Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1228241 puta)
Zvezda u usponu

RED DEVIL

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1219
Zastava Vrsac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia x6
zanima me,kako da stavim da samo ja vidim na zidu kada komentarisem neku sliku ili pisem nekom na zidu...dakle,da ne izbaci obavestenje na mom zidu da sam ja komentarisao neciju sliku...???
IP sačuvana
social share
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Vise nikako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC 
zanima me,kako da stavim da samo ja vidim na zidu kada komentarisem neku sliku ili pisem nekom na zidu...dakle,da ne izbaci obavestenje na mom zidu da sam ja komentarisao neciju sliku...???

na zidu, desno od te aktivnosti kad prevuces misem imas opciju ukloni kojom, kako joj i ime kaze, uklanjas tu aktivnost sa svog zida  Smile ali ne verujem da nece izaci na pocetnoj strani tvojih prijatelja. skroz su usrali sa ovim novim podesavanjima privatnosti, ali mislim da im je to i bio cilj.
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6871
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
Apple Iphone 13
drugar mi kaze da ga zeza facebook........tacnije kad hoce da se uloguje trazi mu neki security code a on pojma nema o cemu se radi!!!!!!nisam se sretao sa takvim problemom pa ako neko jeste neka me uputi da mu prenesem.........hvala Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

RED DEVIL

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1219
Zastava Vrsac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia x6
imam jos jedan problem,nestale mi slike odjednom,ja ih vidim a prijatelji ne... i cuo sam za jos par ovakvih slucajeva...

a za taj kod,mislim da ima tamo da upises svoj broj mobilnog i oni ti posalju u sms cod koji ukucas,mislim da tako ide,davno bese Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
imam jos jedan problem,nestale mi slike odjednom,ja ih vidim a prijatelji ne... i cuo sam za jos par ovakvih slucajeva...

a za taj kod,mislim da ima tamo da upises svoj broj mobilnog i oni ti posalju u sms cod koji ukucas,mislim da tako ide,davno bese Smile

Namesti privatnost slika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

RED DEVIL

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1219
Zastava Vrsac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia x6
ma ne moze,sve zivo sam iscackao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Facebook jedva da se otvara  Smile Smile Smile Ovo za mjesec-dva predvidjam ukidanje stranice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

RED DEVIL

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1219
Zastava Vrsac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia x6
problem je sto mi neko vidi 3 slike neko vidi 5,neko 12 neko nista....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
Osnivač socijalne mreže Facebook Mark Cukerberg poručio je svetu da više niko ne brine o zaštiti privatnosti što je izazvalo buru protesta.

Evropska komisija odgovorila je 24-godišnjem milijarderu danas najavom planova za usvajanje novih mera za ovu popularnu Internet stranicu.

Izvršno telo EU izrazilo je zabrinutost da su postojeće mere o zaštiti privatnosti iz 1995. godine kada je Internet nazivan "autoputem informacija" veoma zastarela.

Evropska komisija je danas kada se proslavlja i Dan zaštite podataka "upozorila da pravila o zaštiti podataka moraju biti obnovljena da bi održali korak sa tehnološkim promenama kako bi se osiguralo pravo na privatnost".

Pozivajući se na nova ovlašćenja dobijena Lisabonskim ugovorom i pravnom osnovom Povelje o osnovnim pravima, Evropska komisija je najavila da želi da "stvori jasan, moderan set pravila" koja će garantovati visok nivo zaštite ličnih podataka i privatnosti.

Evropski komesar za pravosuđe, osnovna prava i državljanstvo Vivijan Reding je pominjući Internet stranice Facebook, MySpace i Twitter najavila da će tokom ove godine biti izvršena revizija "Direktive o zaštiti podataka" iz 1995. godine.

(SRNA)
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.