Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1222043 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
Ali trazi i broj kreditne kartice i jos neke gluposti tako da sam odustao.

1. Nego mene zanima da li mogu da vidim kada je neko bio od prijatelja poslednji put na facebook ili da li neko moze da vidi kada sam ja poslednji puto posetio facebook?

2. E da i kada neko od prijatelja nesto uradi meni stize obavestenje na onom newsfeed, a tako sigurno i mojim prijateljima stize kada ja nekog dodam u prijatelje i sl...e sad jel moze to da se iskljuci da prijatelji ne vide koga sam dodao, kojoj sam se grupi prikljucio...???
Hvala
IP sačuvana
social share
It is written
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Facebook slavi peti rođendan

150 milliona korisnika

Facebook slavi svoj peti rođendan, osnivač popularne stranice tvrdi da će svi registrirani korisnici dobiti prikladan poklon. Pretpostavljamo da se radi o virtuelnom medi ili boci alkohola.

Facebook u svojoj devetnaestoj godini osnovao Mark Zuckerberg, koji je tada bio student Harvarda. Od probnog projekta koji je Zuckerberg razvio u studentskom domu, Facebook je prerastao u globalni fenomen, te danas broji preko 150 miliona članova širom svijeta. Premašio je i glavnog konkurenta, MySpace, koji ima 130 miliona korisnika.

Facebook je trenutno dostupan u 35 jezika, a radi se i na razvoju dodatnih 60 lokaliziranih verzija stranice. Iako je lansiran u SAD, te je popularnost prvobitno stekao među američkim studentima, preko 70% korisnika Facebooka dolazi iz ostatka svijeta. Statistički, prosječni korisnici provode oko 2 sata na Facebooku svakog dana, odatle i prozivka kako Facebook i slični servisi nisu social networking stranice, već social notworking stranice.

Za kraj jedna zanimljivost. Kada je mladi Zuckerberg odlučio registrirati firmu, svoju poziciju u Facebooku je na zvaničnoj aplikaciji opisao kao "Osnivač, gospodar, komandir i državni neprijatelj."

Izvor: ITX
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

A man chooses, a slave obeys.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 91
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson Xperia Arc S
Da li vam treba srpski facebook ili hrvatski ili makedonski?

Ako vam treba . . . idi na "Settings" gore desno, otvorice se "My Account", pa onda "Language" i tu mozes da promenis jezik . . .  (pritisni na onu plavi tekst).
Nije to losa fora, mada svi uredjaju su mi na engleskom, tako da sam se navikao na engleski Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

bla bla

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson k 750i
zasto ne postoji ni jedan grad iz srbije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Kada odem u Friend List tamo postoji mogucnost da se kreira nova lista, ja sam kreirao slucajno neke bezveze pa bi da ih obrisem. Ali ne vidim opciju delete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 497
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 5
Pesma za sve korisnike facebook-a:
http://www.sendspace.com/file/d0ga22
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Facebook zalazi i u kuhinje

Šta je to što Facebook može da ponudi ljubiteljima hrane i pića? Ako samo malo zagrebete po površini ovog soc-net fenomena lako ćete pronaći na stotine grupa čija je centralna tema - hrana.

Razne su teme koje ove grupe tretiraju, tako da tu možete naći ljude koji jednostavno diskutiju o hrani, ukusima i apetitu, razmenjuju recepte, a ima i onih radikalnijih koji žele u potpunosti da promene politiku ishrane i način na koji se ona tretira.

Postoje tu i specijalizovane grupe koje su posvećene isključivo određenj vrsti hrane ili čak jednom začinu. Tako, na primer, Lisa iz Australije vodi "Halloumi, the best cheese in the world" grupu, koja je posvećena ovom specijalnom siru.

Ukoliko ste ljubitelji hrane i želite da naučite nešto novo iz gastronomije, ili jednostavno volite da se družite sa zanimljivim ljudima, verovatno ćete želeti da se učlanite u jednu od ovih grupa na Facebooku koje su inspirisane hranom.

Association for the propagation of Cheddar cheese in Germany (Asocijacija za promovisanje čedara u Nemačkoj)

Tekstualni uvod na stranici ove grupe govori sam za sebe: "Nakon nekoliko meseci pretrage, primećeno je da u nemačkim trgovinama postoji nedostatak čedar sira. Trenutna dostupnost edamera i običnog sira u frižiderima je u potpunosti neprihvatljiva. Ova grupa natoji da izmeni situaciju preporukom prodavnicama da nabave kvalitetan engleski čedar."

Marks & Spencer's food is the best food in the world (Marks & Spencer hrana je najbolja na svetu)

Ukoliko su Marks & Spencer ikada imali potrebe za barometrom o svojoj popularnosti, onda je ova Facebook grupa upravo to. Na stranicama se mogu pročitati uglavno hvalospevi posetilaca, koji diskutuju o luksuznim gotovim jelima, specijalnim "Percy Pig" slatkišima, kao i o tome koliko uživaju u glasu Dervile Kirvana u reklamama ove kompanije.

Believers of the wild haggis (Ljubitelji divljeg hagisa)

Za neke, hagis je škotsko jele napravljeno od zobenih pahuljica/ovsenog brašna, povrća, začina i iznutrica. Za druge je hagis divlja životinja, pa se na grupi možete zabaviti i čitanjem priča o "bliskim susretima" sa ovim malim napastima.

Sexy girls eat food (global) (Seksi cice jedu)

Ova grupa je šamar u lice modnim kućama koje promovišu anoreksiju i supermršave modele, sa porukom sledeće sadržine: "Ovo je grupa namenjena ljudima koji uviđaju da je priroda žene darivala mogućnošću da talože svoje masne nasloge na lep i inspirativan način."

I would *BUY* an easter egg-sized Cadbury’s crème egg (Želimo uskršnje Cadbury’s jaje punjeno kremom)

Članovi ove grupe žale nad činjenicom da su uskršnja čokoladna jaja kompanije Cadbury šuplja i da ne sadrže slatko, kremasto punjenje kao obična čokoladna jaja. Administartor grupe Dejvid Megvajer je čak slao dopise kompaniji Cadbury da počne sa proizvodnjom pravih uskršnjih čokoladnih jaja sa punjenjem, ali je dobio negativan odgovor od čelnika kompanije.

Student discount in ASDA and Tesco (Studentski popusti u ASDA-i i Tesco-u)

Grupa posvećena želji da dva giganta u prodaji namirnica na svetu ponude studentima popust od 5 odsto na sve kupovine. Sa svega 674 člana (u trenutku pisanja) verovatno će se načekati dok od uprave kompanija ne dobiju pozitivan odgovor...

Who thinks McDonalds should have delivery? (Ko misli da bi Mek trebalo da ima sopstvenu dostavu)

Jednostavno, grupa posvećena ljudima koji smatraju da bi poznati lanac brze hrane McDonalds trebalo da ima svoju dostavu na kućnu adresu. Po nekim posetiocima grupe, McDonalds ne želi to da uradi jer bi gojazne osobe na taj način dobile podsticaj da se goje još više...

Petition to get Jamie Oliver knighted (Peticija da se Džejmi Oliver proglasi vitezom)

Među mnogim grupama koje na Facebooku tretiraju teme Džejmija Olivera, uključujući i emisiju "Naked Chef", izdvaja se i predlog da ovaj sjajni i ekscentrični kuvar dobije i titulu "ser" koju dodeljuje britanska kraljica.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Ja sam se prikljucila na facebook
lako! Mnogo! Smiley)))
« Poslednja izmena: 13. Feb 2009, 22:14:06 od Filip93 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
jeteli   na  pravili  fecabook??Smiley
ako  jeste  super
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ustajem iz kreveta vedar i cio....

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 5610
Imam jedno pitanje. Interesuje me da li mogu nekako da "zabranim" pristup na fb sa mog kompa... Da ne moze da se udje ni sa jednim pretrazivacem..U operi postoji opcija zabranjene adrese ali u mozili i IE ne postoji ili ja nisam mogao da nadjem... Unapred zahvalan i pomozite mi da ne nacinim ubistvo Smile
IP sačuvana
social share

Bem ti Telekom mrtvi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.