Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 15:55:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fiksne zvijezde  (Pročitano 54060 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Sad sam malo gledala položaj fiksnih zvijezda u svom natalu.
Priznajem , ne znam puno o njima i njihovom utjecaju...moram se primit knjige.

Može li netko raspoložen da mi ukratko objasni djelovanje koje?  Smile

Primijetila sa SIR na mom DC( 12 raka) ,  REG na Veneri ( 25 lava),  , ANT na Neptunu ( 9 strijelca)  i SPI na Merkuru ( 23 vage).

Nemam poima što to  znači.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2006, 13:55:54 od Lenora »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Lenora,Regulus je na 29 lava i orbis je 1stepen,a za ostalo bih ti vrlo rado pomogla ali ni sama nisam upucena u fiksne zvezde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Lenora,Regulus je na 29 lava i orbis je 1stepen,a za ostalo bih ti vrlo rado pomogla ali ni sama nisam upucena u fiksne zvezde

A kakav je taj regulus?
Hvala ti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Za Regulus vazi da je mocna zvezda,daje popularnost.slavu,ali i padove.Moja sestra ima mesec na 29 Lava i mogu da kazem da stvarno tezi da se za nju cuje,i da voli da je okruzena mocnim ljudima i jako joj je bitan novac,ali njen.Isto tako mislim da joj Regulus daje skupocene poklone,putovanja(na samoj granici je izmedju druge i trece kuce) i veliku snagu.Milja Vujanovic je imala Merkur i Sunce na Regulusu i zna se koliko je bila popularna i borbena.Treba znati iskoristiti sve sto Regulus nudi,ali i i znati stati.Nadam se da sam ti bar malo pomogla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Za Regulus vazi da je mocna zvezda,daje popularnost.slavu,ali i padove.Moja sestra ima mesec na 29 Lava i mogu da kazem da stvarno tezi da se za nju cuje,i da voli da je okruzena mocnim ljudima i jako joj je bitan novac,ali njen.Isto tako mislim da joj Regulus daje skupocene poklone,putovanja(na samoj granici je izmedju druge i trece kuce) i veliku snagu.Milja Vujanovic je imala Merkur i Sunce na Regulusu i zna se koliko je bila popularna i borbena.Treba znati iskoristiti sve sto Regulus nudi,ali i i znati stati.Nadam se da sam ti bar malo pomogla.

Hvala ti mnogo.  Smile

Očito je  orbis preveliki kod mene...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

Očito je orbis preveliki kod mene...

I bolje je shto je,najbolja je sredina zlatna Smile

Sirijus-the Dog Star the Sun of the Sun
the prime Sun of our Galaxy Ambition, pride, emotionality, fame, leadership, wealth, fires, drought, danger through impetuosity. More on Sirius. 14° Cancer 05 Fortunate Jupiter/ Mars

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Hvala Andji. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Primijetila sa SIR na mom DC( 12 raka) , REG na Veneri ( 25 lava), , ANT na Neptunu ( 9 strijelca) i SPI na Merkuru ( 23 vage).

Ma slushaj shto sam pronashla

14,05' Rak - SIRIUS - Cuvari, tjelohranitelji, straratelji...eto da imash tjelohranitelja....udala bi se za njega Smile

Uau...slushaj ovo

-SPIKA je najbeneficnija od svih fiksnih zvezda, I je velicine i u stanju je da "spasi" i najgoru situaciju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Hvala ti od srca, sad si me stvarno razveselila. [smilie=dddddddd.gif]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Ovan

15° Ovna - ovde se nalazi fiksna zvezda color Alpheratz iz sazvezdja Andromede pa moze da da zenu koju muskarac izvlaci iz problema,koji je spasava bukvalno ili metaforicki i ona se potom zaljubljuje u njega 

Bik

26° Bika je stepan na kojem se nalazi fiksna zvezda Algol.Blokirana i nezadovoljena zenska seksualna energija.Daje cesto lepe,ali nezadovoljne,nesrecne i ogorcene zene,nesvesno besne na muskarce. Daje probleme i u partnerskim i u odnosu sa majkom.Daje i opasnosti,kao i povrede vrata.

29° Bika Plejade daju mnostvo necega,cesto vise veza istovremeno,mnostvo devojaka.Riskantan stepen koji moze dati bogatstvo,ali i bankrotstvo.Karakteristican je i za homoseksualce.

Blizanci

20° Blizanaca fiksna zvezda Belatrix,veoma borben stepen.Daje borbene zene,ali i muskarce,kao i fizicku opasnsot;

28° Blizanaca fiksna zvezda Betelgez,ukazuje na nesto mocno.Vezana je za Ameriku,narocito Nju Jork.Povrede ramenog pojasa;

29°Blizanaca Menkalinam donosi propast,opasnosti od pozara i uopste je mesto opasnosti

Rak

5° Raka fiksna zvezda Dirah.Dobro mesto,daje uspeh u karijeri i uopste u umetnosti

13° Raka Sirijus daje veoma mocne ,slavne i postovane ljude,ali i opasnost od ujeda pasa ako se tu nadje malefik;

24° Raka  Fiksna zvezda Prokion,daje mocnu zastitu ili one koji vas stite;

Lav

29° Lava  je stepen na kome se nalazi fiksna zvezda Regulus.Daje veliku slavu,kretanje u jrugu uticajnih i mocnih i poznatih ljudi.Dosta cesto daje i dobar novac (ali je za njega karakteristican i pad posle uspona 

« Poslednja izmena: 24. Nov 2006, 19:08:14 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 15:55:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.