Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1223687 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Kad udjes na Facebook, idi na Profile i kopiraj link. Izgledace kao sledeci link ( zvezdica je ID):

Kod:
http://www.facebook.com/profile.php?id=*
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Velika država Facebook

Broj korisnika čuvenog društvenog veb sajta Facebook dostigao je 200 miliona, objavljeno je u Vašingtonu.

Facebooku su bile potrebne četiri godine da dostigne brojku od 100 miliona korisnika, avgusta 2008. godine, a samo osam meseci kasnije ta cifra se udvostručila.

Facebook je na taj način postao lider među društvenim Mrežama, daleko ispred Mreža MySpace koji ima 130 miliona članova i Twitter sa 10 miliona članova.

"To je dobar početak", istakao je osnivač Facebooka Mark Cukerberg.

Da se radi o nekoj državi, Facebook bi se našao na petom mestu u svetu po broju "stanovnika". Maksimalna granica broja korisnika Facebooka se trenutno procenjuje na 1,5 milijardi.

Facebook je objavio i da se na njega najmanje jednom dnevno konektuje 100 miliona ljudi među kojima 30 miliona to čini preko "pametnih telefona" (kombinacija mobilnog telefona i džepnog računara).

Dve trećine članova Facebooka ne pohađa fakultet što je u početku bila ciljna sredina, a broj korisnika se najviše povećava među onima starosti od 35 godina pa na više.

Korisnici Facebooka imaju u proseku 120 prijatelja, a svakodnevno se postavi 850 miliona fotografija na toj Mreži gde postoji više od 50.000 aplikacija.

Facebook je povezan i sa 16 humanitarnih organizacija kako bi obezbedio poklone za svoje korisnike.

Ovaj popularni sajt je, da bi obeležio svojih jubilarnih 200 miliona korisnika, otvorio i veb stranicu "Facebook for Good" na kojoj članovi te Mreže mogu da ispričaju kako im je ona pomogla da, između ostalog, uspostave vezu sa nekim starim poznanicima, ili obave neku drugu korisnu komunikaciju.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Kako da stavim video snimke koje sam ja postavio na wall tab?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Jel zna neko kako da posaljem invite prijateljima za kviz koji sam vec uradio,a nisam pozivao prijatelje,ali da ga ne radim ponovo?!

Jer kad udjem na kviz pojavi se ovo:

A kada kliknem na "posalji compare zahtev" pojavi se:

Pa me zanima jel moze neko da pomogne kako da oznacim prijatelje s obzirom da se ne vide na prvoj slici??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
ne znam da li je bilo pitanje vezano za sledece:vec par dana nece da mi ucita kompletan facebook,vec jedan deo,sto znaci da ne mogu da cetujem niti da vidim notifikacije,ne mogu ni da uplodujem slike.U telekomu kazu da instaliram novu javu update 13 ili 12 ne znam ni ja,i pored toga iz google chroma nece lepo da radi...moze pomoc?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mene zanima kako mogu da vidim ko mi gleda profil. . . moze li neko da mi kaze?!hvala unapred :[115]:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Zadnja 2 dana kada stavljam linkove sa youtube na fb, na fb-u umesto naziva klipa i thumbnaila pise samo youtube i neki cudni thumbnail sa slovima. A kada kliknem na taj thumbnail ili youtube, otvori mi novu stranicu i pusti klip koji sam serovao na fb sa youtube. Samo da napomenem da to nije slucaj sa svim linkovima, ali ima ih dosta koji se tako ponasaju. Evo i slike radi boljeg docaravanja problema.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

thumbnail.JPG
(14.22 KB, 404x91)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Hvala, dodato u prvi post. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ne znam da li se jos nekom desavalo, kod tagovanja slika moguce je tagovati samo levu polovinu slike, desna ne moze, cudna stvar, ranije je radilo kako treba, ali evo sad nece.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.