Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 11:21:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fiat Bravo vasa misljenja  (Pročitano 88640 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
A s obzirom da si u Srbiji dobro obrati pazhnju da li je auto "podmladjivan"  Smile
vec odavno kod automobila nije reper kilometraza.sitnice otkrivaju istu,mjenjac,rucica mjenjaca,papucice gasa i koncnice,kompletan izgled krokpita sto je kod fiata najlakse uociti jel se radi o velikoj kilometrazi Smile mozemo do sutra pisati ovako al najbolje bi bilo prilikom kupovine otici sa iskusnim mehanicarem i pogledati kompletan auto.

Uopshte se nije odnosilo na predjenu km nego da godishte, auto se ne podmladjuje skidanjem kilometrazhe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
A s obzirom da si u Srbiji dobro obrati pazhnju da li je auto "podmladjivan"  Smile
vec odavno kod automobila nije reper kilometraza.sitnice otkrivaju istu,mjenjac,rucica mjenjaca,papucice gasa i koncnice,kompletan izgled krokpita sto je kod fiata najlakse uociti jel se radi o velikoj kilometrazi Smile mozemo do sutra pisati ovako al najbolje bi bilo prilikom kupovine otici sa iskusnim mehanicarem i pogledati kompletan auto.

Uopshte se nije odnosilo na predjenu km nego da godishte, auto se ne podmladjuje skidanjem kilometrazhe  Smile
pogresno protumaceno,mi kad kazemo podmledjivano mislimo na kilometrazu Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Ma jok. To svako ko se iole razume u automobile videce da je preshao vishe nego shto pishe, ali ovde se '98 '99 prodaju kao '01 '02  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
Mesta na kojima kod Fiata gledate godiste su npr na pojasu izvadi se pepeljara pa se pogleda ispod i naravno stakla (ovo je kod svih automobila). Jedno vreme su prolazila auta 96 - 99 kao 2000 medjutim od kad je uvedeno slanje vozila na homologaciju ljudi su prestali da ih "podmladjuju". Ovo sa godistem se posebno odnosi na Bravo ili Mareu posto su isti modeli npr. 98 i 2001...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Menjali su godište automobila u saobrćajnim dozvolama kada je bilo dozvoljeno uvesti automobil do 6 godina starosti.

To je slučaj sa automobilima koji su pravljeni npr.od 95 god,a uslovi su npr.dozvoljavali uvoz do 97,onda su menjani
podaci u saobraćajnoj da bi auto mogao da se uveze,uslov je bio da su se ti automobili proizvodili godine koje su dozvoljene za uvoz.Znači,nije mogao da se uveze golf II već samo automobili koji su i te godine proizvedeni.

To je podmlađivanje automobila i kod nas ima mnogo takvih automobila.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Zato je najbolje ako mozes da uvezes stranca ( kupis stranca ).  Ja sam vise voleo da platim i carinu i da cekam na odjavu i do mesec dana  ali da znam da sam ja prvi vlasnik HGT-a ovde, i u mnogo boljem stanju je stranac.
Samo ne znam da li JTD spada pod euro 3.
« Poslednja izmena: 21. Mar 2007, 22:00:12 od aloe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

BIKERS 4 LIFE

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K 750i
Ako dozvolite,ubacio bi svoj komentar iz prve ruke. Naime,imam Bravo HGT '95 godište,vozim ga već 4 godine,do sad ima pređenih 227.000km Auto ide ko blesav,nemam nikakvih zamjerki inače bi ga već do sad prodao. Jednom sam skurio klip i to je sve u ove 4 godine. Smile

... i još jedan dodatak,vidim spominju se i ulja. Iz iskustva tvrdim da je za talijana najbolje talijansko,stoga ako želite biti zadovoljni kao ja koristite isključivo Selenia gold

[Edit by tojo909: Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.]
« Poslednja izmena: 21. Mar 2007, 23:23:54 od tojo909 »
IP sačuvana
social share
"Four wheels moves the body...two wheels moves the soul"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Za Fiat Bravo u prospektu pise da u sve benzince ide Selenia 20k  , a ne Gold koje je jeftinije , a za dizele pise Selenia TD.  Jeste da je kod mene prospekat od Fiata sa plasticnom usisnom ali to je potpuno isto, posto je motor isti u obe verzije.
« Poslednja izmena: 21. Mar 2007, 22:43:54 od aloe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ja samo trpam Mobile S polu-sintetika. Najbolje ulje, bar za ovaj auto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Mesta na kojima kod Fiata gledate godiste su npr na pojasu izvadi se pepeljara pa se pogleda ispod i naravno stakla (ovo je kod svih automobila). Jedno vreme su prolazila auta 96 - 99 kao 2000 medjutim od kad je uvedeno slanje vozila na homologaciju ljudi su prestali da ih "podmladjuju". Ovo sa godistem se posebno odnosi na Bravo ili Mareu posto su isti modeli npr. 98 i 2001...

Menjaju im i pepeljare i tu plastiku na pojasevima ali ono shto retko ko promeni je plastika ispod rucice ruchne kochnice. Skidanje godishta na staklu izadje 5 eura po komadu. A na homologaciju se shalju samo vozila koja se uvoze iz neke od drzhava koje u u papire ne unose broj motora ili podatak da je auto euro 3. naprimer fr vozila dok nemachka vozila ne idu na homologaciju. Iz istog razloga se recimo auta s osiguranja ne rade na falsh fr papire nego na nemachke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 11:21:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.