Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 01:25:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fiksne zvijezde  (Pročitano 54027 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Devica

10° Djevice je mesto gde se nalazi fiksna zvezda Zosma koja se vezuje za Bogorodicu.Daje slavu nakon sto osoba na neki nacin bude zrtvovana;

Vaga

23°Djevice fiksna zvezda Spica.Slava iznad ocekivanja,daje visoke polozaje,titule  (meni Venerica na 22°27 u 3 );

24° Djevice na manje od pola stepena od Spike,ali na severnoj deklinaciji opet za razliku od Spike koja je na juznoj,nalazi se fiksna zvezda Arkturus.Nosi osecaj nepripadanja svom okruzenju i poreklu.Sa ovim naglasenim stepenom daje osobu koja je u potrazi za sobom?Ali daje i daleka putovanja i velike putnike.posebno je vezana za Havaje.

Skorpija

11° Shkorpijeje stepen na kome se nalazi fiksna zvezda Akruks,kao i stepen egzaltacije Urana.Otuda je dobra za istrazivace i astrologe i vezana je za okultne oblasti.Najveca moc stice se posedovanjem znanja iz oblasti 8 kuce;

21° Shkorpije Unukalhai fiksna zvezda veoma dobra za lekare i iselitelje.Ljudi rodjeni na Svete Vrace (Kozma i Damjan 14. novembar) imaju Sunce na ovom mestu.Ako se ova sposobnost isceliteljstva ne koristi osoba moze da bude ugrozena i povredjena.Nosi i opasnost od zmija,trovanja,gusenja, izdaje,prevare;

Strelac

9° Strijelca Antares ,uspeh i slava na zapadu,uspeh kroz borbu

Jarac

7° i 8°Jarca zvezdana maglina Facijes,najagresivnije objekat na nebu.Daje sobine i stvari nad kojima se nema kontrola( Joj Trile  ).Ako je ovde licna planeta nikako se nista ne sme potiskivati i ostavlajti nedovrsenim jer proizvodi ogroman bes

Ribe

15° Riba Ahernar izuzetno duhovno mesto.osoba prvo mora da dozivi pad,a zatim izlazi iz svega prociscena i zapocinje potpuno novi zivot.Daje i daleka putovanja i religiozna mesta

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eh Andjela,

mozda ti znas da mi odgovoris meni jeste licna planeta u Faciesu i to vladar ASC.. Smile

Sunce u egzaktnoj konjukciji sa Skat-om..pa ako neko slucajno zna Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je spicer u četvrtoj kući na 26 stupnju ovna u konjukciji sa merkurom. Da li bi bilo dobro da poćnem kakav posao koji je vezan za kuću, pošto baš nemam sreće u pronalaženja istog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sve je otrov i nista nije otrov

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 176
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kolika se uzimaju odstupanja od pojedinih fiksnih zvezda po stepenima?
Dobila sam informaciju da se za Algol uzimaju 2 stepena odstupanja.... Smile Smile Smile
Sto bi reklo da mi je jupiter na 27 stepeni i 25 minuta 3. kuci na Algolu!!!Aaaaaaaaaa!! Smile Smiley 1
Posto je Algol simbolike mars _ jupiter da li ovaj jupiter bar malo pomaze???Ako se uopste racuna ovo kao uticaj Algola?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Kolika se uzimaju odstupanja od pojedinih fiksnih zvezda po stepenima?
Dobila sam informaciju da se za Algol uzimaju 2 stepena odstupanja.... Smile Smile Smile
Sto bi reklo da mi je jupiter na 27 stepeni i 25 minuta 3. kuci na Algolu!!!Aaaaaaaaaa!! Smile Smiley 1
Posto je Algol simbolike mars _ jupiter da li ovaj jupiter bar malo pomaze???Ako se uopste racuna ovo kao uticaj Algola?

Dupor pishe da fiksne zvijezde djeluju u orbisu od 1 stepen,samo algol 5 stepeni,a Ko ima Jupiter u konjukciji sa Algolom da ima posebnu moc nad ljudima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

if there is a will,there is a way

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ketrin ja se ne razumem bas najbolje a da li bi mi rekla sta je to regulus?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 2533
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Regulus je fiksna zvezda.kazu da je kraljevska i da donosi slavu pogotovo ako se nadje na vaznim tackama kao tebi naprimer ili u konjukciji sa nekom planetom!npr.Ceca R. ima MC u konjukciji sa Regulus!malo smo skrenuli sa teme!
IP sačuvana
social share
da tačno je 26 stepeni 00
N+O
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

if there is a will,there is a way

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Regulus je fiksna zvezda.kazu da je kraljevska i da donosi slavu pogotovo ako se nadje na vaznim tackama kao tebi naprimer ili u konjukciji sa nekom planetom!npr.Ceca R. ima MC u konjukciji sa Regulus!malo smo skrenuli sa teme!
a kako ona izgleda?kako da je pronadjem u natalu,posto je ne vidim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
One se nalaze na stepenima odredjenih znakova, i ne trebash da ih vidish.

pr:
9° Strijelca Antares ,uspeh i slava na zapadu,uspeh kroz borbu

ako imas neku planetu na devetom stepenu strelca ona je na fixnoj zvezdi Antares.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
ja imam asc na 10* device-slava poslije smrti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 01:25:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.