Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 17:53:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Feminizam  (Pročitano 81671 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9
Browser
Safari 537.71
mob
I-mate 30 Pro
To je dosta pojednostavljen pogled na tu temu...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Jest ovaj apsurd oko udaranja dominantan.

Ne znam sta je srz, valjda zene podsvjesno znaju da su fizicki slabije i to je velika nepravda, da pored svih kvaliteta koje imas, iznad prosjeka, opet je to muski svjet, odnosno svjet muske brutalnosti i snage.
Zato nikad, nikad ne zele da ih neko podsjeti na to da je ovaj svjet ipak fizicki i da su u tom smislu "donje", pa cak ni kad one udare.. sto je bizarno.
Ja sam se dok sam bio slabiji osjecao nekad tako. Pa zar moze bit banalna ljudska sila  vodeca.. a ipak jeste.

--

Elem, da opravdam zene.. zena moze (u vezi) toliko puno da pruzi i da voli muskarca da je to "jezivo" i svakom dirljivo.
Mislio sam sto muskarci tradicionalno pisu pjesme da vole vise, zena toliko moze da voli, vau.
I to ne samo savrsenog Breda Pita, nego svog nesavrsenog para.
I neko, ko je to osjetio, koga je neka zena tako voljela, ne moze nikad da mrzi zene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
LG 4X HD
Citat
Elem, da opravdam zene.. zena moze (u vezi) toliko puno da pruzi i da voli muskarca da je to "jezivo" i svakom dirljivo.
Mislio sam sto muskarci tradicionalno pisu pjesme da vole vise, zena toliko moze da voli, vau.
I neko, ko je to osjetio, koga je neka zena tako voljela, ne moze nikad da mrzi zene.

Zene nisu isto shto i feministi. Zena koju si ti opisao nije feministkinja.

Ja sam ozenjen i volim i poshtujem svoju zenu kao i ona mene. Ali moja zena nije feministkinja, da jeste, ne bi bila moja zena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Pa da, naravno..

Nego se stvorila malo hejterska atmosfera ( ne od tebe)..

Pa s jedne strane dok raspravljam o fenomenu "uzvracanja samara".. bih i da naglasim da nisam hejter nedojebani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
@Arlekin
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Jest ovaj apsurd oko udaranja dominantan.

Ne znam sta je srz, valjda zene podsvjesno znaju da su fizicki slabije i to je velika nepravda, da pored svih kvaliteta koje imas, iznad prosjeka, opet je to muski svjet, odnosno svjet muske brutalnosti i snage.
Zato nikad, nikad ne zele da ih neko podsjeti na to da je ovaj svjet ipak fizicki i da su u tom smislu "donje", pa cak ni kad one udare.. sto je bizarno.
Ja sam se dok sam bio slabiji osjecao nekad tako. Pa zar moze bit banalna ljudska sila  vodeca.. a ipak jeste.

--

Ne mogu ni ja da razumem. Evo gledam ovu prvu, ladi ona jajnike dok joj muz radi, i non stop trubi o tome kako je kontrolisana  Smile  Pa ja ne znam koji kreten treba da budes da bi tako nesto radio. Em je zrela, em je sposobna, i vidi se da je pametna (u vecini slucajeva) ali jednostavno ne dopire do mozga.

Ja postujem zene, volim devojke ali najvise postovanja imam prema damama koje su sigurne u svojoj ulozi. Sto bi rekao moj prijatelj sa posla, "da mi je jedna onakva Kalisi iz Igre Tronova..." i u tome je stvar.  Postoji odredjena granica individualnosti i submisivnog ponasanja, dakle postoji vreme i situacija da budes jaka, i da budes na celu, a postoji i situacija kada ne treba da budes.  I tu je problem.  Ja u vezi na primer ne trazim kontrolu u potpunosti, samo trazim postovanje, a toga nema, zato nema ni toliko dama koje znaju sta i kako.  Budi jaka, budi pametna, budi obrazovana, ali nemoj da budes muskarac, jer ja nisam peder.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Qtek 666
Феминисткиње не знају да воле мушкарце  Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
 Заиста, дајте да разграничимо неке ствари:

Не сумњам да се већина мушкараца овде а и шире слаже да жене треба третирати са поштовањем, да буду једнаке и заштићене. То је уосталом вековима била инстиктивна потреба сваког витеза у мушкарцу, да заштити.
Данас имамо феминистичке покрете који гурају страшне тезе о томе да жена све може сама, да јој не треба мушкарац да би била срећна. То је једна огромна пропаганда чији је резултат свађа, растанци, површне сексуалне везе и неповерење.
  Жене нису срећне у томе, знам сигурно.

Сваки мушкарац, који доживи да жена вришти на њега, она, која је емотивни водич-не зна шта да ради.
Жене су одувек биле нежније, данашњи мушкарац је слуђен и збуњен агресивношћу код жена, једноставно то жени не стоји. Љутња је ок али агресивност није нимало секси, нимало привлачна, нимало кул.

Било би добро да се свако врати својој исконској улози:
Мушкарци да буду витезови,
Жене да буду жене.

Све ово ће проћи, као што пролазе Фашизми, Комунизми, разни други "...изми".

Оно смо што нам је природа наменила.
« Poslednja izmena: 25. Okt 2013, 09:17:33 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 30.0.1599.101

Pricam ja tako sa jednom zestokom Feministkinjom koja mrzi Patrijarhalno orjentisanu zajednicu i svet, i posle 20 minuta skapiram nekako da je udata. Ja je pitam, cime se bavi, ona kaze da studira. Ja kazem, pa ok verovatno zbog zajmova. Ona kaze ne.  Ja je pitam, pa odakle ti onda pare da se skolujes?  Pa muz mi placa, on je Doktor.  Ja gledam, jel ti shvatas koji je to mindfuck. I ja je onda pitam, ali ti mrzis Patrijarhalno zar ne?  Da, naravno, potpuno, jer diskriminise individualnu agenciju zene.  I pitam jos dva, tri puta, i isto.  I nesto se mislim u sebi, znaci u teoriji krv da prolijemo, u praksi...

Zato sto vecina od njih i ne zna sta je feminizam i jesu feminstkinje samo u teoriji. Sve ce one trabunjati o nekom "ugnjetavanju", kako su slobodne da rade sta hoce itd. ali najlepse ako imaju muzica koji ce da placa njihove hirove dok one rade sta hoce.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Milan Kundera - "Zivot je negde drugde"

Odgovor zasto ste takvi kakvi ste. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Od deset svetskih zemalja koje su se najviše približile jednakosti polova, sedam je iz Evrope.

Evo liste:

Island
Finska
Norveška
Švedska
Filipini
Irska
Novi Zeland
Danska
Švajcarska
Nikaragva

Izvor

IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 17:53:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.