Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:03:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Фашизму у Србији (нај)више нагињу

Glasanje završeno: 08. Avg 2007, 08:50:42

ЛДП, ЛСДВ, део ДС, "невладини"...
47.6%  (39)
ДСС, СРС, "домаћини", "патриоте"...
36.6%  (30)
Практично сви политичари
1.2%  (1)
Само неки екстремисти
14.6%  (12)
Ukupno glasova: 82
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фашисти, нацисти...  (Pročitano 17081 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Sablja je najveličanstvenija akcija u istoriji srpskog naroda. Kako je bilo divno šetati ulicama Zemuna u to vreme. Milina jedna. Ljudski šljam i ološ u zatvoru, a čestiti i pošteni ljudi na slobodi. Bilo mi je zadovoljstvo da šetam zemunskim Kejom i da popijem piće na nekom od dunavskih splavova, bez straha da ću skončati kao kolateralna šteta u mafijaškim sačekušama. Nikad mi se Zemun nije činio tako lep i pristojan grad kao tih dana.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung U900
Citat
Који си ти индијанац,шта ти упоређујеш,шта би онда ми требали да кажемо за јасеновац и за Хрватску?За владајућу ХДЗ,која све то подржава...

Ne lupetaj. Kakva Hrvatska, kakav Jasenovac. To nije tema. Ovde je tema ko su srpski fašisti. Neki tvrde da su srpski fašisti čederi iz LDP-a, ja tvrdim da su radikali bliži fašizmu od Čede. Hrvati sa ovom temom nemaju veze.
Ало човече,горе си навео такве глупости у сликама да је то невероватно...
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 17:44:19 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Који си ти индијанац,шта ти упоређујеш,шта би онда ми требали да кажемо за јасеновац и за Хрватску?За владајућу ХДЗ,која све то подржава...

Ne lupetaj. Kakva Hrvatska, kakav Jasenovac. To nije tema. Ovde je tema ko su srpski fašisti. Neki tvrde da su srpski fašisti čederi iz LDP-a, ja tvrdim da su radikali bliži fašizmu od Čede. Hrvati sa ovom temom nemaju veze.

Kakve gluposti. O čemu pričaš? Poenta je da iza fašističkih ideologija ostaju masovne grobnice, ja sam na konkretnim primerima pokazao kako to izgleda. Pa nećeš mi valjda pričati bajke da je suština politike SRS "bratsvo i jedinstvo" i mir među narodima. Njihova ekstremna nacionalistička ideologija je najbliža fašizmu, što se može naći među Srbima. Nema ekstremnije srpske partije od SRS.

Čeda i Beba su bebe u odnosu na pogubni ekstremizam SRS.

Naučite definiciju fašizma i nacizma, pa onda vidite ko je tim ideologijama najbliži od Srba.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 341
Zastava Vrsac
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
SonyEricsson k750i
ЛСДВ - koliko ja znam, ova stranka ne postoji.
A ko nisam obavesten da se nesto novo organizovalo sorry.
Verovatno ste mislili na LSV.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Sablja je najveličanstvenija akcija u istoriji srpskog naroda. Kako je bilo divno šetati ulicama Zemuna u to vreme. Milina jedna. Ljudski šljam i ološ u zatvoru, a čestiti i pošteni ljudi na slobodi. Bilo mi je zadovoljstvo da šetam zemunskim Kejom i da popijem piće na nekom od dunavskih splavova, bez straha da ću skončati kao kolateralna šteta u mafijaškim sačekušama. Nikad mi se Zemun nije činio tako lep i pristojan grad kao tih dana.
Jeste naravno, sav sljam je oteran sa ulica, ali nije bilo prijatno ljudima na autobuskoj stanici koji su cekali po sat vremena da otputuju zbog kontrole. Slucajno se zadesilo da sam se sa drugarima setao u malo mracnijoj ulici kad se ispred nas naglo zakoci murija i svi legitimisanje. Pola sata je to trajalo. Meni je bilo OK ali nekim ljudima je smetalo sto na stanicama gradskog prevoza stoji zandarmerija sa puskama.........sve me to nekako podsetilo na '90-te.........a taj isti sljam pravi ista sranja sada, izgleda da sablja nije bas bila delotvorna.....
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 18:36:01 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung U900
Citat

Kakve gluposti. O čemu pričaš? Poenta je da iza fašističkih ideologija ostaju masovne grobnice, ja sam na konkretnim primerima pokazao kako to izgleda. Pa nećeš mi valjda pričati bajke da je suština politike SRS "bratsvo i jedinstvo" i mir među narodima. Njihova ekstremna nacionalistička ideologija je najbliža fašizmu, što se može naći među Srbima. Nema ekstremnije srpske partije od SRS.

Čeda i Beba su bebe u odnosu na pogubni ekstremizam SRS.

Naučite definiciju fašizma i nacizma, pa onda vidite ko je tim ideologijama najbliži od Srba.
Да... Чеда невинашце,он ће са својима да унапреди Србију,да нам Србија буде модерна,али без Срба... Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 20:34:31 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Nemoj da mesas Akciju sablja sa ciscenjem tvog kraja.
 Smile

Mozda je to Zemunu pomoglo,ali je mnogo nevinih ljudi u Srbiji ispastalo zbog toga.
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Mozda je to Zemunu pomoglo,ali je mnogo nevinih ljudi u Srbiji ispastalo zbog toga.

Ako mi navedeš deset nevinih ljudi među onih 12 hiljada govana i šljama, vodim te na večeru u Hajat. Ako hoćeš, poslaću ti moju adresu i broj telefona na pp, da znaš da sam ozbiljan u svojoj nameri. Samo mi navedi imenom i prezimenom deset "NEVINIH".

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Citat

Ako mi navedeš deset nevinih ljudi među onih 12 hiljada govana i šljama, vodim te na večeru u Hajat. Ako hoćeš, poslaću ti moju adresu i broj telefona na pp, da znaš da sam ozbiljan u svojoj nameri. Samo mi navedi imenom i prezimenom deset "NEVINIH".

Mnogo,mnogo vise od,ne 10,vec 1 000 ljudi,je osteceno tom Akcijom.
Ja najmanje znam 20 ljudi koji su iz Politickih razloga sedeli mesec dana u zatvoru.
 Smile
Pa kada bi bila Akcija sablja tako precizna kako je ti pretstavljas,
to bi bila najveca i najbolja Policijska akcija usmerena protiv organizovanog kriminala.

Ti to mozda nevidis,zbog svojih politickih ubedjenja.
 Smile

« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 21:00:22 od ^BO$$^ »
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 
ДС је постао шампион у популизму и идолопоклоништву, а држи и неславну титулу нај-лопова.
ti slabo razmisljas, a?
kakve to veze ima(cak i da je istina) sa temom i nacizmom.

a za idolpokloniste.....brate, ne lupaj...vi SRS-ovci cete da pricate nesto...
nosite majice sa svinjom...
aj, o cemu pricas???

duse, ne kazem ja da DSS nije lopovska stranka, vec da nema veze sa fasizmom.
a taj vas 'nacionalizam' se poklapa sa fasizmom tako da tebe srecom ne smatram za predstavnika DSS-a...pre ce biti feanor...mada, malo je takvih kao on za DSS...

Citat
Лепо је Сармо што тако брзо реагујеш, па ми онда реци да ли је фашизам етикетирање и омаловажавање целих група неистомишљеника што ти чиниш? Да ли је фашистички твој однос према Кинезима, Индусима и свему што није "европско", "урбано" и томе слично???
Ти беше присталица ДС?!?
kao sto ti nisi legitimni predstavnik DSS-a(jer bi u tom slucaju DSS bila iskreno fasisticka stranka) tako ni ja nisam legitimni predstavnik DS-a...vise je danilo...

i molim te da ne lupetas gluposti.
kakav je moj odnos prema kinezima?
ja ih cenim koliko i treba i svestan sam njihove moci i realno sagledam situaciju za razliku od tebe koji dodjes i pokazes 3 slike iz kine i onda si ubedjen da su najveca sila na svetu.
USA je najveca sevtska sila, ubedljivo. a ti to zanemarujes ili se pravis mutav...
ja nemam lose misljenje ni o rusima(naprotiv!) ni o kinezima. tako da ti komentar ne stoji uopste. imas li nesto pametnije da kazesa?

SRS je klasična nacistička organizacija, počev od ekstremnih nacionalističkih stavova koje zastupaju pa do unutrašnje organizacije stranke. Na čelu stranke je doživotni firer Šešelj, zatim sledi nešto "umereniji" rajhsfirer Nikolić (bleda kopija Geringa), pa onda poverenik za informisanje Vučić (kopija Gebelsa), tu je i general Delić (kopija Himlera) itd.

Ali, od sve te menažerije, meni je ubedljivo "najomiljenija" Nataša Jovanović. Polupismena seljančura iz Kragujevca. Pošto radikali stalno prete hapšenjima i progonima, ako do toga ikada dođe, Nataša Jovanović će biti idealni srpski Arbeitsdienstführerin tj. komandantica nekog radnog logora za žene i decu.

Mislim, kad gledam i slušam Natašu, odmah mi se pred očima stvori slika Irme Grese, "čuvene" nadzornice ženskog logora u Aušvicu. Čak i fizički liče.
slazem se skroz...njihov vrh otvoreno poziva na nasilje i fasizam.
oni su jasno opredeljeni nacisti i to svaki njihov glasac zna, ali im to ne smeta...takva je to bagra u srbiji...

DSS je nacionalisticka stranka a SRS nacisticka!
razlika postoji, jasna.
LDP je klasična nacistička organizacija, počev od ekstremnih rasističkih stavova koje zastupaju pa do unutrašnje organizacije stranke. Na čelu stranke je doživotni firer Čedaj, zatim sledi nešto "umereniji" rajhsfirer Prokić (bleda kopija Geringa), pa onda poverenik za informisanje Ivan Andrić (kopija Gebelsa), tu je i Samardžić sa nekom security akademijom i svojom kvaziistorijom (kopija Himlera) itd.

Ali, od sve te menažerije, meni je ubedljivo "najomiljenija" Nataša Mičić. Polupismena seljančura iz Užica. Pošto čedoidi stalno prete hapšenjima i progonima, ako do toga ikada dođe (posle bruke i neuspeha "Sablje"), Nataša Mičić će biti idealni srpski Arbeitsdienstführerin tj. komandantica nekog radnog logora za žene i decu.

Mislim, kad gledam i slušam Natašu, odmah mi se pred očima stvori slika Helge iz serije "Alo, Alo". Mada je Helga i izgledom za nju zakon.
aman covece, kojim svojim stavom LDP poziva na proterivanje ikoga???
objasni se ili odjebi.
Две трећине до сада гласалих сматра да се фашизам највише може накачити чедоидима Smile

Ево нечега што сам већ рекао, а није згорег поновити

Колективистички елементи у идеологији и понашању ЛДП-а
1. Безусловно покоравање Великом Брату који је смештен у Бечу, Берлину, Москви, Пекингу, а сад видимо "преко баре".
2. Култ безгрешног вође, фирера.
3. Вера у "светлу будућност", наравно чим преузму власт
4. Жеља да се искорени другачије мишљење, оличена у фразама тима "гвоздена метла", "чишћење"...
5. Омаловажавање и дехуманизација свих који су другачији, који нису политички, па ни национално/верски/расно подобни.
6. Правдање нелегалних и нелегитимних метода "Испрљао сам руке чистећи Србију", "Руке су ми прљаве, али ми је савест чиста", као што је некад било "Циљ оправдава средства".
7. Подвођење свих сфера живота властитој идеологији, па чак и денвној политици - "Дивљан а не Копицл", пљување по свему што није "урбано", и што није западно...

ЛДП има и неке специфичне елементе. Рецимо од нациста су преузели европоцентризам, а од комуниста антисрпску коминтерновску параноју. Све у свему - све најгоре!
ja znam previse LDP-vaca koji su za LDP a veoma protiv cede.
ja ako me dovoljno razocara DS cu preci za LDP ali cu cedu uvek mrzeti.

IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:03:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.