Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1223586 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Kako da zatvorim nalog na fb?

Settings - Account Settings - Deactivate Account...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Policajci na Fejsbuku brane kolegu, porodica Zarić u šoku

Porodica i prijatelji Đorđa Zarića (24), ubijenog prošle nedelje u akciji Interventne jedinice MUP-a Srbije, šokirani su izjavama podrške koje na društvenoj mreži Fejsbuk daju policajci, kolege Miljana Raičevića, kome je zbog ovog ubistva određen pritvor i protiv koga je pokrenuta istraga.
Kako je na jučerašnjoj konferenciji za novinare naglasio Bojan Brkić, direktor FK Resnik (u kome je igrao pokojni Zarić) i otac Filipa Milićevića, koji je vozio auto u kome je bio Zarić, ove izjave brinu iako do sada nije bilo direktnih pretnji.
- Svi smo šokirani da su na Fejsbuku osvanule izjave u kojima se opravdava ubistvo. Šta ako moj sin u istrazi izjavi nešto što se policajcima neće svideti? Nisu istinite priče da su nekoliko puta prošli kroz crveno i da ih je policija jurila. Prošli su jednom kroz crveno svetlo i čim su videli policijski auto, stali su - rekao je Brkić.
Pojedine kolege Miljana Raičevića osnovali su na Fejsbuku grupu podrške pritvorenom policajcu. Neki za smrt Zarića „okrivljuju” vozača koji je bežao pred policijom (?!), a oni najekstremniji čak opravdavaju Raičevićevu reakciju! „Ne daj se Miljane, sve kolege su uz tebe, ti si samo radio svoj posao onako kako je trebalo da radiš. Dosta svi trpimo što danas svaki ološ može da nam psuje mater i da nas pljuje, a mi mu ništa ne možemo”, komentar je jednog od Miljanovih kolega na Fejsbuku.
Zora Dobričanin Nikodinović, advokat porodice Zarić, kaže da nije postojao ni jedan razlog da se upotrebi ta sila.
- Kada pogledate šta kažu zakon i pravilnici MUP-a, jasno je da policajac nije imao razloga za upotrebu vatrenog oružja - rekla je ona i dodala da su priče kako je pištolj sam opalio „suprotne nekim balističkim pravilima“.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.53
mob
Nokia N70-1
Da li iko zna dobar proxy za facebook. Treba mi jer mi je na fakultetu stavljena zabrana na FB
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
da li postoji burek grupa na fejsu?
juce mi drug utrcao kuci,rekao - ne mogu vise da izdrzim,uzeo mi komp,i napravio mi fejs...
i sad,sta cu,moram...
pa reko ako ima grupa da se ubacim
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Pogledaj footer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Samo da kazem da ne prihvatate poziv u grupu ''Life is beatiful'' jer je to virus koji je napravio neki haker, ako udjete u grupu on momentalno skida vase podatke iz kompa i sifre.

Taj haker sebe naziva ''Vlasnikom zivota''. Eto cisto da se zna...

Admistratori Facebook -a jos uvek ne mogu da provale ko je taj lik...
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Glasanje u uslovima korišćenja

Članovi Facebook sajta će biti u prilici da glasaju za ili protiv kompanijinog revidiranog dokumenta o uslovima korišćenja ovog servisa. Glasanje će se održati od 16-23 aprila preko Facebook aplikacije razvijene od strane Wildfire-a, dok će rezultate glasanja kontrolisati Ernst & Young. Facebook je dao rok od 30 dana za svojih 175 miliona korisnika da prouče i donesu odluku o konceptu upravljanja sajtom koji ova kompanija planira da usvoji. Period proučavanja novih uslova korišćenja Facebook-a je okončan 29. marta pri čemu je kompanija dobila komentare nekih 4000 korisnika. Nakon što se okonča glasanje kompanija će pristupiti usvajanju uslova korišćenja.

Izvor: IT-svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Note 3
kako da vidim svoj id...ili ti link od mog fb naloga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.