Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 09:54:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Feminizam  (Pročitano 81332 puta)
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84
Dok realno I dalje imaju u proseku manja primanja it'd.

Znam da bi Ste pomalo zeleli da budete vlasnici svojih zena, ja ne zelim. Zelim partnerku koja mi je jednaka po dostojanstvu

Prva recenica ti je bullshit, ja znam 3-4 zene koje zaradjuju mesecno 5+ hiljada eura i jos jedno 5 koje zaradjuju 2 hiljade eura. Naravno da zena sa srednjom zavrsenom ima mnogostruko suzen izbor u nalasku bolje placenog posla od muskarca sa istom skolom zavrsenom. Zasto? Pa zato sto jbn muskarac moze da ode na gradjevinu da rinta i da zaradi njene dve plate u trafici. Samo treba upotrebiti logiku. Visoko obrazovane osob nevezano za pol mogu savrseno da zive sa jednakim primanjima. Naravno da neka raspala feministkinja koja je studirala 5 godina da li ima djanu ili nema moze sutra da pokupi welfare cek jer je beskorisna.

Druga recenica ti je tipicna za nekoga ko se u sustini pretvara, jer eto iz tebe je izletela jedna tipicno stereotipna izjava. Jer ako ne podrzavas ovu glupost onda odma hoces da utamnicis zenu, da je vezes za radijator. Smatram da vecina zena moze sasvim dostojanstveno da zivi i bez ovoh ameba koje ih toboze predtsvljaju, jer za razliku od njih vecina zena zeli decu, zeli porodicu i zeli muza, sve protiv cega se ove bore. Tako da smatram poprilicno licemerno da se bore za zenska prava. Jer velika vecina zena ni ne podrzava njih.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2016, 22:03:27 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Hoces da kazes da se feminizam danas svodi Na ludace?
Da treba da pocnemo da gradimo sigurne kuce za muskarce?
« Poslednja izmena: 09. Jun 2016, 22:05:56 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84

Da treba da pocnemo da gradimo sigurne juce za muskarce?

Pa mogli bi, jer u disfunkcionalnim brakovima (za tango je uvek potrebno dvoje) ili vezama uvek ima vise faktora i cinilaca koji dovode do nasilja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Ahaha
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84
Sta trigerovan si?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Daj covece umrecu od smeha
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84
Daj covece umrecu od smeha

Pa umri ako hoces, sta ti ja mogu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Zene na istoj poziciji sa istim skolovanjem i uspehom... imaju nizu platu.
To sto ti znas 5 zena, ne znaci da ih znas sve, jer prosto... zivis u malom prostoru koji nije reprezentativan...
Drugim recima, lako je srati o polozaju zena u razvijenim zemljama, koje cine... koliko... 5%, 10% svetske populacije?

A cak i da ima platu, 90% musakaraca i zena ce reci da je zbog sisa dobila tu platu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 46.0
To sto ti znas 5 zena, ne znaci da ih znas sve, jer prosto... zivis u malom prostoru koji nije reprezentativan...
Drugim recima, lako je srati o polozaju zena u razvijenim zemljama, koje cine... koliko... 5%, 10% svetske populacije?

A cak i da ima platu, 90% musakaraca i zena ce reci da je zbog sisa dobila tu platu...
Ja do sada ne videh da je iko dokazao tu notornu laz. U USA imamo 10 zakona najmanje vezano za ovo.  Stvar je jednostavna. Zene ne vole da rade iste poslove kao i muskarci, niti je vecina toliko posvecena da radi vise i duze.  Amerikanke koje zavrsaju Gender Studies glupost su prvo koje se zale da nema dovoljno zena u Nauci.  Zene vole lakse poslove, udobnije i pri tome i manje placene, jer ne moze da se poredi neki jadnik u Chelichani koji crkava svaki dan na poslu od rada, sa nalickanom feministkinjom koja sedi u kancelariji i zajebava.

Pa znas kako, nije da nije. Dosta zena koriste sex da bi dosle tu gde jesu, ne zato sto moraju to da rade, vec zato sto im to daje moc.  Mislim, zene ne nose stikle zbog toga da bi ispravile ravne tabane Wink

Koja budala brate Telepe, da chovek ne poveruje.

Zene imaju u Americkom drustvu vise prava nego muskarci, zaradjuju chak i vise od muskaraca, imaju vise pomoci vezano za skolu vise, ima ih na faksu vise bas iz tog razloga. Gender gap je cist mit koji one guraju, kao i tu foru da ce 1 u 4 zene da budu sexualno napadnute za zivota, sto ne pije vodu, ali to su sve lazi.

Ima ok Feministkinja, ali one normalne su manjina. Na primer.

Mada opet, Feministkinja uvek ostaje to sto jeste, samo sto je ova umerena u svojim vidjenjima.

Do sada je vec dokazano da je ravnopravnost vec dostignuta, i sta je onda preostalo za borbu? Stare rape, manspreading, mansplaining, birth rape?  
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Citat
Имаш женски фудбал и мушки фудбал, наизглед два иста спорта, а опет никог не занима први. Кристијано Роналдо и ко год да је његов еквивалент у женском фудбалу зато не могу бити плаћени исто. А то што мушкарци у земљама попут наше а и у осталим зарађују више је то што могу да раде тешке физичке послове.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2016, 22:46:31 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 09:54:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.