Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 196 197 199 200 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1227909 puta)
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ovako... Zanima me da li postoji neka opcija da se na home page-u ne pojavljuju zbivanja (linkovi i slichno) odabranih osoba. Dakle, ne brisanje, ali neki nacin "ignorisanje" njihovog zivota na fejsu.

U pitanju su likovi koji preteruju sa prepucavanjem muzickim i drugim klipovima (ceo moj home page lichi na neki neuredjeni dzubox  Smile ).

E sad, znam da moze da se blokira sa strane korisnika (recimo mene) da mu drugi ne vide sta radi, ali da li moze da se blokira da sam korisnik ne gleda sta drugi rade (pojedinci), ili to jedino ukljucuje brisanje iz prijatelja?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
LG g5
Ovako... Zanima me da li postoji neka opcija da se na home page-u ne pojavljuju zbivanja (linkovi i slichno) odabranih osoba. Dakle, ne brisanje, ali neki nacin "ignorisanje" njihovog zivota na fejsu.

U pitanju su likovi koji preteruju sa prepucavanjem muzickim i drugim klipovima (ceo moj home page lichi na neki neuredjeni dzubox  Smile ).

E sad, znam da moze da se blokira sa strane korisnika (recimo mene) da mu drugi ne vide sta radi, ali da li moze da se blokira da sam korisnik ne gleda sta drugi rade (pojedinci), ili to jedino ukljucuje brisanje iz prijatelja?  Smile

Kada ta osoba nesto objavi ides na x gdje je to objavila i onda odes na sakrij sve od toga i toga
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S Advance
ima li to povratni efekat?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Nope.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ok, alex, filip, hvala na brzim odgovorima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Opusten kao bakin klitoris!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 400
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
ljudi  imam problem jer ljudi ne mogu da me pozovu u privatne grupe i kad ja probam da udjem pise da imam previse grupa u koje sam uclanjen, izbrisao sam vecinu i ostalo mi je 30setak i opet mi kaze da imam puno ;ss jel neko zna kako da resim problem?
IP sačuvana
social share
My time is now!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Facebook će ipak postati "telefonski imenik"?

Nedavno se podigla prašina oko privatnosti podataka korisnika na Facebooku. Izgleda da je prošlo dovoljno vremena, pošto se to pitanje ponovo otvara.

Facebook je u utorak, u pismu Kongresu, objavio da njihovi planovi koji podrazumevaju odobravanje pristupa "trećoj strani" ličnim podacima korisnika, kao što su broj telefona ili adresa, napreduju.

U pismu upućenom kongresmenima Edvardu Markiju i Džou Bartonu, koji su ranije izrazili zabrinutost zbog planova Facebooka da odobri pristup ličnim podacima korisnika, zvaničnici kompanije ponovili su obećanje da će odluku o tome da li će privatni podaci biti stavljeni na raspolaganje programerima koji razvijaju aplikacije, ili čak nekim drugim sajtovima, donositi isključivo korisnici.

Edvard Marki ranije je rekao da "privatne informacije moraju biti zaštićene, da Facebook ne bi postao telefonski imenik".

Ipak, ne deluje kao da Facebook planira da ozbiljno "skreše" ambiciozan plan u vezi sa razmenom informacija.

"Mi još nismo odlučili kada ćemo i da li ćemo odobravati pristup brojevima mobilnih telefona i adresama korisnika", navodi se u pismu. "Sada procenjujemo da li i na koji način možemo da poboljšamo vidljivost zahteva za dobijanje dozvole za pristup kontakt informacijama korsnika. Takođe, razmatramo i mogućnost dodatnog informisanja i edukacije samih korisnika na tu temu."

Facebook je ranije već izazvao ozbiljan revolt korisnika kada su gotovo preko noći promenjena bezbednosna podešavanja, tako da su uputstva postala previše komplikovana za prosečnog korisnika.

Bura se posle nekog vremena stišala, a kako će javnost reagovati ovaj put ostaje da se vidi.

"Facebook polako zagreva vodu, a mi smo žabe. Dok primetimo da nas 'koža peče' biće kasno, a naša privatnost biće nepovratno izgubljena", kaže Helen Popkin, ekspert MSNBC-ja za telekomunikacije.

"Ovo je uobičajena taktika kompanije Facebook: najavite neki potez, pa odluku povučete pod parolom 'naša greška', pa je sprovedete u delo čim se prašina slegne", kaže ona.

Ipak, nije sve tako crno. A nije naročito ni komplikovano, i podpredsednik kompanije Facebook za globalne komunikacije Eliot Šrag je u jednoj stvari potpuno u pravu: "Ako ne želite da Facebook deli vaše lične podatke, nemojte da ostavljate lične podatke na Facebooku."

Kraj priče.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
Nokia 3120c
napravih drugaru profil pre neki dan.ajd da kažemo da je on nešto iskomplikoao tako što se logovao preko telefona na kome menja karice.sve šljaka ali recimo ja a i vi verovatno imamo friend requests/find frends pa ispod frend findera postoje slike ljudi tj People you may know.e to kod njega nema.podešavanja su sva na evryone.kad je dobio nekoliko prijatelja dobio je tu opciju al posle,da li posle tih logovanja preko telefona ,sad to nema više
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
HTC 
zna li neko kako se može napraviti da te niko ne može dodati za prijatelja kao što je nekad prije moglo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
Samsung 
zna li neko kako se može napraviti da te niko ne može dodati za prijatelja kao što je nekad prije moglo  Smile

Ne moze. Najvise sto se moze napraviti je da stavis opciju da te mogu dodati samo prijatelji prijatelja.
« Poslednja izmena: 02. Mar 2011, 22:42:10 od boka bay pirat »
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 196 197 199 200 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.