Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1229324 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Zdravo,

Jel zna neko kako se pravi stranica na FB,ali kad se prvo "Lajkuje" onda da ide ona opcija "Share" sto se kaci na zid korisnika?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
Zdravo,

Jel zna neko kako se pravi stranica na FB,ali kad se prvo "Lajkuje" onda da ide ona opcija "Share" sto se kaci na zid korisnika?

Pričali smo dosta puta o tome.
Potraži FBML.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple iPhone 4
Ja im pricao danas u gradu da se fb gasi a oni  Smile neeeee sve samo ne fb  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Najpoznatiju i najveću društvenu mrežu na svetu, Fejsbuk, poseduje mnogo ljudi, među kojima je i muzičar Bono Voks, saznali su američki mediji.

Na sajtu Reface.me pojavio se grafikon koji pokazuje ko sve i koliko ima udela u mreži koja broji 600 miliona korisnika.

Najveći komad pripada zaposlenima na Fejsbuku (30%), koji zajedno imaju 15 milijardi dolara. Slede osnivač Mark Cukerberg sa 24% odnosno 12 milijardi i suosnivač Dastin Moskovic sa 6% (3 milijarde).

Među pojedincima koji su suvlasnici Fejsbuka našao se i Bono Voks, frontmen irskog benda U2, koji je u sajt uložio putem svoje investicijske kompanije 'Elevation Partners'. Bono poseduje 1,5% Fejsbuka, čija je vrednost 750 miliona dolara.

Među suvlasnicima su i banka 'Goldman Sachs' koja je u Fejsbuk uložila 450 miliona dolara, kao i ruska firma 'Digital Sky Technologies' koja je uložila pola milijarde, a poseduje 10% odnosno 5 milijardi dolara.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 292
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy y
Ljudi pomagajte molim vas vec dva dana mi na chatu mi eko sam salje neki foto(virus) znaci dok sam ja na fejsu online i na chatu on sam posalje taj foto ne znam sta da radim..........  Smile Smile Smile Smile Smile  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple iPhone 4
Ljudi pomagajte molim vas vec dva dana mi na chatu mi eko sam salje neki foto(virus) znaci dok sam ja na fejsu online i na chatu on sam posalje taj foto ne znam sta da radim..........  Smile Smile Smile Smile Smile  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Sve si objasnio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Vidi sta imas od aplikacija i sve nepoznate pobrisi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930

To se dešava i na MSN-u, neko novo sranje.
Korisnik, koji ti poruku te sadržine šalje, je zaražen, i ne vidi poruku koju ti je poslao. Javi mu da apdejtuje antivirus i sredi računar. Wink
Btw, ne klićni na taj link.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Facebook otkupio domen fb.com

Američka poljoprivredna organizacija za zaštitu interesa farmera i rančera u čijem je vlasništvu bio domen fb.com postala je bogatija za 8,5 miliona dolara.

Facebook je izdvojio 8,5 miliona dolara za kupovinu domena fb.com od glavne američke poljoprivredne organizacije za zaštitu interesa farmera i rančera AFBF (American Farm Bureau Federation).

Potražnja za tim domenom za Facebookovu internu upotrebu saopštena je nakon pokretanja usluge elektronske pošte Facebook Messages i adresa tipa - @facebook.com, preneli su francuski elektronski mediji.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Apple iPhone 4
Facebook otkupio domen fb.com

Američka poljoprivredna organizacija za zaštitu interesa farmera i rančera u čijem je vlasništvu bio domen fb.com postala je bogatija za 8,5 miliona dolara.

Facebook je izdvojio 8,5 miliona dolara za kupovinu domena fb.com od glavne američke poljoprivredne organizacije za zaštitu interesa farmera i rančera AFBF (American Farm Bureau Federation).

Potražnja za tim domenom za Facebookovu internu upotrebu saopštena je nakon pokretanja usluge elektronske pošte Facebook Messages i adresa tipa - @facebook.com, preneli su francuski elektronski mediji.

Izvor: Mondo

Ni oni vise ne znaju sta ce od para
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.36 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.