SF,aj da ne tupimo o marketing strategijama, treba probati sve, pa i banke.
Mislim da precenjujes znacaj poznanstava sa nekim "jakim" ljudima u nekim firmama. Oni mogu biti znacajni,ali ima u dobrim firmama i profesionalaca koji umeju da prepoznaju dobru ideju i svoj interes u njoj i bez potezanja nekih velikih veza i vezica. Samo im treba dati predlog na pravi nacin.
Nisi mi odgovorio da li ti odgovaraju sponzori tezine do 100 evra mesecno?
Mislim da precenjujes znacaj poznanstava sa nekim "jakim" ljudima u nekim firmama.
Da si preziveo sve ono sto sam ja u poslednjih 5 godinam, ne bi tako govorio... Postoje naravno firme kod kojih to nije jedino sto je bitno.. samo su retke...
Citat
Nisi mi odgovorio da li ti odgovaraju sponzori tezine do 100 evra mesecno?
Zavisi.. sta ocekuju za tih 100e.. mogu da dobiju neki mali bannercic u headeru, npr 100x60 ili 120x60... ako ocekuju nesto vise, ne odgovara mi...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ja mislim da bi clanovi barem vecina pristala da pomogne nekom simbolicnom sumom samo kada bi im ulili neko poverenje i kada bi im objasnili da ce pare ici iskljucivo za potrebe foruma.naravno uz svo postovanje moderatorima ali to mora da im se objasni.poz
Rekoh ja to negde jednom... I dalje cemo raditi ko skotovi i necemo spavati ne bi li nasli svaki mesec 300e za server, ali to sto vi uplatite, to cemo baciti na kurve i drogu
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Rekoh ja to negde jednom... I dalje cemo raditi ko skotovi i necemo spavati ne bi li nasli svaki mesec 300e za server, ali to sto vi uplatite, to cemo baciti na kurve i drogu
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима... Heart Breaker... U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni, već SVI. Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova! U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno! Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.