Uh, sad sam iščito dvajes strana, pa ne zamerite ako šta lupim.
Kolko sam provalio donacije članova ili neka članarina ne dolaze u obzir, pa nam ostaje da ujurimo neke sponzore za neku ozbiljniju kintu. SF mislim da ne treba da tipujes na firme koje si nabrojao na nekoj od prethodnih stranica(Raiffesen banka, Sinalco, Hemofarm, HypoAlpeAdria banka, etc...), jer em, u većini slucajeva nismo njihova ciljna grupa, em imaju striktne budžete za marketing u kojima je malo ili nimalo predvidjeno za internet marketing u Srbiji.
Ono nasta bi se trebalo orjentisati su domace ozbiljnije firme koje se bave prodajom racunara i opreme. Ja bih( pošto se bavim marketingom za jednu TV na podrucju Zapadne Srbije, mogao ovde malo da probrljam oko sponzora, ali nista ne obecavam jer je ovde "mrtvo more". Mozda mogu da nadjem jednu ili dve firme koje bi mesecno dale oko 100 evra +PDV.( Neznam kolko ti to odgovara, jer si reko da neces da preopteretis forum bannerima). I za to bi Burek trebalo, na ovaj ili onaj nacin registrovati, jer vise niko ne daje pare na crno. Ipak mislim da ozbiljniju akciju mogu da izvedu Beogradjani, jer su tu centrale ozbiljnijih firmi (Com Trade npr...). Kolko sam razumeo ti bas nemas vremema za trlčkaranje okolo, pa vi ostali Beogradjani pojurite, nudite, objasnjavajte. Koristite sve kontakte( kumove, prijatelje, žene, švalerke) i tresnite jednog veceg sponora.
Ako sam sta lupijo, izvinte. @ SF, ako sam napiso sta pametno ti odgovori (narocito ako oces da pojurim sponzore u mom kraju), ako ne- svoj ti poso.
SF mislim da ne treba da tipujes na firme koje si nabrojao na nekoj od prethodnih stranica(Raiffesen banka, Sinalco, Hemofarm, HypoAlpeAdria banka, etc...), jer em, u većini slucajeva nismo njihova ciljna grupa, em imaju striktne budžete za marketing u kojima je malo ili nimalo predvidjeno za internet marketing u Srbiji.
Kojoj ozbiljnoj firmi ciljna grupa nisu ljudi od prosecno 24 godine cija su primanja veca od proseka? Imaju striktan budzet? Pa? Nemaju budzet za internet? Ali zato svi reklamiraju (konkretno banke) usluge koje nude a vezane su za internet, bile to kreditne kartice ili provera racuna preko interneta ili nesto trece...
Citat
Ono nasta bi se trebalo orjentisati su domace ozbiljnije firme koje se bave prodajom racunara i opreme.
Mogu da priznam 3-4 firme kao ozbiljne.. sve ostalo je smesno....
Citat
I za to bi Burek trebalo, na ovaj ili onaj nacin registrovati, jer vise niko ne daje pare na crno.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!