Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 08:59:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fallout 3  (Pročitano 27017 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N73
@WC Kengur>

Prijatelju, kako ne zavisi od refleksa kada pola igre provodiss tako ssto begass od monstera dok sti se krca linija sa action poenima, jerbo gadjati ih bez vats-a je puko trossenje dragocene dzebane, koje nema ni za leba.  

Mislim da gressiss i za izo 3d projekciju.  Prosto, fallout je takticcki rpg, barem je bio, igra u kojoj karakter vidi i one protivnike koje realno ne bi mogao (zbog fizicckih prepreka) buduchi da je to jedini naccin da pravovremeno i najbolje primeniss taktiku i da svaki action poen i metak/cell utrossiss najbolje moguche.  Hajde, da ne budem 100% analan, mogli su da "heksoizuju" prostor, pa da igracc iz prvog lica i na pomeraj trossi action poene kaoi ranije, odnosno da gadja protivnike kao i ranije> "na suvo", gde je ssansa relativno velika, uz random body hit, ili preko vats-a, gde je manja ssansa za pogodak, ali se gadja odredjeni deo tela.

Uzgred budi recceno, u vreme kada se pojavio fo1 uveliko su postajli i doom i quake i bog te pita koji fps-ovi, a uprkos tome igra je ybog ssarma i takticcke izvedbe privukla ogroman broj fanova.  Moronima u Bethesdi occigledno nije jasno da na Planeti postoje i oni ljudi koji nisu fps geekovi.

Igra zaista jeste dobra, ali nije ono ssto su pravi fanovi occekivali.  Ko se secha, pravi Fallout (mozze da) se igra samo missem. . . . . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Apple iPhone 7 Plus
mmmmmmmmmmmmm jaaako mi se svidja. nije ni cudo sto je dobio 96 u sk-u.
sve je na svom mestu ... za sada...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I'm a complex guy, sweetheart

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 506
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 5228
Ekstra je igra.Presao sam je,glavni quest nije mnogo dug,sporednih ima dosta koji su isto dobri koliko i glavni
« Poslednja izmena: 16. Jan 2009, 21:20:59 od [Hitman] »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
ne znam zasto se ljudima toliko dopada ova igra koja zapravo predstavlja skoro obichnu shooter igru kakvih je danas milion. Mozda nesto starije generacije u koju spadam shvataju drugacije neke stvari. U poredjenju sa FO 1 i 2 ovo je skroz drugacija igra izuzev scenarija i par drugih slicnosti koje je i izvlache. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Dakle:

Smem rechi da sam fallout fanatik, ccovek kome je to najbolja igra ikada.  Medjutim, kada sam pre godinu i kusur video da je smrdljiva Bethesda kupila prava od Inetrplay-a, znao sam ssta che se dogoditi.  Halapljivi lenjivci su uzeli Oblivion engine i pomochu kultne franssize ressili da worldwide stoki uzmu gomilu para. 

Igrao sam FO3 i mogu rechi da je pljunuo najvatrenijim fanovima u oko, to jest Bethesda je.  Da, igra jeste dobra, ali samo ukoliko ccovek ne zna ssta se od pravog FO occekuje, a to je originalna rpg igra u takticckoj izvedbi, igra gde ccovek stane, zapali cigar, osmotri protivnike i konfiguraciju terena, osmisli akciju i prati realizaciju, a ne rosstiljada gde opstanak zavisi od neccijih reflexa i oko-ruka koordinacije.  Kako ih nije sramota, da tako bezoccno dizzu pare na ccinjenici da je, eto, ceo svet poludeo za FPS igrama, a possto znaju da FO ima hard kor fanove, ressili su da u kolo ubace i one likove kojima originalni koncept nije blizak srcu, ali bozze moj, deca vole FPs.  Fuj, stoko halava, dabogda propali pa vas Milan Beko kupio na tenderu.

Inacce, sve osim fajta je jako lepo.  Ccak mislim da je FPS dobar mod za istrazzivanje i roll play, ali ne i combat.  Umesto da su lepo uzeli 3D izometrijski prikaz, pa onda sve akcije u potezu animirali kako bog ljubi i kako je danas, 2008.  moguche, ne, hoche Bethesda svaki dolar, svakoj ssussi da uglavi FO3 u gajbu, a kako to uraditi ako nema ubistva iz prvog lica. 

Zaista nikome nikada nisam zzeleo zlo, ali stvarno bi mi bilo drago da puknu, zbog ssake nas koji znamo ssta zapravo jeste FO. 

Apsolutno se slazem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.1b2
mob
Apple iPhone
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 1.0.154.36
mob
LG KU990
ma meni se ne svidja sto je igranje fallout-a ispalo isto ko i f.e.a.r. kombat,koju crnu taktiku mozes izvoditi kao te juri tri cudovista,bah,
nije to to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 106
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.2.1
mob
HTC Desire
svi koji su pre 10-12 godina djuskali fallout i fallout2 verovatno su se razocarali kad su videli da umesto legendarne rpg igre sa brdo kvestova i mnogo dobrom pricom dolazi igra koja po meni podseca na reddick i ostala pucacka sranja na koja mogu da se loze neka deca... da se ne lazemo ja sam protiv te buducnosti munja fore, vanzemaljci, bazuke i kojekakva sranja, ali fall i fall2 su objasnili... sto je black isle umeo da napravi, nece niko nikad!

R.I.P. Black Isle Studios 1996-2003
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
LG KU990
slazem se,volim ja pucachke igre ali ovo vise nije fallout vec unreal tournament haha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.2
mob
Nokia Neka stara nokia
da li moze ovo da sljaka na :
2 gb rama
2.4 ghz intel core 2 duo
dovoljno mesta na hd
Intel GMA x3100,144mb ram

pitam vas zato sto nemoze kod mene da radi onaj sajt za to da li radi igrica na komp...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 08:59:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.