Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1221125 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
nisam siguran ... niti koristim puno face ... niti razumem ovo u potpunosti da budem iskren ... cini mi se da se radi o prekomernom koriscenju nekog od njihovih serverisa .. klikni na drugi link kako ti kaze ... mislim da ces tamo naci odgovor ...  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 910
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Nije mi jasno kako prekomerno,pa zar je zabranjeno dodavati toliko prijatelja na fejs...Nista mi nije jasno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Zato sto cesto oni koji spamuju ubacuju mnogo ljudi za prijatelja za kratko vreme. Ovako se facebook bori protiv toga.
Odgovori na pitanje i malo uspori ubacivanje prijatelja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 910
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Na koje pitanje da odgovorim? Ja tu nista i ne razumem sta pise,slabo znam engleski  Smile

Bilo bi fino ako bi neko preveo taj tekst,da bar imam pojma o cemu se radi  Smile
I kako da odgovorim? sta da kliknem i sta da napisem?  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2009, 14:30:47 od nelepfc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
sta  znaci  Activation code?????
molim  vas  recite

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
sta  znaci  Activation code?????
molim  vas  recite

Aktivacioni kod , Smile nadam se da sam pomogao, inače imate sad facebook na sprskom, preveden je.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5

Pazi koju fotku stavljaš na Facebook!

Internet svet, manje ili više, svima nam je okupirao život. Zbog nedostatka vremena, možda i volje, komunikacija sa prijateljima i poznanicima se uglavnom odvija preko fiksnih i mobilnih telefona, SMS, mejlova, a u poslednje vreme i putem Facebook internet društvene mreže koju je 2004. osnovao jedan student.

Danas ova stranica ima više od 64 miliona aktivnih korisnika, koji svakodnevno svoje profile osvežavaju sa 14 miliona novih fotografija. Ako tek planirate da otvorite profil na "Fejsu" dobro razmislite koju sliku ćete staviti. Psiholozi mogu na osnovu nje da pročitaju vaš karakter, piše "Život plus".

Evo i kako...

Fotografija sa dečkom/devojkom
Želite da celom svetu stavite do znanja da ste veoma srećni i vrlo zaljubljeni. Da li je baš tako? Stručnjaci smatraju da osobe koje zaista uživaju u emotivnoj vezi ne haju za ostatak sveta. Naprotiv, svoju sreću čak žele i da sakriju od očiju javnosti, svesne da će u protivnom izazivati ljubomoru i zavist.

Sa svojim detetom
Mlade majke u 95 odsto slučajeva poziraju sa bebom u naručju. To traje dok dete ne napuni dve,
tri godine, a potom se majke ponovo pojavljuju u singl varijanti. Britanski psiholog Aši Šaravi smatra da je to tipično za prvorotke, koje se u prvih nekoliko meseci u potpunosti identifikuju sa ulogom majke, ignorišući činjenicu da su istovremeno i žene, seks-simboli, da imaju karijeru. Zanimljivo je da sa detetom pozira tek svaki deseti otac.

Sa kućnim ljubimcem
Osobe koje su na profilu zakačile sliku sa svojim ljubimcem, ne šalju time poruku da vole životinje. Stručnjaci smatraju da oni zapravo pokazuju da umeju i hoće da brinu o nekome "sa dve noge" i da im
nedostaje ljubav partnera. Ovakve fotografije retko imaju oni koji su u braku ili u stabilnoj emotivnoj vezi.

Sa mnogo prijatelja
"Omiljen(a) sam u društvu i svi me vole" žele da poruče oni koji se u suštini osećaju prazno i neshvaćeno. Ali, voleli bi da to prikriju od očiju virtuelnog sveta.

Golišave fotografije
Ako vam je prva asocijacija na ovo atraktivna žena u kupaćem kostimu, varate se. Na "fejsu" je mnogo više golišavih muškaraca, obučenih samo u farmerke ili bermude, nego što je dama. Stručnjaci sve koji poziraju oskudno odeveni ocenjuju kao egzibicioniste, koji se javno hvale svojim izgledom, jer nemaju druge, jače adute.

Lepo izgledate (super sređeni, nasmejani)
Svaki čovek u dubini duše želi da pošalje lepu sliku o sebi, a najlakše će to da uradi ako se
sredi, lepo obuče, stane pred objektiv i ljubazno nasmeši. To možda deluje izveštačeno ali psiholozi smatraju da je to zdrav način da se dođe do suštinskog cilja.

Loše izgledate (namršteni, izobličenog lica)
Većina osoba pravi grimase na fotografijama. Mnogi to rade da bi izgledalo kao da su slike krajnje spontane, ali većina samo vapi za pažnjom, jer je u realnom životu nema dovoljno.

Na slikama je neko drugi, pejzaž ili crtež
Prema mišljenju psihologa, u pitanju su zatvorene osobe koje se istovremeno trude da sakriju
svoju intimu, ali bi i da se eksponiraju. Zbunjeni su, ne znaju tačno ko su i šta hoće od sebe i drugih. To može da bude samo jedna faza u životu.

Nema nikakve slike
NN lica su najčešće oni koje ne zanima virtuelna komunikacija i ne vole taj vid druženja, ali su ipak otvorili svoj profil. Čak 67 odsto ljudi u prvih nekoliko dana ili meseci ne želi da stave fotografiju na Facebook.. Odbijajući da stave sliku daju do znanja da imaju život i van virtuelnog sveta.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 910
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ljudi dodao sam mozda 50-ak prijatelja za jedan dan,mozda malo vise i pojavilo mi se neko upozorenje da ce mi suspendovati nalog...ceo dan mi je stojalo to upozorenje i evo sad ga vise nema,ali kad dodajem nove prijatelje pojavljuje mi se ovo :
Sta to moze biti ?

Dal je moguce da niko ne zna o cemu je rec ovde?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 910
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Na koje pitanje da odgovorim? Ja tu nista i ne razumem sta pise,slabo znam engleski Smile

Bilo bi fino ako bi neko preveo taj tekst,da bar imam pojma o cemu se radi  Smile
I kako da odgovorim? sta da kliknem i sta da napisem?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.231 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.