Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 327 328 330 331 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1221405 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
LG g5
a cekaj sad mi sto imamo staru stranicu treba samo da cekamo ili mozemo nekao da aktiviramo timeline view??  Smile Smile

Što bi čekao?

..../about/timeline i instaliraš ga  Smile
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6864
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
Apple Iphone 13
uradio sam....hvala
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

samo nabijam kompresiju i tancujem u stilu kondora

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 11468
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
IP sačuvana
social share
Teško je reći VOLIM TE, ali još teže je reći KRALJICA KLARA KRALA KLARINET.
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
dali neko mi moze pomoci u vezi moga naloga,od jucer nikako da udjem na facebook -pise kako nije trenutno moguce da se udje pa poslje pise neispravna lozinka ili korisnicki naziv.i naravno ja sam otvorio novi korisnicki racun sa istom e mail adresom ali sam promjenio lozinku.i sve je od pocetka kao novi facebook.e sad ja sam sebe pronadjem u rubrici i vidim tamo u mom profilu gdje bi trebao pisati moj email adresa stoji ovako: blackhole+145285638-1322427096@xmail...ook.com.otvorio sam eto novi korisnicki racun a zelio bi izbrisati onaj stari ali neznam kako.javio sam svim prijateljima da blokiraju moj stari nalog.hvala na odgovoru!
Nema ogovora, izgleda da se retko desava! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia E71
dali neko mi moze pomoci u vezi moga naloga,od jucer nikako da udjem na facebook -pise kako nije trenutno moguce da se udje pa poslje pise neispravna lozinka ili korisnicki naziv.i naravno ja sam otvorio novi korisnicki racun sa istom e mail adresom ali sam promjenio lozinku.i sve je od pocetka kao novi facebook.e sad ja sam sebe pronadjem u rubrici i vidim tamo u mom profilu gdje bi trebao pisati moj email adresa stoji ovako: blackhole+145285638-1322427096@xmail...ook.com.otvorio sam eto novi korisnicki racun a zelio bi izbrisati onaj stari ali neznam kako.javio sam svim prijateljima da blokiraju moj stari nalog.hvala na odgovoru!
Nema ogovora, izgleda da se retko desava! Smile

Pa to je jedino što meožeš da uradiš da ideš na report i da kežeš da svi to urade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Nokia N97 Mini
Sigurno ste culi za FB Skriptu od tri koraka?
Evo tutorial kako je napraviti...
http://forum.burek.com/fbml-tri-koraka-skripta-t565793.html

Pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Ramnit ukrao 45.000 Facebook lozinki

Kompanija zadužena za internet bezbednost Seculert saopštila je da je kompjuterski virus Ranmit ukrao 45.000 lozinki na Facebooku, a najveći broj lozinki ukraden je s korisničkih računa u Francuskoj i Velikoj Britaniji.

Ramnit je dobro poznat virus i u opticaj je prvi put pušten u aprilu 2010. godine, a specijalizovan je za krađu bankarskih podataka.

"Verujemo da hakeri koji stoje iza Ramnita koriste ukradene lozinke kako bi se ulogovali na Facebook račune žrtava i onda dalje slali opasni virus njihovim prijateljima.

Osim toga, napadači koriste činjenicu da velik broj ljudi iam istu lozinku za Facebook i ostale račune, pa postoji opasnost da se virus proširi i korporativnim mrežama", stoji u saopštenju Seculerta.

"Izgleda da hakeri danas sve više eksperimentišu s mogućnošću da stare e-mail viruse menjaju modernim virusima dizajniranim za stvaranje haosa na društvenim mrežama. S obzirom na izuzetno veliku količinu ličnih podataka koja je prisutna na Facebooku i ostalim mrežama, opasnost od štete postaje ogromna ako se ovakvo sajber oružje nađu u pogrešnim rukama", kažu u komapaniji za BBC.

Facebook korisnicima sugeriše da pokrenu antivirusne programe, iako to možda neće biti dovoljno.

"Nije realno očekivati da ćete lako otkriti da ste napadnuti. Ovaj virus samo krade lozinke i neće se najaviti i dati vam do znanja da ste postali žrtva hakera", upozorila je kompanija.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Facebook rastura brakove

Najpopularnija društvena mreža Facebook uglavnom služi da spaja ljude. Međutim, jedno nedavno istraživanje je pokazalo da je upravo zbog Facebooka došlo i do mnogobrojnih razvoda.

Anketa koju je sproveo portal Divorce-Online otkrila je da sve veći broj parova okrivljuje Facebook za razvod.

Naime, u trećini zahteva za razvod koji su podneti u Velikoj Britaniji Facebook se navodi kao jedan od glavnih razloga bračnog brodoloma.

"Ljudi kontaktiraju bivše partnere što ponekad dovodi do problema. Uz to, ako neko želi aferu, Facebook je idealno mesto za to", kažu u Divorce-Online portalu.

Prva tri razloga zbog kojih se Facebook navodi kao dokaz za razvod su neprikladne poruke upućene pripadnicima suprotnog pola, neugodni komentari koje supružnici ostavljaju jedni o drugima, kao i to što Facebook prijatelji mogu da informišu jednog od supružnika o ponašanju onog drugog.

Slično istraživanje sprovedeno je i 2009. godine, ali je tada Facebook tada bio kriv za 20 odsto razvoda.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Nokia 300
FB Chat Sidebar Disabler mi ne šljaka više,otkada sam ažurirao najnoviju verziju! Ovakvu mi poruku izbacuje ,ima li rešenja. Pozzzzz

Friend Has Disabled Facebook Platform
The friend you have just added to a friend list has disabled the Facebook Platform.
FB Chat Sidebar Disabler needs to access your friends' ID through the Facebook Platform to group your friends in friend lists.
As a result, your friend might not appear in the correct friend lists or might not appear in che contact list at all.

If you want your friend to fix the problem, you can ask them to open this link: https://www.facebook.com/settings/platform_optin.php and choose to turn on apps.

Problem resen u medjuvremenu, Account - Fb chat sidebar disabler settings - podesavanja !
« Poslednja izmena: 07. Jan 2012, 11:46:18 od kondoric »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia E71
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 327 328 330 331 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.