Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 23:19:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fallout 3  (Pročitano 27058 puta)
Hronicar svakodnevice

ThE WoRlD Is MiNe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 797
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Nokia 5800
Jel zna neko neke dobre modove za Fallout 3 ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
auuu,nisam ni znao da je otvorena tema za F3...  Smile bas sam se razmisljao da je otvorim,al dobro sto nisam.  Smile
Jel zna neko neke dobre modove za Fallout 3 ?
na sta tacno mislis?
pazi,imas oficijelne dodatke za igricu-Operation Anchorage;Broken Steel;The Pitt i Point lookout koji rade na istom principu kao i Shivering Isles ili The Knights of the Nine za Oblivion.znaci,skines ih sa neta,instaliras,cekiras da "hoces da igras taj i taj" dodatak,i u igri dobijas nove kvestove.to mozes da skines sa oficijelnog sajta za 10 dolara,ili na one...druge nacine,koje koristim ja...  Smile
a imas i same modove.a sto se tice bas samih modova(posto se ovi nabrojeni vode kao dodaci,tj-DC(downloadable content)),najbolje je da pogledas ovaj sajt...
http://www.fallout3nexus.com/
na njemu ima apsolutno sve za Fallout 3,a najvise modova.pocev od novih tekstura za postojeca oruzja,preko novo-napravljenih,ili modifikovanih ubacenih oruzja,preko novih oklopa,cak i novih likova i frakcija,novih stanica za slusanje,novih sposobnosti,pa sve do novih kvestova i novih lokacija.a sve to je napravljeno od strane korisnika i entuzijasta,i sve je dobro dokumentovano,provereno i testirano.za svaki fajl koji se skida postoji objasnjenje za install,ocene korisnika,kontakt,komentari...pritom je sve besplatno,a negde polovina fajlova moze da se skine bez obaveze uclanjenja(to zavisi sta korisnik koji postavlja fajl odluci).
doduse,treba uvek obratiti paznju na read-me fajlove i objasnjenja,jer zbog velikog broja fajlova i velikog broja korisnika,desava se da neki fajlovi ne rade nekim korisnicima,ali kao sto rekoh,uvek postoje objasnjenja i kontakti,kao i screenshotovi,tako da tacno znas sta uzimas.
uzivaj.  Smile (znam da hoces... Smile )
ove slike dole su iz dva moda cije sam screenshotove preuzeo sa samog sajta-jedan koji dodaje Dragunov u igru,a drugi koji dodaje jednu cetvrt u okolini DCa.a to je sve sitna boranija u odnosu na ono sto ima. Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

3759-3-1234063793.jpg
(133.51 KB, 800x775)
7010-1-1244813103.jpg
(310.71 KB, 1000x750)
« Poslednja izmena: 14. Jul 2009, 21:49:42 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ThE WoRlD Is MiNe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 797
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Nokia 5800
E bas ti hvala na tako dobrom postu , sad mi je sve jasnije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
E bas ti hvala na tako dobrom postu , sad mi je sve jasnije  Smile
sluzimo narodu.  Smile iliti u ovom slucaju-usamljenim revolverasima Capital Wastelanda...  Smile
nema na cemu,i drugi put.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 
   HKJ,vidim da si "Nexus-connected" - jesi li probao Rejkjavik-varijantu i (ukoliko jesi) isplati li se ?
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
   HKJ,vidim da si "Nexus-connected" - jesi li probao Rejkjavik-varijantu i (ukoliko jesi) isplati li se ?
(hoho...  Smile Smile nisam znao da se cak slazemo i po pitanju ove igre...  Smile Smile Smile)

ne,nisam...
mogu da kazem da sam doktorirao ovu igru,ali,zaista,skidao sam jako jako malo modova...
skinuo sam svega par,od toga par za oruzja,i par za odela.
sad cu opet da je predjem,skroz iz pocetka,sa svim add-ovima zajedno,pa cu usput verovatno skinuti i po koji mod.

inace,od dodatnih sadrzaja(onih zvanicnih),ti preporucujem The Pitt i Broken Steel.Anchorage je dosadan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 
   Većinu sam skinuo,ali me igranje svega tek očekuje (mašina ne da što srce ište).Ako nisi do sada,preporučujem ti mega-komplet (torent zvan    Fallout 3 Fileplanet addon pack v2.0) tipa koji jaše na PB pod imenom *****.Ima tu maaasniiih stvari !!! Požuri,sajt je postao legit,stari ga uploaderi napuštaju,ne zna se koliko će koji "zelenko" još boraviti na njemu...

[Edit by aco_ra: Svaki vid Piraterije i drugog krsenja zakona Srbije je zabranjen Pravilnikom Burek Foruma.]
« Poslednja izmena: 02. Avg 2009, 00:58:38 od aco_ra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
   Većinu sam skinuo,ali me igranje svega tek očekuje (mašina ne da što srce ište).Ako nisi do sada,preporučujem ti mega-komplet (torent zvan    Fallout 3 Fileplanet addon pack v2.0) tipa koji jaše na PB pod imenom "http://thepiratebay.org/user/gamesfromtorrentsru/".Ima tu maaasniiih stvari !!! Požuri,sajt je postao legit,stari ga uploaderi napuštaju,ne zna se koliko će koji "zelenko" još boraviti na njemu...
ok,evo,nadjoh ga...
a,sta tacno radi on?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 
   Duva u jedra politike "beskrajnih mogućnosti" koju se ova igra trudi da gura.Čini je trodimenzionalnijom i realnijom.Lokacije,oprema i odeća,fizionomije,oružje...Tone toga...Giga i kusur nije malo,znam,ali skini delić pa pogledaj snimke...(za pojedinačne bi delove,već,morao da tražiš neki drugi torent,ili da ideš na File Planet,a ovaj je tip poznat po brzom skidanju njegovih "proizvoda").
« Poslednja izmena: 01. Avg 2009, 23:12:00 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
   Duva u jedra politike "beskrajnih mogućnosti" koju se ova igra trudi da gura.Čini je trodimenzionalnijom i realnijom.Lokacije,oprema i odeća,fizionomije,oružje...Tone toga...Giga i kusur nije malo,znam,ali skini delić pa pogledaj snimke...
ok,hvala ti na savetu.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 23:19:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.