Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 18:30:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: FIFA vs. PES
FIFA
22.4%  (103)
PES
77.6%  (356)
Ukupno glasova: 459
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FIFA vs. PES  (Pročitano 71252 puta)
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 4s
Evo kako je po meni fifa propala:
Po meni fifa je ista igra jos od verzije fifa 1998(princip igre koji EA i danas nudi),svaka sledeca verzija je samo donosila bolju grafiku i neka unapredjena(male sitnice,koje za simulaciju fudbala koja zeli da pridobije igrace stavrno su nebitna-ili ti cista sminka)----a ono naj bitnije,sto bi trebalo da se vidi je poboljsanja u realnosti(toga nema...pa nema vec dugi niz godina)-----Fifa je propala!!!!!(valjda ce Ea da uradi nesto inace fifa je proslost(i to losa Smile)----imaju ljudi prava da fifa vise nije simulacija vec je arkada i slazem se s tim 100%
Jedino sto fifa ima a PES nema su bolje uradjeni dresovi,a i igraci su malo bolje uradjeni nego na PES-u(to je vaznije za arkadnu igru nego za simulaciju fudbala)(cini mi se)---ali to su ne bitne stavari(jer to ne donosi nikaku uzivanciju u igri-pored zalosno uradjene fizike lopte)-ali sto se sminke tice PES ce i tu da bude bolji posto ce konami uskoro da izbaci PES 6(pristalice Fife 06 stavrno mi je zao!!)

Ti tvrdis da se Fifa nije bitno izmenila od 1998., a ja na osnovu ovoga mogu samo da tvrdim da ti nisi ni igrao Fifu od tada, tako da nemamo o cemu da diskutujemo, jer nisi dovoljno upoznat sa njenim razvojem.

Takodje tvrdim da niko na ovom forumu ne moze objektivno da sagleda obe igre, jer je svako pristrasan i vise voli ili jednu ili drugu igru. Ja ne kazem da je PES sranje, ko ga voli neka ga igra, ja nemam nista protiv, za mene je uvek Fifa bila bolja i uvek ce biti, i niko me ne moze ubediti u suprotno.

A price da je Fifa arkada... nemaju veze sa zivotom. Prvo odigrajte Fifu (ali ne 2-3 meca, nego se unesite malo u igru, i pokusajte da budete objektivni), pa da vidim da li ce neko da to ponovo tvrdi.
@X3me ja sam igrao fifu pocevsi sa naslovom 'Fifa 1995"(mislim da je to bilo na segi-ako se ne varam) pa sve do danas do fife 06(sve u tom priodu sam odigrao)---ponavljam ti da je Fifa bila jedina simulacija fudbala(koja valja) dok se nije pojavijo ISS Pro Evolution i unistijo je.....(jadna fifa)...ja nisam rekao da je fifa 06 ista igra kao i fifa France 98(nego da je slican sistem igre ostao do danas)
Ja koliko se secam fifa je pocela da se menja cini mi se od 'fife 2002'(za Sony 2 i Pc)-uvodeci odlicnu grafiku...al nista to ne vredi jer su posle momci iz EA usrali stvar..........PES nije sranje....nego je fifa 06 sranje Smile Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2006, 15:30:48 od bobahajduk »
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
@Bobahajduk odakle ti da je na fifi bolja grafika i da su bolji dresovi???Cak i da su face bolje uradjene???Pa bre u igraonici kad odigram fifu iz zezancije ne mogu da pogodim ko je ko dok u pesu ladno prepoznajes igraca...
Sto se tice licenci to je glupost samo skines sa neta option fajl i resena stvar...za muziku takodje glupost ja mogu u pes da ubacim pesmu koju ocu i bice mi muzika sjajna!!!Izasao je novi kitserver u kojima su dresovi rezolucije 1000puta 1000!!!Da ima vise pactheva za fifu ima ali i za pes se pojavljuju u velikom broju...meridian super liga pacth,bp pacth,WC pacth i pacthevi za jos mnoge lige...Stadioni su u pesu barem 100puta bolji,trava takodje...
U fifi sa desnjakom mozes dati gol levom sa 35metara dok u pesu nema sanse...Pes je simulacija fudbala dok je fifa imitacija simulacije fudbala... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 4s
U pravu si  Smile Smile Smile Smile Smile Smile fifa je znaci i tu propala
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia e66
Nego sta nego je propala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ma pes dere fifu u svemu,mnogo je bolji grafika sve,ama sve,i jos su se pojavili patchevi za zvezdu i partizan i za ostale klubove,ima to i za fifu ali na fifi ne radi,jer nemas orignal igricu,znaci ako hoces pacth moras imati original igricu.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
SonyEricsson 
PES naravno.....

jel ima u Fifi finta suta ili lob.....i jos 100 stvari!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Neuporedivi su...
IP sačuvana
social share
Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Po čemu se uopšte i mogu porediti  Smile
PES je daleko kvalitetniji, jedino što je komplikovaniji za editovanje...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
E sad, mislim stvarno Smile
O ukusima se ne vredi raspravljati (prava verzija: o ukusima ne treba raspravljati)
Kao sto X3mE rece, badava se vodi ova rasprava kada ce svako ostati pri svome.
FIFA ima svoje pristalice a PES svoje.
Svako ima svoje razloge iz kojih voli jednu od ovih igara.
I obe ove igrice imaju svoje prednosti i mane.

Zato, vodimo racuna da ova diskusija ne preraste u oruzani sukob...  Smile
Svako ima svoje misljenje koje se treba cuti ali se ne mora prihvatiti...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
SonyEricsson 
U pravu si.....

Ali PES je bolji!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 18:30:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.