Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 11:48:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Фашизму у Србији (нај)више нагињу

Glasanje završeno: 08. Avg 2007, 08:50:42

ЛДП, ЛСДВ, део ДС, "невладини"...
47.6%  (39)
ДСС, СРС, "домаћини", "патриоте"...
36.6%  (30)
Практично сви политичари
1.2%  (1)
Само неки екстремисти
14.6%  (12)
Ukupno glasova: 82
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фашисти, нацисти...  (Pročitano 17069 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Sablja je najveličanstvenija akcija u istoriji srpskog naroda. Kako je bilo divno šetati ulicama Zemuna u to vreme. Milina jedna. Ljudski šljam i ološ u zatvoru, a čestiti i pošteni ljudi na slobodi. Bilo mi je zadovoljstvo da šetam zemunskim Kejom i da popijem piće na nekom od dunavskih splavova, bez straha da ću skončati kao kolateralna šteta u mafijaškim sačekušama. Nikad mi se Zemun nije činio tako lep i pristojan grad kao tih dana.

Ja ne znam kojim si ti ulicama Zemuna setao za vreme sablje, ali ocigledno si izbegavao one u kojima su stajale nepregledne kolone dzipova interventne policije, sa pandurima koji su legitimisali i zensko i musko. Nervozni, pomahnitali idioti, zadrigli u mrznji prema ne znam kome i cemu, maltretirali su Zemunce na svakom cosku mog kraja i Gardosa. Mene i drugara u ulici do moje skinuli su u potkosulje na sred ulice, zamo zato sto su i meni i njemu u dzepu nasli inhalator za astmu ... A dva dana nakon toga njemu su 20 njih upali u kucu,u pola 4 ujutru, u sobu u koju je spavao i izvukli ga napolje da lezi na ulici na asfaltu u gacama i majici, 30 minuta mu nisu dali da se pomeri iz lezeceg polozaja na stomaku, samo zato sto su "pogresili kucu" i slucajno usli u susedno dvoriste ??!!?!?! Nebrojeno mnogo puta na Gardosu dok sam prolazila pored te iste kolone interventnih dzipova, zaculo se iz njih : sta blenes , hodaj!
Pretpostavljam da je to normalno ponasanje policije prema gradjanima ... sjajno su odradili posao. Pokupili su hiljade ljudi, medju njima komsijinu decu koja su to vece grickali suncokret kao i svako vece na cosku Jedan od njih tada je imao 15 godina ... i znas kada su ih pustili? Njih 8 nebitnih likova - dece? Posle 2 dana. Toliko im je trebalo da utvrde ko je ko.
Muz od kevine prijateljice zadrzan je u pritvoru preko noci jer je taj dan dosao sa papirima za legalizaciju oruzja, pa im je trebalo samo jedan ceo dan i cela noc da utvrde poreklo oruzja ... ili sta li vec, to sam Bog zna...

Citat
bez straha da ću skončati kao kolateralna šteta u mafijaškim sačekušama.

Ti si isgleda gledao previse kaubojaca, pa si umislio da zivis pored OK Korala ... ili si odrastao uz "Rikoset" ...
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 21:10:34 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
Pa dovoljno je uporediti broj uhapsenih i broj optuzenih pa shvatiti kakva je to akcija bila....Akcija tipa: Hapsi, pa posle pitaj.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Mozda je to Zemunu pomoglo,ali je mnogo nevinih ljudi u Srbiji ispastalo zbog toga.

Ako mi navedeš deset nevinih ljudi među onih 12 hiljada govana i šljama, vodim te na večeru u Hajat. Ako hoćeš, poslaću ti moju adresu i broj telefona na pp, da znaš da sam ozbiljan u svojoj nameri. Samo mi navedi imenom i prezimenom deset "NEVINIH".

Mnogo,mnogo vise od,ne 10,vec 1 000 ljudi,je osteceno tom Akcijom.
Ja najmanje znam 20 ljudi koji su iz Politickih razloga sedeli mesec dana u zatvoru.
 Smile
Pa kada bi bila Akcija sablja tako precizna kako je ti pretstavljas,
to bi bila najveca i najbolja Policijska akcija usmerena protiv organizovanog kriminala.

Ti to mozda nevidis,zbog svojih politickih ubedjenja.
 Smile

Da ne misliš možda na one debele svinje Acu Tomića i Boru Mikelića ili njima slične likove.

Čoveče, evo ti insajderska informacija, u vreme Sablje policija je hapsila isključivo ljude koji imaju kriminalni dosije u policiji, pa makar da su odžeparili babu u tramvaju pre dvdeset godina. Imaš otvoren dosije u policijskoj arhivi, privode te. To je tih 12 hiljada ljudi, naravno većina tih ljudi nema direktne veze sa Đinđićevim ubistvom, ali su privedeni kao poznati prestupnici. Znači, tvrdim da ni jedan častan i čestit čovek nije priveden. Samo šljam.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Kraljevicu slazem se sa tobom da ima ljudi koji glasaju za LDP, ali ima stavki gde se ne slazu sa Cedom,a da ga mrze tesko da bi mogli da glasaju za njega...Nije to mrznja,to je nesto drugo...Ima mnogo clanova koji se ne slazu sa Cedom, pa guramo dalje...LDP je liberalna partija i uvazava se svacije misljenje...A problem ljudi na forumu je sto misle da kod nas sta Ceda kaze tako je, a grdno se varaju...

Po meni fasisti su SRS i DSS...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
  Mislim da si Firer prevrce sad u grobu...  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Sablja je najveličanstvenija akcija u istoriji srpskog naroda. Kako je bilo divno šetati ulicama Zemuna u to vreme. Milina jedna. Ljudski šljam i ološ u zatvoru, a čestiti i pošteni ljudi na slobodi. Bilo mi je zadovoljstvo da šetam zemunskim Kejom i da popijem piće na nekom od dunavskih splavova, bez straha da ću skončati kao kolateralna šteta u mafijaškim sačekušama. Nikad mi se Zemun nije činio tako lep i pristojan grad kao tih dana.

Ja ne znam kojim si ti ulicama Zemuna setao za vreme sablje, ali ocigledno si izbegavao one u kojima su stajale nepregledne kolone dzipova interventne policije, sa pandurima koji su legitimisali i zensko i musko. Nervozni, pomahnitali idioti, zadrigli u mrznji prema ne znam kome i cemu, maltretirali su Zemunce na svakom cosku mog kraja i Gardosa. Mene i drugara u ulici do moje skinuli su u potkosulje na sred ulice, zamo zato sto su i meni i njemu u dzepu nasli inhalator za astmu ... A dva dana nakon toga njemu su 20 njih upali u kucu,u pola 4 ujutru, u sobu u koju je spavao i izvukli ga napolje da lezi na ulici na asfaltu u gacama i majici, 30 minuta mu nisu dali da se pomeri iz lezeceg polozaja na stomaku, samo zato sto su "pogresili kucu" i slucajno usli u susedno dvoriste ??!!?!?! Nebrojeno mnogo puta na Gardosu dok sam prolazila pored te iste kolone interventnih dzipova, zaculo se iz njih : sta blenes , hodaj!
Pretpostavljam da je to normalno ponasanje policije prema gradjanima ... sjajno su odradili posao. Pokupili su hiljade ljudi, medju njima komsijinu decu koja su to vece grickali suncokret kao i svako vece na cosku Jedan od njih tada je imao 15 godina ... i znas kada su ih pustili? Njih 8 nebitnih likova - dece? Posle 2 dana. Toliko im je trebalo da utvrde ko je ko.
Muz od kevine prijateljice zadrzan je u pritvoru preko noci jer je taj dan dosao sa papirima za legalizaciju oruzja, pa im je trebalo samo jedan ceo dan i cela noc da utvrde poreklo oruzja ... ili sta li vec, to sam Bog zna...

Citat

Ti si isgleda gledao previse kaubojaca, pa si umislio da zivis pored OK Korala ... ili si odrastao uz "Rikoset" ...

Sablja je bio jedini način da se stane na put organizovanom kriminalu koji se nakotio za vreme Miloševića.

Sa druge strane, slažem se da je veliki problem generalno kako nam policija funkcioniše i kako se ponašaju. Od 5.oktobra jedino što se promenilo jeste što ne govore druže nego gospodine, ali to i dalje nije servis za zaštitu građana. Niti umeju da se ponašaju, niti su školovani kako treba.

Policajci i dan danas na policijskoj akademiji više vremena provode izučavajući kako se puca iz mitraljeza i ručnog raketnog bacača, nego kako da se ponašaju na ulici i hvataju lopove.

Nigde u Evropi nisam video toliko policije na ulicama kao kod nas. Saobraćajci na svakom ćošku gledaju kako da ispune uravnilovku oko nepravilno parkiranih automobila, pretresanja u centru grada sa izuvanjem čarapa. To nigde u Evropi nema, čist azijatski pristup gde je država iznad građanina.
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 21:42:33 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80

Mrtva trka,gotovo da nema razlike izmedju hapsenja Informbirovaca i slanja na Goli otok(kako li se zvala ta akcija) i Sablje.
IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Citat

Komšinice, žao mi je, ali izgleda da živiš u "nezgodnom" delu Zemuna (Gardoš, Sinđelićeva, Njegoševa, Gajeva, Fruškogorska). Vidiš, u tom delu Zemuna je živeo "krem" klana, zato si ni kriva ni dužna bila maltretirana. Braća Simovići u Gajevoj, Jurišić u Sinđelićevoj itd.

Žao mi je komšinice zbog tvojih muka, ali i mene su legitimisali ispred kuće, u Novogradskoj.
Prema meni nisu bili grubi i agresivni, ali su me legitimisali par puta.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
sablja mi otprilike lici na kristalnu noc pa samim tim oni koji su je organizovali su nacisti.....

prolazio sam kolima tih dana kad su maltretirali i hapsili gradjane kroz beograd i zaustavila me je patrola kod sajma...

sat vremena su me maltretirali i pretresali kola i kad sam na kraju upitao sta traze,jedan ker mi je odgovorio...da li ti znas da je ubijen premijer?....ja sam mu rekao da mene to ne zanima i da je on mozda tvoj,ali moj premijer sigurno nije...

kad tada nisam dobio batine i nisam bio uhapsen nikad necu Smile

mislim,stvarno mi je zao tog coveka,ali ne zelim  da budem maltretiran kao onih 11990 ljudi koji su ni krivi ni duzni sedeli u zatvoru

zemunac...kako sad zivis u zemunu?opet su fasisti na vlasti tu kod tebe Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
Мало, мало, па се помене фашизам...
Е па, ајде да рашчистимо једном. Ја се извињавам ако је ова тема већ једном била.
Зна се како се деле политичке снаге у Србији, посебно на форумима. И та подела је овде испраћена. Ипак, поштујем и оне који желе бити нека средина или да не бирају стране - отуд још две опције.

Па да видимо!

Sta reci...
Fasizam,kao ideologija istrosena pre 60 godina....

Ovo, sto se na ovoj temio govori,nema veze sa fasizmom,a jos manje sa mozgom... Smile

« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 23:18:45 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 11:48:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.