводом овог случаја Ратко Дмитровић.

(Вечерње новости)

Е-новине: Из неког разлога, Ратку Дмитровићу је страшно стало до живота

Нерадни понедељак поподне, звони мобилни, пријатељи зову и питају - Зашто ти и Луковић хоћете да убијете уредника Новости Кригера Дмитровића, и то на Други дан дана државности? Молим, шта, како - питам ја њих у једном даху, као да ме заиста заболе и за тог несрећника и за гнусну лаж. Ено ти на сајту Вечерњих.

Zastrašujući Coccinelle: Ratko Dmitrović, oboleo od entomofobije

И збиља, имам тамо шта и да видим, цела редакција (судим по иницијалима В.Н.) се усрала од страха за драгог и вољеног вођу Кригера већ у наднаслову “Застрашујуће”, из чега је у паничном афекту настао наслов из црне хронике - “Е-новине позвале на убиство Ратка Дмитровића”!

“Београдски портал Е-новине (главни уредник Петар Луковић, директор Бранислав Јелић) позвао је данас на физичку ликвидацију генералног директора и главног уредника Компаније Новости, Ратка Дмитровића. Повод је Дмитровићев коментар ‘Дах црног гаврана’ објављен у штампаном издању Новости, у суботу 15. фебруара а који, иначе, нема никакве везе с Е-новинама .”

To young to die, to old for rock 'n'roll: Дмитровић, неупотребљив
Прекидам читање знајући  да је Луковић нервозан због двонедељног грипа,  надам се, не толико да би се упустио у етичко чишћење патриотских џепова. Човек згранут, каже, немам појма о чему се ради, те га упућујем на њихов сајт, настављајући са читањем оптужнице за убиство с предумишљајем на свиреп и особито подмукао начин.

“Део тог текста Е-новине су пренеле, уз редакцијску опаску а у коментарима читалаца први по реду је потписан са ‘Цоццинелле’ и гласи: ‘Ђубре једно одвратно и бескрупулозно. Па, метак и ћао. Превенције ради. Пре него што Срби почну показивати то што су научили. Фуј, гаде’. ”, са олакшањем схватам да је у питању неки коментатор храбар на тастатури, отварам прозор административног сајта и бришем тај неприлични коментар, све шаљући смс модератору да банује човека који позива на убиство. Нека је и Кригер Дмитровић, ипак није у реду.

Међутим, Кригер не би био у “Отписанима” да у тој вербалној тлапњи није докучио тајанствене масонске канале из Црне траве у виду електронских завереника који му раде о великој глави, а све у режији инспиратора зла, грипозног уредника и потпуно индиферентног директора е-новина.

“Да се не ради о случајно залуталом коментару непознатог посетиоца, како се обично бране уредници сајтова у оваквим приликама, јасно говори чињеница да се споменути коментар налази на позицији број један и да ту стоји готово цео дан, што значи да представља и став редакције. ”, бриљатно глупо закључује мајор Дмитровић, као да већ не зна да новинарима е-новина није потребна помоћ са стране да напишу оно што имају да кажу.

Кригер из шупљег у празно: Раде ми, дакле, о глави
“Такве коментаре, иначе, администратори сајтова или забрањују или их, ако упадају по аутоматизму, брзо уклањају. Пошто овде није тај случај, напротив, намеће се само један закључак: Е-новине позивају на убиство првог човека Компаније Новости ”, намеће Дмитровић своју кратку памет и плитке конклузије, несвестан чињенице да ће због овог инцидента модератору бити скинуто 10 одсто од плате коју ионако не прима већ три месеца.

“У следећа два, три дана нећу подузимати ништа. Чекам реакцију државе. До сада су ме на Е-новинама вређали, псовали ми мајку, децу, претили... али позива на ликвидацију није било. Ово је озбиљна претња, додатно озбиљна с обзиром на чињеницу ко стоји иза Е-новина, а и ја и многи у Београду знамо ко стоји. Дакле, чекам”, свршио је Дмитровић не знајући да чекање дојади свакоме који чека и да за његову муку нема лека.

Вечерњи е-закључак: Из неког разлога, Ратку Дмитровићу је страшно стало до живота.

* Болдовани делови текста су пренети у неписменом оригиналу Вечерњих новости чије лекторе очито боли споловило за директора компаније

(Бранислав Јелић – Е-новине)

повратак отписаних  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
Citat
Е-новине: Из неког разлога, Ратку Дмитровићу је страшно стало до живота

Smile

стари пропали панкер јелић Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Вечерње новости: Застрашујуће - Е-новине позвале на убиство Ратка Дмитровића

Sutra ce da iskopaju komentar sa FB-a i YT-a, cuj, novine pozvale na ubistvo a ono komentar citaoca  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
Дамјан Павлица: Због дељења текстова о Вучићевој одговорности Петар Луковић ме назвао будалом и дао ми отказ у Е-новинама     Smile        

„Управо ме је звао Петар Луковић, рекао ми је да сам будала и да не долазим више на посао у Е-новине. Ово је уследило након што сам делио текстове о одговорности Вучића и његове власти за поплаве“, написао је дугогодишњи сарадник Е-новина Дамјан Павлица на свом Фејсбук профилу.

Е-новине су, међутим, преко модератора на сајту саопштиле да је Павлица добио отказ због нередовног доласка на посао у задња два месеца.

Дамјан Павлица, иначе познат као аутор са израженим антипатриотским ставовима, је пре извесног времена издао књигу „Дража за почетнике“, у којој је, према кратком приказу објављеном у Е-новинама, „успео да снагом конкретних чињеница демонтира све мистификације када је Равногорски покрет у питању“.

Књига је у тренутку издавања могла да се набави и у редакцији Е-новина.

(НСПМ)

вучић је краљ  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Не...чика Пера је краљ Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Posto je mrgec totalno zapostavio temu, covek koji je zavoleo Vucka, je u novom tekstu nastavio da kuka o zlim silama mraka koje unistavaju e-novine, a to su zli, zli fotografi kojima se ovim izmenama zakona o autorskim pravima ukida autorsko pravo (a i svima nama koji smo ikada napravili fotografiju) i fotografije postaju imoivna za slobodnu upotrebu.

Posto ovo prakticno znaci da svako moze da vam uzme i objavi fotografiju gde god hoce bez ikakvih (finansijskih), posledica... pa prema tome, ne predstavlja smao problem za profi fotografe, veliki kukac Lukovic je nasao da se raduje, jer vise nece morati ljudima da placa njihov trud, posebno sto su ga zli zli fotografi ojadili za fantasticnih10.000 eura u raznim sudskim sporovima.

Posto Peri trebaju pare, ne postavljam tekst, vec samo link... jer njemu svaki klik znaci:

http://www.e-novine.com/kolumna/petar-lukovic/129452-Kai-uri-blokira-raun--novina.html
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Фото мафија Smile Smile

Јбг...запоставио сам тему јер је чика Пера издао принципе Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Koliko taj lik ima godina kada misli da ako psuje u tekstu da je kul. Ode jos jedna siva celija, procitao sam cak dva pasusa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.