Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 13:00:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Feminizam  (Pročitano 81372 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
mob
Ericsson jeste
Meni samo nije jasno zasto kod toliko broj ljudi postoji tendencija da se SAV feminizam spakuje u ono sto radi par histericnih ludaca. A ti hipsteri I metroseksualci. I to su muskarci. Vasi uplaseni umovi uronjeni u Rodne stereotipe ne mogu da se nose sa realnoscu i sve pojave koje odstupaju od sopstvene dresure smatraju za pretnju. Svet je veci raznovrsniji I zanimljiviji nego sto vam se cini
Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Samuraji su se sminkali pred borbu. Grcke muskarcine su pre koju hiljadu godina ponekad kresale mladice, u xvii xviii veku se muska odeca sastojala od vise delova nego zenska I ukljucivala je periku.

Manite se tih homofobicnih sranja
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84
Jel ti zivis u antickoj grckoj?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Pa ti onda obuci haljinu i glumi Merlin Monro.
On je picka, ali nije toliko dobra picka to da izvede. Mozda Sonju Biserko ili Natasu Kandic moze da izvede Smiley

Pa dobro sto se mene tice mozes da setas ofarban u pink sa dildom u ustima umesto cucle i da te doje sa 30 godina dva pedera i da se pritom izjasnjavas kao bespolna japanska beba, ali nemoj da naturas drugima da su svi drugi bolesni, privilegovani i da trazis svoj sejf spejs. Jer si samo bolestan.
+1
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.79
Samuraji su se sminkali pred borbu. Grcke muskarcine su pre koju hiljadu godina ponekad kresale mladice, u xvii xviii veku se muska odeca sastojala od vise delova nego zenska I ukljucivala je periku.

Pa ti idi u Antičku Grčku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 46.0

Pa ti idi u Antičku Grčku.
Lik je klasican primer "pussified male" sto bi mi rekli. Ono, zgoljav sam, imam nezno lice a mnogo komplexa, i umesto da idem u teretanu ili se bavim nekim sportom tipa kosarka ili box, sad cu da se oblacim ko picka, i pri tome da kazem da normalni muskarci su nenormalni. Moz misliti.

IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Da se razumemo I ja Sam homofobican u manjoj meri ali stvar je u tome da je ponasati se kao muskarac relativno promenljiva kategorija.
Relativno dakle. Tripovi sa apsolutizovanjem nekih lokalnih I savremenih ili skorasnjih obicaja su jednostavno glupost
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Nije
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84
Da se razumemo I ja Sam homofobican u manjoj meri ali stvar je u tome da je ponasati se kao muskarac relativno promenljiva kategorija.
Ne znam da li si odgledao klipove na netu vezane za ovo temu. tj ono sto ovi stvorovi propagiraju. Poprilicno kompleksna tema za raspravu, jer su se dotakli i ucestvuju u poprilicnom broju "protesta", iako su feministkinje njihova ideologija i razmisljanje su poprilicno radikalne, i za nekoga ko se bori za jednakost i pravo trude se svim silama da drugima to isto bude oduzeto.

U sustini one se bore protiv belog heteroseksualnog djavola koji ih je gle cuda stvorio. Propagiraju da su svi muskaraci rodjeni silovatelji. A najjace mi je od svega sto kao belkinje idu i pricaju drugim belcima da imaju white privilege. Ja ne mogu uopste da verujem koliko je to u USA primljeno, pazi devojka osamari lika, ti ne smes da joj vratis (mislim naravno da bi automatski dobila preko usta), jer ce njega uhapsiti.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2016, 21:39:55 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Razgovarao Sam sa par tih ekstrema. I smatram ih ekstremima. klipove nisam gledao jer nemam mogucnost ni vremena ali znam o cemu je rec. I u mejnstrim se uvlaci deo tog ekstremiZma, ali je kao sto neko rece fora u tome sto su zene u US npr formalno izjednacene u pravima a ponegde su I privilegovane. Dok realno I dalje imaju u proseku manja primanja it'd.
Jednakost ne znaci da smo isti, neke su I po Tom pitanju zastranile. Ali je borba za realnu jednakost u pravima I mogucnostima jos uvek moguca. U vecem selu sveta. Vidim to svojim ocima. Udruzivanje je dozvoljeno, proseravanje je dozvoljeno,za ostalo izvinte
Znam da bi Ste pomalo zeleli da budete vlasnici svojih zena, ja ne zelim. Zelim partnerku koja mi je jednaka po dostojanstvu
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 13:00:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.