Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 374 375 377 378 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1219574 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Koliko je ovaj facebook timeline lose odradjen pa ne znam  Smile toliko su zakomplikovali sa tim promenama,i ne mozes da se optimizujes za rad.Po meni je 10x bio bolje stari facebook izgled

E sad moram da pitam,ali je to nemoguce! da li moze da se vrati stari izgled,i da ne postoji nacin da te natera program ili sta vec tamo ima da moras da predjes na timeline

ja imam timeline i ne svidjaaaa mi se!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Samsung 
Nema nazad sa timelineom, svidjao ti se ili ne. Kao i vecini i meni se ne svidja ali sta je tu je. Ima par dobrih stvari ali vise losih.
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Interesuje me ako neko zna da mi kaze,ako izbrisem neku osobu  iz liste prijatelja zbog nekih razloga,da li ta osoba moze da mi posalje zahtev ponovo da budemo prijatelji,ono,kad shvati da je pogresio prema meni i sl?Hvala unapred svima sto budu odgovorili
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia zvrr
Interesuje me ako neko zna da mi kaze,ako izbrisem neku osobu  iz liste prijatelja zbog nekih razloga,da li ta osoba moze da mi posalje zahtev ponovo da budemo prijatelji,ono,kad shvati da je pogresio prema meni i sl?Hvala unapred svima sto budu odgovorili

Da, ali samo ako se iskreno pokaje. I ako tu osobu nisi blokirao u međuvremenu.

Facebook promenio lične mejlove korisnika

Nakon što je e-mail adrese navedene u kontaktima korisnika zamenio novim, sa @facebook.com ekstenzijom, Facebook najoštrije iskritikovan.

Iz Facebook društvene mreže istakli su da je ovaj potez napravljen da bi svi detalji bili konzistentni na celom sajtu. Ako bi se, kojim slučajem, ovaj novi Facebookov e-mail sistem zahuktao, onda bi privukao i veći sadržaj ka stranicama te društvene mreže, čime bi se povećala i prodaja oglasa.

Ipak, mnogi korisnici su ovaj potez nazvali šokantnim, pa i prilično jadnim i zahtevali od kompanije da im izda instrukcije kako da se "reše" novih e-mail adresa.

Jedan od analitičara ovom prilikom rekao je u izjavi za BBC kanal da bi ovaj potez mogao Facebooku da se vrati kao bumerang. „Namera Facebooka je vrlo jasna, a to je - veći promet saobraćaja ka tom sajtu - ali veliki problem jeste i nedostatak transparentnosti. Facebook se na ovakav korak sa mejlovima odlučio samostalno, a da prethodno nije tražio dozvolu korisnika”, navodi se u saopštenju kompanije Forrester Research.

Lek, ipak postoji!
Svi oni koji žele da vrate stari e-mail u svoj Info odeljak, treba da kliknu na About link na svom profilu, a potom i na Edit dugme uz kontakt informacije. Tamo, uz svoju novu Facebook e-mail adresu treba da kliknu „Hidden from timeline” - ako žele - ili učine vidljivom još neku e-mail adresu osim te nove, koja će još neko vreme morati da "čuči" na svim profilima.

Izvor: mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
LG g5

Da.
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
HTC 
jel se desava jos nekom da mu pise da je offline i da pokusava da se rekonektuje? meni skoro ceo dan tako. moram da ugasim pa da udjem ponovo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Pet godina „Fejsbuka“ u Srbiji: Koliko nam je promenio život?

Psiholozi tvrde da najpopularnija društvena mreža na svetu podstiče zbližavanje, ali i preljubu. I tinejdžerima i odraslima „Fejsbuk“ postao sredstvo da prave reklamu od sebe.

Za samo pola godine postojanja „Fejsbuk“ je potisnuo „Maj Spejs“ i zauzeo dominantnu poziciju koju drži i danas. Za pet godina u Srbiji je postao sredstvo za predizbornu kampanju, traženje posla i svaku vrstu reklame. Dostigao je više od tri miliona korisnika. S media istražuje koliko nas je „Fejsbuk“ spojio, a koliko razdvojio.

Život bez „Fejsa“ tinejdžerima nezamisliv

Milica Stojanović (16) i Marija Trifunović (17) letnji raspust provode kao i većina beogradskih srednjoškolaca – „danju na Adi, uveče u Knezu“. Iako su mladi momci i devojke svuda oko njih, razgovor je prečesto vezan za „Fejsbuk“...

- Kada ćeš biti na „četu“?
- Kako se desilo da me „izbrisao“ iz prijatelja?
- Zašto je ona kučka "lajkovala“ mog dečka?

Marija Stupar, psiholog u beogradskoj gimnaziji „Vladislav Petković Dis“ za S media portal objašnjava zašto je „Fejs“ postao sastavni deo života srpskih tinejdžera.
- Na Fejsbuku mogu da sebe predstave u idealnom svetlu, a pravog druženja se često plaše jer bi im jako teško palo da ta slika bude poništena – kaže psiholog Stupar. - I momci i devojke kače golišave seksi fotografije na ’Fejsbuk’, skrivajući time zapravo svoju nesigurnost.

Profesor Turističke škole u Leskovcu Gruja Ivković za S media portal ocenjuje da mladi preterano koriste „Fejsbuk“:

-Mislim da smo zapostavili čitanje knjiga koje za razliku od ’Fejsbuka’ obogaćuju govor, rečnik i celokupnu ličnost.

I odrasli prave reklamu od sebe

Psiholog Radmila Grujičić tvrdi da je i odraslima lakše da se predstavljaju preko „Fejsbuka“ nego u stvarnosti.

- Mnogi prave bukvalno reklamu od sebe, a zapravo nisu zreli za susrete u realnom životu – tumači psiholog Grujičić.

Ona, međutim, podseća da je popularna društvena mreža spojila mnoge ljude i ističe slučajeve da se druženje završilo brakom.

-S’ druge strane, ’Fejsbuk’ je otuđio ljude kojima su se kontakti sveli na dopisivanje – konstatuje naša sagovornica.

Šta nikako ne raditi na Fejsu

Splitski pevač Džiboni je još 2008. godine zvanično putem medija zamolio administratore „Fejsbuka“ da izbrišu njegov profil. Slučajno je otkrio dvojnika koji se sa njegovog lažnog profila dopisivao sa pravim prijateljima.

Na društvenim mrežama vam mogu ukrasti identitet. Šef Odseka za elektronski kriminal u MUP-u Srbije Vladimir Urošević upozorava da nikako ne objavljujete broj lične karte, broj telefona, niti skenove ličnih dokumenata.

Izvor: S Media
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 682
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
kako odblokirati osobu na fb koja nije bila medju prijateljima ali je blokirana......sad imam problem da je uoppste nadjem jer ima block
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Nokia zvrr
kako odblokirati osobu na fb koja nije bila medju prijateljima ali je blokirana......sad imam problem da je uoppste nadjem jer ima block

Privacy settings>Blocked People & Apps  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 682
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00

Privacy settings>Blocked People & Apps  Smile

Hvala puno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 374 375 377 378 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.