Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 19:40:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Feminizam  (Pročitano 81434 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 46.0
Ti beta males ili cucks ili kako ih vec zovu su bre greske prirode. Najjaci pokret je BLM, gde 90 posto clanova cine bogati crnci i wanna be niggers (belac sam ali u zivot u suburbia is so damn tough).
Inace nemam nista protiv pokreta ali barem u mom okruzenju zene zaradjuju daleko vise od muskaraca.
Ja imam problem, jer ravnopravnost izmedju polova je vec odavno dostignuta u USA. Mogu cak reci da zene imaju veca prava i sve vece shanse sto se tice poslova i skole i zivota generalno. Ovo sto se sada dogadja je debilizam

Feministkinje sada guraju svakakve poremecaje, mentalne bolesti, hirove i gluposti u prvi plan. Unistava se definicija muskarca na svakom koraku.  Muskarac je postao pojam, jer ne smes da budes musko vise.  Stvaramo od muskaraca mekusce ili neki treci pol jer pod jedan, feministkinje na taj nacin dobijaju moc, a pod dva, to je sto podsvesno zele. Tako smo dobili generaciju metrosexualaca, pa onda evo hipstera i boga pita chega sve ne. Od njih smo dobili mangine i bele vitezove i beta i delta muskarce.  Feminizam je kult u stvari, ni manje ni vise ludji od Islama, samo mu jos fali agresorski element u fizickom smislu, mada opet imali smo teroristicke napade od strane feministkinja pre, ali one su "Suffragette" ekipa, jadne male i zapostavljene bez prava  Smile

@Miss Who
Problem je sada sto takva razmazene derista odredjuju dijalog ili nedostatak istog, jer svako koriscenje cinjenica, razuma i logike je agresija a i pri tome rasizam, diskriminacija i napad....
Najgore od svega sto im se povladjuje, i to se sve vise vidi u Zapadnoj civilizaciji.   
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
mob
Ericsson jeste
to je samo tvoje puko subjektivno mišljenje, ne zaboravi to nikad
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1516
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
није ствар у размажености него у карактеру, а не иду нужно једно уз друго. не треба осуђивати појединачне нестабилне делове личности, сви имамо своје слабости, иритантно је само да ти неко маше китом својих личних проблема испред очију
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Meni samo nije jasno zasto kod toliko broj ljudi postoji tendencija da se SAV feminizam spakuje u ono sto radi par histericnih ludaca. A ti hipsteri I metroseksualci. I to su muskarci. Vasi uplaseni umovi uronjeni u Rodne stereotipe ne mogu da se nose sa realnoscu i sve pojave koje odstupaju od sopstvene dresure smatraju za pretnju. Svet je veci raznovrsniji I zanimljiviji nego sto vam se cini
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.84
to je samo tvoje puko subjektivno mišljenje, ne zaboravi to nikad
To je samo tvoje puko subjektivno misljenje da ja imam subjektivno misljenje, ne zaboravi to nikad  Smile Smile Smile
није ствар у размажености него у карактеру, а не иду нужно једно уз друго. не треба осуђивати појединачне нестабилне делове личности, сви имамо своје слабости, иритантно је само да ти неко маше китом својих личних проблема испред очију
Slabost je snaga. To je moto danasnjih narastaja, da se brinemo vise o tudjim emocijama nego o stvarnosti i realnosti situacije. Bezimo od istine.  Treba osudjivati nestabilne delove licnosti ako su tu da ugrozavaju ostale svojim postojanjem. Dakle, da li bi mentalno poremeceni chovek trebao da se leci? Naravno da treba, tako mora i ova grupa razmazenih detinjastih debila koji nisu odrasli nikada, a i nece, dok god postoji neko da im povladjuje, a takvih ima suvise nazalost.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Linux
Browser
Chrome 51.0.2704.81
Meni samo nije jasno zasto kod toliko broj ljudi postoji tendencija da se SAV feminizam spakuje u ono sto radi par histericnih ludaca. A ti hipsteri I metroseksualci. I to su muskarci. Vasi uplaseni umovi uronjeni u Rodne stereotipe ne mogu da se nose sa realnoscu i sve pojave koje odstupaju od sopstvene dresure smatraju za pretnju. Svet je veci raznovrsniji I zanimljiviji nego sto vam se cini

A koji su to stereotipi? Da se muskarci ponasaju i izgledaju kao muskarci a zene ponasaju i izgledaju kao zene?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Upravo tako. Pun pogodak. Rec je upravo o ideji da postoji to ponasati se kao muskarac, iako to postoji ali sa varijacijama u razlicitim kulturama. A varijacije mogu biti velike
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.79
Pa ti onda obuci haljinu i glumi Merlin Monro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.94
Pa dobro sto se mene tice mozes da setas ofarban u pink sa dildom u ustima umesto cucle i da te doje sa 30 godina dva pedera i da se pritom izjasnjavas kao bespolna japanska beba, ali nemoj da naturas drugima da su svi drugi bolesni, privilegovani i da trazis svoj sejf spejs. Jer si samo bolestan.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2016, 17:47:44 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
AU! Šta pročitah!
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 19:40:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.