Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 18:30:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: FIFA vs. PES
FIFA
22.4%  (103)
PES
77.6%  (356)
Ukupno glasova: 459
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FIFA vs. PES  (Pročitano 71251 puta)
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 4s
Evo kako je po meni fifa propala:
Po meni fifa je ista igra jos od verzije fifa 1998(princip igre koji EA i danas nudi),svaka sledeca verzija je samo donosila bolju grafiku i neka unapredjena(male sitnice,koje za simulaciju fudbala koja zeli da pridobije igrace stavrno su nebitna-ili ti cista sminka)----a ono naj bitnije,sto bi trebalo da se vidi je poboljsanja u realnosti(toga nema...pa nema vec dugi niz godina)-----Fifa je propala!!!!!(valjda ce Ea da uradi nesto inace fifa je proslost(i to losa Smile)----imaju ljudi prava da fifa vise nije simulacija vec je arkada i slazem se s tim 100%
Jedino sto fifa ima a PES nema su bolje uradjeni dresovi,a i igraci su malo bolje uradjeni nego na PES-u(to je vaznije za arkadnu igru nego za simulaciju fudbala)(cini mi se)---ali to su ne bitne stavari(jer to ne donosi nikaku uzivanciju u igri-pored zalosno uradjene fizike lopte)-ali sto se sminke tice PES ce i tu da bude bolji posto ce konami uskoro da izbaci PES 6(pristalice Fife 06 stavrno mi je zao!!)
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 4s
Evo kako je po meni PES uspeo da pridobije fifine igrace a bogami one koji nikada nisu igrali fudbal(al kada su videli konamijeve igre totalno su odlepili)...fifa ce polako da ode u zaborav......kako stvari stoje
Konami je poceo sa uspesnom serijom fudbalsih igara,jos kada je izbacijo na trziste legendarnu igru ISS Pro Evolution(ili Winig Eleven na Japanska verzija) za Sony keca.Svaki novi deo ove igre je bio sve bolji i boljii-dok je za to vreme fifa mnogo stagnirala(ja sam igrao fifu sve dok nisam video ISS i od tada mi se pogled na fudbalske simulacije totalno promenijo).....na fifu sam skroz zaboravijo a Konamijeve igre su me skroz obuzele
Konami je sav taj uspeh koji je postigao sa  edicijom igara 'ISS' iskoristijo i uz velika unapredjenja koja su potrebna za savremene igre stvorio PES(najbolju fudbalsku simulaciju danasnjice,kojoj ni jedna druga igra u kojoj se igra fudbal ne moze ni da prismrdi)
Konami samo napred Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2006, 23:22:31 od bobahajduk »
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
@ bobahajduk
Koristi dugme "Izmeni"
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 4s
'izmeni'........moras priznati da istina boli(bez uvrede Smile)

Ovo su dva odvojena teksta
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Dobro,desilo se ali pazi.

Necu vise da se raspravljam na ovoj temi i ako me vidite ovde - neko je bio nevaljao...
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 4s
Samo mi reci jesu li moja dva texta bila istina,za tebe i jesi li se pomirijo sa cinjenicama????
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Nemam ja sa cime da se mirim.To sto si izneo je tvoje misljenje i nista sto ti kazes,pises,nacrtas,citiras,...nece moci da me natera da priznam da je PES bolji od FIFE jer je moje misljenje,kao sto je i tvoje za PES,da FIFA,kao kompletna igrica,ostavlja bolji utisak na mene od PES-a.
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 4s
To je ne moguce(fifa je stavrno losa)    evo ti moj predlog: 1. nabavi staru hit igru koja se zove 'ISS Pro Evolution 2'(igra je za sony kec,ali je mozes preko emulatora igrati i na Pc)...veruj mi da ce ti svi utisci od svih Fifa izbledeti i ostati u ruznom secanju....
i molim te mi javi kakav je utisak na tebe ostavila ova igra u poredjenju npr. sa starom fifom 1998
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
  Smile Smile Smile  Bravo Boba.
Zivela play station1 generacija!!!!
IP sačuvana
social share
Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC One X
Evo kako je po meni fifa propala:
Po meni fifa je ista igra jos od verzije fifa 1998(princip igre koji EA i danas nudi),svaka sledeca verzija je samo donosila bolju grafiku i neka unapredjena(male sitnice,koje za simulaciju fudbala koja zeli da pridobije igrace stavrno su nebitna-ili ti cista sminka)----a ono naj bitnije,sto bi trebalo da se vidi je poboljsanja u realnosti(toga nema...pa nema vec dugi niz godina)-----Fifa je propala!!!!!(valjda ce Ea da uradi nesto inace fifa je proslost(i to losa Smile)----imaju ljudi prava da fifa vise nije simulacija vec je arkada i slazem se s tim 100%
Jedino sto fifa ima a PES nema su bolje uradjeni dresovi,a i igraci su malo bolje uradjeni nego na PES-u(to je vaznije za arkadnu igru nego za simulaciju fudbala)(cini mi se)---ali to su ne bitne stavari(jer to ne donosi nikaku uzivanciju u igri-pored zalosno uradjene fizike lopte)-ali sto se sminke tice PES ce i tu da bude bolji posto ce konami uskoro da izbaci PES 6(pristalice Fife 06 stavrno mi je zao!!)

Ti tvrdis da se Fifa nije bitno izmenila od 1998., a ja na osnovu ovoga mogu samo da tvrdim da ti nisi ni igrao Fifu od tada, tako da nemamo o cemu da diskutujemo, jer nisi dovoljno upoznat sa njenim razvojem.

Takodje tvrdim da niko na ovom forumu ne moze objektivno da sagleda obe igre, jer je svako pristrasan i vise voli ili jednu ili drugu igru. Ja ne kazem da je PES sranje, ko ga voli neka ga igra, ja nemam nista protiv, za mene je uvek Fifa bila bolja i uvek ce biti, i niko me ne moze ubediti u suprotno.

A price da je Fifa arkada... nemaju veze sa zivotom. Prvo odigrajte Fifu (ali ne 2-3 meca, nego se unesite malo u igru, i pokusajte da budete objektivni), pa da vidim da li ce neko da to ponovo tvrdi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 18:30:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.