Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 422 423 425 426 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1223564 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 128
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
jos jedno pitanje, kako da podesim svoj profil da bude javno dostupan za lajkovanje sadrzaja, namestio sam da bude javno vidljiva objava koju objavim ali i dalje nema opcija da mi neko lajkuje sadrzaj ako mi nije prijatelj, a video sam na vise profila da mogu da lajkujem nekiim ljudima objave ako mi nisu prijatelji, sto znaci da je moguce ali ne znam gde se nalazi opcija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung GT-S7580
@separator77

Јеси можда малолетан? Требало би да малолетници буду више заштићени од осталих корисника, мада сам опет некима прегледао и постове и слике без проблема. Постоји опција да садржај буде доступан, али не знам како подесити да може и да се лајкује.  Smile

Фејсбук - високо летео, ал' ће ниско пасти

Највећа друштвена мрежа муњевитом брзином је сакупила огроман број људи, али истраживачи са „Принстона“ упозоравају да ће до 2015. године отићи 80 одсто корисника.

Раст Фејсбука достићи ће брз крај, нешто попут инфективне болести која се брзо шири и изненада умире, кажу истраживачи са Универзитета „Принстон“, који модел за развој и трајање болести користе и за „животни циклус“ друштвених мрежа.

Модели предвиђања развоја болести могу се применити и на социјалне мреже како би се боље разумео масовни феномен и популарност Фејсбука.

Међутим, стручњаци са „Принстона“ тврде да ће између 2015. и 2017. године та друштвена мрежа изгубити 80 одсто корисника.

У истраживању завршеном 17. јануара се наводи да ће корисници полако губити интересовање и да ће ланчано утицати на своје пријатеље.

„Показало се да се идеје, као и заразне болести, брзо шире међу људима пре него што исто тако брзо и нестану. Стога се епидемиолошки модели успешно примењују у оваквим истраживањима“, наводе истраживачи.

Извор:РТС
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 192
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Jedno pitanje,da li je moguce nekako namestiti da obavestenja kada je nekom mom kontaktu rodjendan budu jasnije vidljiva? Tipa neka pruka da stigne ili nesto tako slicno :-)

Kako da blokiram jednog prijatelja da mi se stvari koje on objavljuje ne izlaze kod mene? Znaci necu da ga izbacim nego samo da mi se ne prikazuju stvare koje on objavljuje i koje deli sa nekim njegovim kontaktima.  Izbacuje po 50 stvari dnevno i malo mi je to nepregledno kad hocu da vidim sta ima novo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15
Ovo prvo.. verovatno postoji neki mod... skriptica za to...

Ovo drugo... odes na profil tog prijatelja i kliknes na Following - tj. Pratim...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung GT-S7580
Jedno pitanje,da li je moguce nekako namestiti da obavestenja kada je nekom mom kontaktu rodjendan budu jasnije vidljiva? Tipa neka pruka da stigne ili nesto tako slicno :-)

Не може појединачно, али ако урадиш ово...

... требало би да ти на телефон стижу поруке о свим рођенданима.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(14.6 KB, 255x219)
2.jpg
(69.48 KB, 1129x384)
« Poslednja izmena: 23. Jan 2014, 14:49:06 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
NEMOGUCI SU ZNACI !!!

Izvinite zbog ovih velikih slova, ali stvarno mi je vise muka toliko da mi se povraca od ovog Fejsbuka! Toliko su ga iskvarili i unistili da je to nenormalno. Javljam se jer mi mladji brat od 15 godina ima problem sa verifikacijom naloga

Oni ljudi traze da im posalljem sliku ID - licne karte, pasosa ili neke druge dokumentacije, kako bi se uvrili da je to moj nalog/bratov. Sta je s njima, sam ja terorista ili placenik neki !?  Smile

Odakle mom bratu pasos i licna karta kada ima ispod 18 godina, sta je ovo bre? Pisao sam im juce ceo dan...nista ih ne zanima, niti ce da cuju dok im ovo ne posaljem. Sta da radim, ubi se brat od nerviranja, on je to napravio da bi se dopisivao cisto i igrao igrice. Vise od pola njih kojih su ga dodali ne poznaje, jer prihvata sve i zeli da se druzi normalno i lepo online. Kako da verifikuje i identifikuje sebe

Dacu username i password bilo kom ko moze da mi iskreno pomogne, jer mi brat skace na glavu, izgubice brdo prijatelja i poznanika  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2014, 11:02:37 od sasa-994 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.102
nek napiše u godini rođenja da je stariji 10 godina.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 427
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia X6
fejsbuk je unistio danasnjicu socijalnih odnosa pod hitno to treba gasiti, i fejsbuk sminka, i ljudi koji imaju preko 100 lajkova koju su neko i nesto , i ljudi koji nemaju puno lajkova i oni su niko i nista... pod hitno zabraniti,  mreza za okupljanje morona, ako oce neko da se cuje sa nekim iz inostranstva ima skajp sta ce mu vise... ugasiti
IP sačuvana
social share
Chelsea the champions europe
ako radis isto sto je uradio i on onda nisi nista bolji od njega
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
nek napiše u godini rođenja da je stariji 10 godina.

Ne moze brate, traze mu ID - tj licnu kartu. Oni misle da mora ceo svet da funkcionise po njihovim pravilima. Traze da se identifikuje nalog...kao da cu ja nekog da zakoljem ili ubijem pa oni moraju da znaju ko sam ja i da im saljem svoje licne podatke...PA STA SU ONI ? Policija...obavestajna sluzba? pa da im salje sliku licne karte  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.102
ako je stavio prave godine, a ima mnogo prijatelja koje prihvata, misle da se neko lažno predstavlja kako bi ga kompromitovao.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 422 423 425 426 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.122 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.