Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 421 422 424 425 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1225787 puta)
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Nokia 300
Pozdrav svima.
Postoji li način da se spoje Face,google+,twitter,linkedin,tumblr... da kada se nešto objavi na jednom od ovih izađe i na ostalima ?
Unapred hvala i pozdrav !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung GT-S7580
Ако сам добро разумео, ово би требало да помогне, само прати слике.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Nokia 300
Ако сам добро разумео, ово би требало да помогне, само прати слике.
Ovo je jedno od mogućih rešenja.Puno hvala. Smile
Ako još neko ima predloge neka napiše. Bilo bi dobro kada bi mogli svi ovi dole navedeni da se nekako konektjuju !
Zaboravio sam možda da navedem i google+. kako ga spojiti sa ostalima ?
« Poslednja izmena: 12. Jan 2014, 20:20:10 od kondoric »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung GT-S7580
Tužba zbog lajka mogla bi zauvek da promeni Fejsbuk

Ako bodibilder Entoni Ditiro iz Kolorada dobije parnicu protiv “Fejsbuka”, ta kompanija će morati da napravi velike izmene u svojoj društvenoj mreži. On je prošle nedelje podigao tužbu protiv “Fejsbuka”, tvrdeći da je lajkovao stranicu u njegovo ime i zahteva odštetu od 750 dolara.

BORBA - Iako čelnici kompanije tvrde da je tužba neosnovana i najavljuju “energičnu borbu”, advokat Dušan Stojković upozorava da je zabrinutost korisnika sve veća i da bi "Fejsbuk" uskoro mogao da popusti pod pritiskom i preispita svoju politiku privatnosti.

- Smatram da “mali čovek” treba da se pobuni ako su mu ugrožena prava. Niz slučajeva u kojima ljudi tuže "Fejsbuk" sve je veći. U prošlosti je bilo namirenja, što znači da trud nije uzaludan - ističe on za “24 sata”.

- Ako mislite da vam je pravo na privatnost povređeno, prvo možete da se obratite internoj službi "Fejsbuka", a zatim, po potrebi, i sudu - dodaje Stojković.

To važi i za Srbiju, u kojoj je "Fejsbuk" vrlo prisutan - ističe on.
Ditiro je navodno lajkovao američki dnevni list “Ju-Es-Ej tudej”, iako zapravo nikad nije posetio njihovu Fejsbuk stranicu niti kliknuo na dugme “lajk”.

On kaže da nije jedini kome se dogodio takav slučaj.
“Podnosiocu tužbe i drugim građanima koji su se našli u istoj situaciji narušena je reputacija. Oni su poniženi, osramoćeni i povređena su im osećanja”, navodi se u tekstu tužbe.

Prema Ditirovim rečima, on nema ništa protiv lista “Ju-Es-Ej tudej”, ali nije njihov strastveni čitalac, te svojevoljno nikad ne bi lajkovao njihovu stranicu. O “incidentu” su ga obavestili prijatelji.

Slučaj lajkovanja u ime korisnika izazvao je podjednaku zabrinutost kao i otkriće da “Gugl” čita našu elektronsku poštu kako bi kreirao individualne oglase zasnovane na onome što pišemo u privatnim porukama.

Kod:
U tehnološkom svetu lajkovi su kao roba

KUPOVINA - Lajkovi se u tehnološkom svetu smatraju toliko bitnim, da se kupuju i prodaju poput bilo koje druge robe. Na jednom domaćem sajtu možete kupiti 300 lajkova za 1.000 dinara, a oni se uglavnom koriste u nagradnim igrama gde pobeđuje takmičar koji sakupi najveći broj. U svetu je moguće plaćati lajkove bitkoinima.

24Sata

Што је најгоре, ово се стварно дешава. Пар пута сам приметио да сам лајковао неке странице које ме у потпуности не занимају и које не бих ни пијан лајковао, а те странице имају по милион фанова, није сад нека страница од хиљаду лајкова, која промени назив, па ја то не знам. Мада и када се промени назив, стигне ми нотификација.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 682
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Moze li neko da mi objasni opciju Following
Neki me nisu prihvatili za prijatelja ali sam kod njih u opciji Following..Da li to kod njih samo nesto odradi ili me oni rucno ubace na tu opciju ..i uopste malo detaljnije o toj opciji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Moze li neko da mi objasni opciju Following
Neki me nisu prihvatili za prijatelja ali sam kod njih u opciji Following..Da li to kod njih samo nesto odradi ili me oni rucno ubace na tu opciju ..i uopste malo detaljnije o toj opciji
nisu ti na listi prijatelja, ali ti na zidu budu njihove objave kao da su ti prijatelji.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung GT-S7580
Ниси им пријатељ, већ фан. Они немају појма да ти постојиш, све док им ти нешто не лајкујеш. Тако ти је то.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Pre sam mogao normalno da kliknem na poruke i procitam, sad mi izlaze na opciji za chat. Zasto je to tako?  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung GT-S7580
Зато што се фејсбук мења, тако је и код мене. Углавном мењају неке ситнице.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 128
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
kako je moguce da promenim svoje sigurnusno pitanje na fejsbuku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 421 422 424 425 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.