Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 19:38:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fiat Bravo vasa misljenja  (Pročitano 88527 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
LG 4X HD
Stvarno lep auto nema shta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
moja verzija je 1.6 16v 103ks 98god.auto je odlican!imaj samo jednu stvar u vidu,ja sam ga prosle godine krajem leta platio 4000eura,a i mladji je godinu dana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Tako je Bockoyogi! Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
i ja da se prikljucim FUN CLUBU. Postao sam ponosnio vlasnik BRAVA 1.4 1998. godiste
auto je odlicno spakovan i udoban. Sutra sredjujem plin i menjam filtere, posto mi nesto shtucka pa pretpostavljam da prethodni vlasnik nije skoro promenio filtere ai i gorivo je ovde uzas. Samo jos da m\nadjem masku za instrument tablu  kako bih zamenio njegov fabricki kasetofon koji ima ugradjen, pa da mogu da stavim i neku normalnu muziku u njega. Ako neko zna gde moze da se nadje ta maska neka mi se javi. Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 112
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Vlasnik sam fiat brava vec pune 4 godine,dovezen na njemackim tablama i veoma sam zadovoljan sa njim!Motor 1.4 12 ventila,prosjecna potrosnja mu je oko 7 km mada na otvorenom mi se cini da jos manje trose..sve zavisi kako ga vozite..koliko gasa toliko i goriva uzima Smiley presao sam sa njime oko 60 000 km i redovno mijenjao ulje i filtere,zamijeno mu auspuh kompletan 150 km, diskove 120 km sa paknama i sinoc naletim na rupcaguuuu i moram promijeniti prednje amortizere koji su mu vec bili dotrajali..to ce me kostati nekih 250 km.odlican auto! jedina mana su mu dotrajale plastike i glupi kastofon koji se fabricki ugradjuje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Fiat Bravo 2.0 HGT  ( Kraj '98 Decembar - plasticna usisna grana ) presao 150k km.  ,  Trosi 13 litara u gradu,  i ko ko kaze da trosi manje  laze, osim ako ga ne vozi ispod 3k obrtaja , ali ako cete da vozite ispod 3k obraja onda bolje uzmite 1.6.   Na otvorenom trosi od 8l pa do 11l  , sve zavisi kako vozis ( kad se prece 200km/h niko ne zna koliko torsi Smiley )  Auto ide ko lud, sa gumama 205/50 se dobro drzi u krivinama, malo je tvrd na putu ali je to logicno obzirom da je sportski.   Svako ko kaze da se motor kvari svaki cas sigurno nije vozio auto,  auto vozim preko 30k  km. ( za godinu ipo dana ) i nije se ni jednom motor pokvario,  takoce ni kugle, spone. i td.  samo se menja ulje i plocice i gazi...  HGT prelazi i preko 300k km.  , I NE KVARI SE!
Motor 1.4 je jako los, i izbegavajte ga, a 1.2 je slab za ovaj auto, i zato ce mnogo pre da vam ode od jacih kao 1.6 , 1.8 ili 2.0 hgt.   Nisam primetio da imam problema sa brizgaljkama, bezolovni sam tocio na raznim pumpama u Beogradu.  Sto se tice rupe, i ja sam naleto pre godinu dana na duboku i siroku rupu ( O Srbijo  Smile , O Beograde  Smile , putevi katastrofa, putari otvore rupe i odu na godisnju odmor ) , pri vecoj brzini ( pricao na mob. a bio mrak ) , udar je bio tako jak da sam mislio da je guma 100% pukla, ali  da je guma bile malo vise izduvana najverovatnije bi pukla i ostetila bi se felna od udara,  i nista nije otislo , ni kugla,amortizer... To potvrdjuje izdrzljivost originalnih delova.
« Poslednja izmena: 15. Mar 2007, 01:47:06 od aloe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
ewo ovako posto sam pre 2 dana napunio 18, razgovarao sam danas sa caletom koji ce auto da mi uzme i on kaze neki manji auto do 3-4 hiljade evrica, i sam mi je predlozio bravo.
E sada mene interesuju vasa misljenja o ovom autu(meni je auto prelep i stvarno mi se svidja ali me interesuje kakav je motor, limarija udobnost...

I to posebno za dizela, posto bih samo dizela uzeo, znaci motor do 2000 ccm i to dizel, cuo sam da je najbolji 1.9 JTD,a posle njega 1.9 TDI, molio bih vas ako biste mogli malo vise da mi objasnite o ovim motorima, kakvi su koliko trose, koliko imaju konja, koliko moze brzinu da izgura...

Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress

I to posebno za dizela, posto bih samo dizela uzeo, znaci motor do 2000 ccm i to dizel, cuo sam da je najbolji 1.9 JTD,a posle njega 1.9 TDI, molio bih vas ako biste mogli malo vise da mi objasnite o ovim motorima, kakvi su koliko trose, koliko imaju konja, koliko moze brzinu da izgura...

Hvala unapred
prvo,oznaku tdi koristi wv i audi.kod fiata turbo dizel se oznacava jtd.jtd generalno gledano kao polovnjak ako je uredno odrzavan djeluje kao dobar izbor.nisam neki poznavalac italijanskih paleta motora,al mislim da su se radili u varijanti 105 ks.prosjecna potrosnja je negdje oko 6 litara.
imas i slabiju varijantu dizela td motor koji ti nebih savjetovao iz razloga tromosti.taj motor ima 75 ks i mislim cak vecu potrosnju u ondosu na jtd a sa bjednim ob momentom od 125 Nm koliko se sjecam slabo se nosi sa ubrzanjima i krajnom brzinom i ubrzanjem preko 15 s do 100.jtd ima ipak veci ob moment oko 200Nm pa mu je ubrzanje do 100 oko 10 s sto je za takav tip auta jako dobro.
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
uzmi HGT-a i ne možeš pogriješiti Smile
ili 1.6 je najkvalitetniji od Bravo-ih motora..
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
a taj HGT kakav je on mislim sta koristi jel benzin, napominjem da u varijantu dolazi iskljucivo auto koji ne trosi puno, znaci jeftina voznja

i kakav je taj motor od 1.6, kolika je potrosnja, koliko ide koliko konja im, sorry sto vas smaram ali zaista me puno interesuje
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 19:38:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.