Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 23:57:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fiat Bravo vasa misljenja  (Pročitano 88573 puta)
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
piše ti par stranica unazad za motor 1.6.. a fiati puno troše..bilo bi super da nađeš jednog 1.6 sa plinom.. HGT troši mnogo.. najbolje bi bilo za tebe da uzmeš onda dizelaša 1.9.. 1.6 troši oko 10lit..
samo nemoj kupiti 1.2 ili 1.4 motor benzinca jer se jako kvare.. 1.6 ti ima 103ks, 1.8 GT 115ks a HGT 155ks V5motor sa 20V..to su svi benzinci..
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
LG 4X HD
ozbiljno se nosim mishlju da kupim bravo a volvoa da ostavim da ga cale sahrani (iovako ga je vec nacheo  Smile   ).
Za te pare,oko 4500 e u Srbiji se ne moze naci bolji auto chini mi se,ali se dvoumim izmedju dizelasha ili 1.6 benzinca u koji bih ugradio plin ako ne nadjem neki sa vec ugradjenim. 

Pa ako neko ima neki provereni argument koji bi mi pomogao da se odluchim neka se ne usteze  Smile  .......?

i jedno pitanje,da li 1.6 benzinac ima plastichnu usisnu granu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
znaci 1.9 dizel ili 1.6 benzinac sa plinom

najverovatnije ce dizelas da padne, da se nebi mucio oko plina nekako imam strah od toga

a ja sam 100% siguran da ima 1.9 TDi bravo, na oglasima sam puno puta video to, tamo do 99 godista sam vidjao te motore, a na mladjima tek JTD

Hvala puno momci
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
aluminijsku granu zbog koje je jeftino ugraditi plin..
zbog ovoga članka čete ga htjeti odmah kupiti Smiley
ne tdi več samo td... to ovi u oglasima pišu krivo..

http://forum.burek.com/index.php/topic,95248.msg1265354.html#msg1265354
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress

a ja sam 100% siguran da ima 1.9 TDi bravo, na oglasima sam puno puta video to, tamo do 99 godista sam vidjao te motore, a na mladjima tek JTD

Hvala puno momci
bas smo vodili zucnu raspravu oko istorije turbo dizela :Dobjasnio sam ti u prijasnjem postu da tdi slovna oznaka oznacava vrstu dizelskog motora kod wv-audi.ustvari,nas narod je toliko mahnit il nece da zna neke osnovne stvari,pa ih ljudi hvataju na foru kad kupuju polovno auto kako tdi oznaka motora nalazi u svakom brendu radi lakse prodaje.
ako ganjas dizela,samo trazi jtd motore mojne da ti iko valja pricu tdi Smile
sto se tice plina,budi ubjedjen da je 3-4 sigurniji od benzina u svakom segmentu!ni to nije losa solucija iz razloga sto se na fiatima to lako odradjuje!poz Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
i jos jedno pitanjce koliko kosta ugradnja plina na 1.6 i ta aluminijsku granu jel ona dobra?
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
i jos jedno pitanjce koliko kosta ugradnja plina na 1.6 i ta aluminijsku granu jel ona dobra?

Mislim da je oko 300eur sa alu. granom,  a sa plasticnom je oko 900 eur. , dok je za petake i sestake oko 1200 eur..  , samo nemoj pogresno da svatis pa da pomislis da je ovoliko skuplje samo zato sto je usisna grana plasnicna,  dobijaju se mnogo bolje performanse kao i potrosnja.  Fiat bravu je uracivana plasticna usisna od polovine '98 , i te verzije imaju digitalnu tablu ( kilometraza ) , kao i automatsku klimu.
I benzinac 1.6  i dizel 1.9 jtd imaju iste performanse, tako da nije isplativo da uzimas benzinca i ugracujes plin, ako vec hoces malog potrosaca.  Ali gledaj samo JTD!   Ako vec hoces benzinca i hoces da ugradis plin onda uzmi 2.0 HGT.  Ali posto si naveo da zelis malog potrosaca onda je za tebe idealan 1.9 jtd.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2007, 06:07:08 od aloe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Moj je 96' -to godiste i ima digitalni kilometar sat.  Smile
Sta znam @Hagor-e... Ja sam zadovoljonan. Vise ti obrati paznju na to kako je auto ocuvan i koliko je presao a ne na neke nevazne stvari. Moj je 1.6. benzinc sa BRC - plinom. Ugradjen mu je u Italiji. U BG - ludi su se zgranuli kada su vidjeli. Sve je odradjeno automatski. Nema nikakvih prekidaca (osim jednog naravno), jednostavno auto upali uvijek na benzin i dovoljno mu je samo malo stisnuti gas da bi automatski prebacio na plin. Ide dobro i na plin... ponekad cak i bolje , sto ti samo pokazuje kakav benzin sipaju na nasim pumpama.
Jedina velika mana kod ovog auta , je osjetljivo podvozje i ramena nesto cesce stradaju...ako se pogadjaju rupe na putu. Ostalo je sve u granicama i nema nekih posebnih mana.
Sto se tice motora ... evo ja bih ti preporucio 1.9 JTD - unijet turbo diesel (105 KS - Comon rail). Stare TD Fiat motore ti ne bi preporucio. Ali ovi JTD su se dobro pokazali. Startni je od 1.6 benzinca i manje trosi. Samo je i skuplji i tek od 98' (nisam bas siguran) su poceli da ga ugradjuju. Znaci moraces malo mladji i skuplji auto da uzmes u tom slucaju. Druga solucija ti ja 1.6 16v sa ugradjenim plinom.
Eto toliko od mene. Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2007, 12:40:00 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
prebaci se na plin automatski kada prijeđe 3000okretaja..tako ima moj kolega na poslu ko i večina njih šta imaju plin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
U svakom slucaju dobra fora. Nema da cimas prekidace , da nesto razmisljas. Kresnes auto na benzin i vozis a on automatski prebaci na plin. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 23:57:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.