Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Dec 2025, 12:18:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: FIFA vs. PES
FIFA
22.4%  (103)
PES
77.6%  (356)
Ukupno glasova: 459
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FIFA vs. PES  (Pročitano 75917 puta)
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 4s
Bravo     Serboman   Smile Smile Smile Smile Smile(ti mu objasni posto se pravi lud,a dobro zna da je PES mnogo bolji nego nas zavlaci bez veze)
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Bravo     Serboman   Smile Smile Smile Smile Smile(ti mu objasni posto se pravi lud,a dobro zna da je PES mnogo bolji nego nas zavlaci bez veze)

Ti stvarno hoces da se svadjas?
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1709
Zastava Stan
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC One S
uvek ce biti vise za PES zato sto PES je simulacija, dok je FIFA arkada.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Tako je kako je
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Ajd sad svi da tapsimo...  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC S730
Ajde, bravo moji tapsaci Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Hmmm... mozda nije bash fer sto i ja glasam ovde, jer nisam igrao PES (pro evolution soccer)
Ali iz razloga da igram FIFA serijale tokom svih ovih godina (i da sam veoma ogorcen sto mi jedan PES cd, koji mi je drugar dao, bio ostecen pa samim tim i neupotrebljiv) Reci cu da je FIFA bolja (sudbina je tako htela) Smile

Doduse, posto se smatram fer igracem, jos uvek necu dati moj glas nikome, (dok ne odigram i taj vas PES) ali cu napomenuti da za sada FIFA kod mene ubedljivo vodi (a kako i ne bi Smile ) nasuprot vasim pricama o PES-u.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC One X
1. Ovakve rasprave se mogu voditi u beskraj, nijedni ni drugi nece promeniti misljenje, ali s obzirom da smo mi Fifovci u manjini ovde moracemo da se branimo Smiley. Ako neko tvrdi da je PES bolji ili FIFA bolja neka to argumentovano kaze, bez vredjanja i prozivanja.

2. Postoje mnogobrojni patchevi, e sad ne znam sta se podrazumeva pod boljom fizikom lopte, takvo nesto (pod takvim nazivom) nisam video, ali verovatno je i to obuhvaceno u nekom od njih

3. I jedna i druga igra imaju svoje prednosti i svoje mane, to da je bilo koja od njih apsolutno superiornija od druge su ciste gluposti, e sad zavisi sta se kome vise svidja, na sta je naviko to ce i da igra.

4. EA je ogromna firma sa ogromnim budzetom (koji toliko spominjete, ali istina je da sto veci budzet znaci i vece mogucnosti da se napravi bolja igra, hteli vi to da priznate ili ne, to je cinjenica) i mnogobrojnim igrama na trzistu koje ostvaruju veliki uspeh (takodje hteli vi to da priznate ili ne, i to je cinjenica), tako da proce oko toga da ce Konami da ih nadmasi nemaju mnogo smisla... To da se EA ne trudi oko FIfe su takodje gluposti, svaka verzija je bolja od prethodne i na svakoj se dosta radi i dosta toga je uvek promenjeno.

5. Fifa arkada ?!? Smile  Smile Smile Smile Ovo je za vicoteku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Sto se tice igara EA Sportsa, na svima je vidljiv veliki trud i ulozen novac. Medjutim ni na jednoj sportskoj simulaciji nisu radili ljudi koji su se i bavili ili se bave tim sportovima. To je vidljivo i na Fifi. Jednostavno nema dovoljno realnosti, stvarno lici na arkadu.
I oni koji vole fifu vise nego PES su uglavnom igraci koji ni sami ne znaju mnogo o fudbalu(bez uvrede), jer da nije tako lako bi primetili mnogo vecu povezanost PES-a i te prelepe igre na travi nego sto to fifa moze da pruzi.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC One X
Ajmo ovako, ja ne igram za Chelsea, ali znam dovoljno o fudbalu i mogu da kazem da je i Fifa prilicno povezana sa tom igrom; da li programeri "znaju da igraju fudbal" ne znam, ne poznajem ljude, ali sigurno je da je EA unajmio konsultante koji su ih upucivali u pravom smeru; a ako cemo iskreno - ko danas ne zna da igra fudbal (ili bar kako treba da se igra fudbal)? Nemoguce je napraviti 100% realnu igru, a i ne vidim potrebu, meni je Fifa dovoljno realna i zanimljiva za igru takva kakva je, sigurno da i meni neke stvari smetaju i da uvek ima mesta za poboljsanja, ali zato sa svakom novom verzijom dolaze i realniji potezi, i nadam se da ce svaka sledeca verzija biti zanimljivija za igranje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Postujem tvoje misljenje X3mE. Ipak nikada ne bih mogao da se uzivim u Fifu i da na njoj napravim neku akciju koja bi me podsetila na nesto sto sam odigrao na terenu ili video na tv-u, a da ne pricam o nekoj dobroj formaciji i njenoj vaznosti u igri.
Na PES-u to je sve vrlo cest slucaj.
Ne igram ni ja u Celsiju, ali budi siguran da i oni koji tamo igraju, a i ostali manje poznati koji se aktivno bave fudbalom igraju samo PES, to je proverena informacija.
« Poslednja izmena: 29. Jun 2006, 21:01:33 od Neocassius »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Dec 2025, 12:18:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.