Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 209 210 212 213 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1225409 puta)
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung 
To se desava jer ima dosta virusa na FB. Pojedinci cim vide neki link sa slikom 'de se vide dupe i gole sise odma klikcu.  Smile A cim kliknu na to, onda im to samo izbacuje na zid i svima koji su u tom momentu on line automatski salje na chat taj link. A ima i onih linkova koji izbacuju na zid prijatelja poruku tipa" Neces verovati u ovo..." "Pogledaj ono..." i sl. To krene od balavaca pa zavrsi ko zna gde.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Lekari imaju svoj fejsbuk

I. Mišković - 06.04.2011. - 00:29
Lekarski kongresi su se proredili zbog krize, manje je i seminara, ali su se lekari dosetili kako da se izbore za usavršavanje i razmenu iskustava. I ne samo to...
Na sajtu www.ligadoktora.com stignu i da ponešto zamere ministru zdravlja, ali i da komentarišu postavljene slike i vesti.

LIGA - Ovaj doktorski fejsbuk pokrenula je pre četiri meseca diplomirana farmaceutkinja iz Beograda Ivana Milošević.
Kako kaže za „24 sata”, da lekari ne bi bili ograničeni samo na svoj kolektiv i informacije koje dobijaju od najbližih kolega, rešila je da osnuje profesionalnu mrežu zatvorenog tipa, namenjenu isključivo doktorima medicine. Na ideju je došla tokom postdiplomskih studija iz komunikacija u zdravstvu u Milanu, gde je uočila razliku u prisustvu na internetu naših i italijanskih doktora.
Na sajtu se svakodnevno iznose komentari, kritike i sugestije na temu zdravstvenog sistema Srbije. To je i mesto gde se doktori informišu o najnovijim vestima iz zdravstva u regionu, kao i o dešavanjima u narednom periodu.
- Misija sajta je prevazilaženje različitih podela koje postoje u struci, među zaposlenima u privatnoj praksi i društvenim ustanovama, između mladih početnika i već afirmisanih kolega, rada u struci i farmaceutskoj industriji, matice i dijaspore, različitih udruženja, pokreta, sekcija, specijalizacija... - navodi Ivana Milošević.
Za četiri meseca postojanja svoj profil na sajtu postavilo je već 1.200 doktora medicine. Kontakti na sajtu nisu se sveli samo na struku, već i na upoznavanje, žučne rasprave o popularnim temama, a desi se i poneka „nežnija priča” među koleginicama i kolegama.
- Ne znam da li se desila i neka ljubav do sada, ali ubeđena sam da hoće. Sajt je relativno mlad, ali sam zadovoljna brojem doktora koji su nam se pridružili i svakodnevno učestvuju u dikusijama - dodaje Ivana Milošević.
Jedan od najaktivnijih članova je dr Andrija Šrek iz Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja sam ja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
SonyEricsson t650i
Meni poruke sa chata zavrsavaju u inbox i to dok sam online, znate li kako to da resim? Unapred zahvalan Ivan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja sam ja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
SonyEricsson t650i
Meni poruke sa chata zavrsavaju u inbox i to dok sam online, znate li kako to da resim? Unapred zahvalan Ivan
A i pojavile su se sve stare izbrisane poruke u inbox???? Nista mi jasno nije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Apple iPhone 12, S21

ne mozes se vratiti na stari sistem chata, sada ti svaki chat ide direktno u inbox i pamti se kao razgovor...
Poslao sam ti pp sa objasnjenjem kako se brise...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Pazi sad problem.

Stavljao sam "prijatelje" u jednu grupu, sad bi želeo da obrišem sve koji nisu u toj grupi.
Pre ovih promena se sećam da mi je na listi prijatelja pisalo i da je član grupe ali sad toga nema.

Kako najbrže da proverim ko nije član ni jedne grupe?
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
LG g5
Pazi sad problem.

Stavljao sam "prijatelje" u jednu grupu, sad bi želeo da obrišem sve koji nisu u toj grupi.
Pre ovih promena se sećam da mi je na listi prijatelja pisalo i da je član grupe ali sad toga nema.

Kako najbrže da proverim ko nije član ni jedne grupe?

Mislis na onu grupu o kojoj sam ti objasnjavao u prethodnom postu ?
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Da imam profil koji koristim samo za igranje igrica.
Čisto da ne smaram prave prijatelje... kako mi ko pošalje poklon tako ga prebacujem u grupu.

I sad na kraju nedelje hoću da obrišem ove koji nisu u grupi, zato što više ne igraju i samo mi prave gužvu.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
LG g5
Da imam profil koji koristim samo za igranje igrica.
Čisto da ne smaram prave prijatelje... kako mi ko pošalje poklon tako ga prebacujem u grupu.

I sad na kraju nedelje hoću da obrišem ove koji nisu u grupi, zato što više ne igraju i samo mi prave gužvu.

Kad predjes kursorom preko opcije za dodavanje vidjeces koji su ti u grupi koji nisu, mada opet to nije neko rjesenje. Zagrij stolicu precesljaj to rucno i poslije si miran.  Smile
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Netscape Navigator 9.0.0.
Oprostite ako je ovo pitanje vec ranije bilo -> ne mogu da ga nadjem...
A pitanje je jednostavno: da li se slike mogu snimiti sa Facebook profila prijatelja kao JPG fajl (i ako da onda kako?), ili MORA da se koristi PrintScreen dugme na tastaturi Smile

Edit:

Kako da skinete sve slike iz Facebook albuma ?

Da li vas zamara kada morate jednu po jednu sliku da skidate iz nekog albuma koji ste pronašli na Facebooku ? Otvoriti svaku, pa desni klik, snimanje, dodavanje imena, odabir mesta gde želite snimiti … FacePAD je jednostavna alatka uz pomoć koje ćete preuzeti sve fotografije iz Facebook albuma samo jednim klikom.

FacePAD je dodatak za Firefox veb brauzer, te stoga morate koristiti FacePAD i Facebook preko Firefoxa. Postupak instalacije i upotrebe je sledeći:

1. Sa Firefoxom učitajte stranicu https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8442 i kliknite na veliko zeleno dugme "Add to Firefox". Zatim, nakon što se učitala nova stranica, kliknite opet veliko zeleno dugme "Accept & Install" i zatim će se pojaviti novi prozor gde ćete kliknuti na dugme "Install". Kada je instalacija završena, restartujte vaš Firefox brauzer.

2. Kada ste ponovo upalili Firefox, učitajte Facebook i pronađite album koji želite da preuzmete. Zatim kliknite desni klik na samo ime albuma, i odaberite opciju "Download Album with FacePAD". Čim ste kliknuli, dobićete upozorenje da će uskoro da počne preuzimanje određenog broja slika, tj. broja slika koji se nalazi u albumu. Sada samo potvrdite sa opcijom "OK"

3. Čim ste potvrdili da preuzimanje može da počne, to će se i dogoditi. Biće vam ponuđeno da preuzmete sliku po sliku, tako da prvo odaberite gde želite da preuzmete sliku, tj. mesto na vašem računaru, zatim odaberite ime slike, i na kraju kliknite na dugme "Save". Imena se automatski dodelju i predlažem da ih sami promenite kako bi kasnije lakše razaznali koja je koja slika.

Gore navedeni link ne radi
 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8442
« Poslednja izmena: 10. Apr 2011, 13:41:46 od BulmaSoft »
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 209 210 212 213 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.