Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 03:55:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fenomen Muftija  (Pročitano 115688 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Николић не мора толико да води рачуна шта неки хоџа лапрда за разлику од Тадића који је захваљујући истима побјеђивао на изборима. 
U pravu si ne mora jer ga niko ni za sta i ne pita  Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Главни муфтија Исламске заједнице у Србији Муамер Зукорлић поручио је Томиславу Николићу да неће рушити Србију осим ако не буде натеран

Čuo sam da je Zastava do skora radila na novoj snajperskoj pušci, Black spear.

Mislim da je krajnje vreme da se da nekome da je malo istestira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Главни муфтија Исламске заједнице у Србији Муамер Зукорлић поручио је Томиславу Николићу да неће рушити Србију осим ако не буде натеран

Čuo sam da je Zastava do skora radila na novoj snajperskoj pušci, Black spear.

Mislim da je krajnje vreme da se da nekome da je malo istestira.

Bolje imati klovna nego mucenika, na kraju da od budale ispadne shehid pa da pocnu da ga idealizuju posle par godina kad svi zaborave da je ustvari bio dalabu
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 576
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
glavne hodže i popovi ne jebu i  ne smeju ništa da jebu i to je problem. i onda iz toga proizilaze svađe i kurčenje  Smile

i onda opletu po narodu, pa ovi iz pazara krenu ALAHU EKBER, pa iz BG-a nož žica i biće salate klaćemo hrvate, pa iz Zagreba srbe na vrbe  i bla bla bla....  a sve zahvaljujući verskim smradovima koji nalože narod

a  evo u kojim se autima voze ti verski smradovi

Muftija is in da haus    Smile

ruski kiril vozi se u s klasi rođaci

papa u posebnom papa mobilu  Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2013, 20:02:50 od nisam_kreativan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
glavne hodže i popovi ne jebu i  ne smeju ništa da jebu i to je problem. i onda iz toga proizilaze svađe i kurčenje  Smile

Da ne hebu, ne verujem, da ne smeju, to stoji  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 576
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0

Da ne hebu, ne verujem

ne verujem ni ja, ali ovi glavni moraju da se čuvaju jer se može pročuti, mada opale sigurno jednom u godini neko dete u jednoj od njihovih tajnih vila  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat

Vrh je ovo "muftija" na sofer sajbi  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Ja smem da se kladim da taj i jebe i ždere svinjetinu i roka viski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 576
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Citat

Vrh je ovo "muftija" na sofer sajbi  Smile Smile

ali to njegov narod voli vidiš jbg, kako god nama sa strane izgledalo  Smile   ona 3 BMW-a x5 vrede minimum 150 hiljada                                     ali eura   Smile    koliko je naroda mogao nahraniti, ili donirati nešta vredno  za bolnice čega nema uopšte ili ima malo

ni rusima isto ne smeta s klasa koja je preko 100 hiljada             ali eura

ni katolicima papa mobil o kome sam gledao emisiju čak na diskaveri  mislim milion ili više da  košta  Smile

Ja smem da se kladim da taj i jebe i ždere svinjetinu i roka viski.

i ja, plus sam spreman ruku u vatru da stavim  za to što si napisao ali kažem ipak to rade sigurno ekstra ekstra ekstra tajno i retko jer su glavni, pa da ne bi sami sebi sekli granu na kojoj sede  Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2013, 20:26:35 od nisam_kreativan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Ovo pise Sarajevski Dnevni Avaz o njemu:

- Nije to od jučer, on to radi godinama. Sve ono što je govorio za Sulejmana Ugljanina, on to sada radi i deset puta gore. Sve je ideje, nažalost, prodao. Ne radi za interese Islamske zajednice i muslimana, to je sigurno. A za čije interese onda radi? Bog zna. Pazite, kako jedan muftija može u kurvaluk, u otvorenu laž, u lopovluk, u sve... E, najgore je što smo mi postali kao njegovi robovi i sad što god ko kaže, automatski biva kažnjen. Evo, i sutra (četvrtak, op. a.) sprema "čistku", smanjivanje plata i ostalo. Nama nije davao plate šest mjeseci - kaže za naš list jedan od uposlenika Islamske zajednice (ime poznato redakciji) koji nije mogao otkriti identitet iz straha od odmazde Zukorlića i njegovih ljudi.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 03:55:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.334 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.