Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1223918 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Koliko sam ukapirao, tu temu vidi samo onaj sto je napravi Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Yep... Zanimljiv je to add on, napravicu sutra za njega temu... Ima dosta mogucnosti. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Motorola 
Kako da prebacim na kompjuteru na cirilicu da bi mogao da pisem na fejsu cirilicom? Pritom na kompjuteru nemam instaliranu cirilicu,gde da skinem cirilicu radi fejsa?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Ericsson G900
Pa niste me razumeli...znam ja gde ima tebe...nego mene zanima kako da promenim temu?na sta da idem?
IP sačuvana
social share
Odbojka!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa na onim linkovima sto sam ti dao ima i upustvo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ove stvarcice za vezanje teme ferceraju samo ako ih ima instaliran i onaj ko ti pregleda profil... Znaci ako se ti tamo nakacis i nabacis neku super temu, djaba ti je to ako onaj ko ti pregleda profil nije prijavljen na isto to Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Ericsson G900
Pa pokusala sam na onaj link...ali nece...kako da namestim kad udjem na face??????ma meni bitno meni da je lepo...
IP sačuvana
social share
Odbojka!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8 Plus
Pogledajte listu vasih "prijatelja" na facebook-u.
Naci cete barem 5 za kojih nemate pojma ko su i odakle tu.
Idite na njihove profile i poskidajte sve njihove slike na vas kompjuter.
Prepisite njihove podatke, god. rodjenja, mesto stanovanja, skola...

Otvorite 5 e-mail naloga sa slicnim imenima (nadimcima) tih ljudi (hotmail, yahoo, gmail...koji god)

Napravite 5 profila na facebook-u sa potpuno istim podacima i potpuno istim slikama od tih ljudi od kojih ste ih i uzeli.

Ulogujte se na jedan od naloga na pr. Pera Peric.
Zatim na pretrazi opet nadjite "pravog" Peru Perica i pogledajte listu njegovih prijatelja - sve ih add-ujte na "friend request".
To ponovite i sa ostalim profilima koje ste napravili.

Za par dana vecina ce prihvatiti vas poziv, nekolicina ce vas pitati odkud to da imate jos jedan isti nalog, prosto recite da pravite sve iznova jer vam stari pravi probleme i zahvalite se.

Za vrlo kratko vreme ste napravili 5 laznih profila u kome sada imate na stotine "novih prijatelja" kojima bukvalno mozete zagorcati zivot kao i ovim predhodnim.

Ovo je samo jedan od nacina na koji mogu da se otmu tudji profili.
Nacini njihove zloupotrebe su mnogobrojni, od kompromitujucih slika do uzimanja licnih podataka za razne zloupotrebe (ime i prezime, adresa, e-mail, versko i politicko opredeljenje, seksualna orjentacija, razne sklonosti koju muzku slusate gde izlazite i sa kim se druzite..i td i td)
Sami sigurno mozete da se setite jos mnogo toga.

Sve ovo moze bilo ko da vam uradi jer ne postoji nikakva zastita a najvaznije od svega je da tu ogromnu bazu podataka na kraju krajeva poseduje "facebook" koji u svakom trenutku sadrzaj moze da ustupi americkoj agenciji CIA i slicnim.

Mozda vam zvuci preterano ali sa sve vecim brojem korisnika stvara se i veca baza podataka. Slika kako ceo jedan narod "razmislja" koje su mu sklonosti i opsta opredeljenost u svakom pogledu. Samim tim lako se moze napraviti statistika bilo koje vrste o bilo kojoj zemlji na svetu.

Naravno treba napomenuti i stetnost facebook-a po licno zdravlje.
Besomucno sedenje za kompjuterom koje dovodi do zavisnosti.
Samim tim vezuju se svi ostali negativni efekti kojih i sami mozete da se setite.

MISLITE O TOME!       Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8 Plus
Iole obrazovan covek zna kako drzava kontrolise sve aspekte u njoj da bi opstala.
Svaka drzava ima zakone kojima kontrolise svoje gradjane. Isto tako, sve drzave imaju i svoje obavestajne sluzbe koje takodje kontrolisu gradjane ali i spoljni uticaj.
Glavno nacelo svake obavestajne sluzbe je kao i sto joj samo ime kaze, da bude obavestena.
Jer je preventiva najbolje sredstvo za bilo koju vrstu zastite ali i kontrolu situacije.

Od kako postoji covecanstvo nijedna obavestajna sluzba nije mogla da ima toliko veliku kolicinu podataka o toliko ljudi koliko sada ima facebook.
Najbolje od toga sto te podatke ljudi ostavljaju svojevoljno.

Zamislite da na primer vi kao pojedinac samo u vasoj zgradi imate podatke od svih njenih stanovnika.
Na primer zgrada od 2000 ljudi:
Tacan broj muskih i zenskih stanovnika,njihove licne podatke, fotografije, njihovu versku, politicku, seksualnu i bilo koju drugu orijentaciju, poslove kojim se bave, skole u koje idu, prijatelje sa kojima se druze , njihove navike: mesta gde idu na odmor, koje su zemlje posetili, sta vole da jedu i piju, gde izlaze, koju muziku vole.....
Svi ti podaci mogu da sluze za jednostavnu statistiku koja posle moze biti iskoriscena za bilo kakvu vrstu manipulacije.
Jednim klikom na vasem kompjuteru mozete izvuci neki najbanalniji podatak koji vama licno moze doneti neku korist.(Jelo koje najveci procenat ljudi voli u toj zgradi. Otvorite prodavnicu sa tim jelom i eto novca)

E sad tu zgradu zamislite kao celu jednu drzavu a uskoro i ceo svet.
Tacno bi znali sta mozete tom narodu da servirate ili oduzmete ukoliko procenite da je to za vas najbolje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
 Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.