Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1225972 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Da li moze da se onemoguci komentarisanje slika, i profilskih i onih koje su u okviru nekog albuma?

da li imas nekog s kim imas najvise zajednickih prijatelja, uloguj se na njegov profil, i javi svim prijateljima da ti je hakovan profil i da kliknu ono block user ili report, nisam siguran i posalji mail administratorima fb, mozda ga i oni blokiraju.
IP sačuvana
social share
Ko uci znace, ko se snadje imace.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
Da li moze da se onemoguci komentarisanje slika, i profilskih i onih koje su u okviru nekog albuma?

da li imas nekog s kim imas najvise zajednickih prijatelja, uloguj se na njegov profil, i javi svim prijateljima da ti je hakovan profil i da kliknu ono block user ili report, nisam siguran i posalji mail administratorima fb, mozda ga i oni blokiraju.
Smile Smile Smile Koji savjet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire

Smile Smile Smile Koji savjet.

stooooo??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
Da ulazi u prijateljev nalog, blokira svoj, možda čak dovede do brisanja svog naloga u potpunosti, samo da onemogući drugima da komentarišu njegove slike?
« Poslednja izmena: 08. Sep 2009, 14:13:47 od chmaooq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC 

facebook nudi opciju kojom mozes svoje prijatelje da razvrstas po listama. recimo napravis listu "najbolji prijatelji", "poznanici", "nepozeljni" ili neku drugu i onda mozes za svaku listu posebno da podesis koje informacije delis s njima, sta mogu da vide, da li mogu da vide slike i koje itd.
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Da ulazi u prijateljev nalog, blokira svoj, možda čak dovede do brisanja svog naloga u potpunosti, samo da onemogući drugima da komentarišu njegove slike?
jbg, ja sam se zaebo, ubacio sam pogresan citat, pre toga je bio post kako je nekom hakovan profil, pa sam to hteo da predlozim. my mistace!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
Aha, O. K. onda.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2009, 18:29:33 od chmaooq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 523
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Evo me opet sa novim pitanjem. Smile

U poslednje vreme "Facebook" ne moze da ocita celu stranicu; na primer, kada odem na svoj ili neciji "Wall" ne mogu da vidim sve postove, stranicu donekle ocita i onda jednostavno stane. Isto se odnosi i na grupe i forume koje posecujem; pre neki dan sam citala neku temu na forumu, naravno opet se nije prikazala cela strana, tako da sam mogla da vidim samo par prvih komentara.

Inace, sa internet vezom je sve u redu, nema nikakvih prekida i brzina je odlicna. Stvarno nemam ideju sta bi moglo da bude u pitanju jer se tako nesto pre nije desavalo. Zna li neko kako da resim ovaj problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
i ja imam pitanje sto se tice face-a....ovako,kad sam na ''naslovnu'' znaci na ono HOME sve je ok,medjutim krenem da udjem u PROFIL i zelim da izbrisem neke podatke npr. sa kim sam postao prijatelj i slicne gluposti i jednostavno nece,ne mrda...zatim kad sam u PROFILU  i u ono SEARCH hocu da ukucam ime nekog prijatelja koga imam da ga lakse nadjem ono nece a kada sam na HOME onda hoce....zna li ko u cemu je stvar?

e da,nemogu ni na chat.....

neko je pitao kako da zabrani komentarisanje slika.....evo kako....udjete u profil pa udjete settings,zatim udjete u notifikacije i u dijelu ''photos'' vam je stiklirano ''komentarisati slike'' e pa vi fino sklonite taj strik i komentarisanje ce biti zabranjeno
« Poslednja izmena: 11. Sep 2009, 10:56:34 od mysterX »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung 
i ja imam pitanje sto se tice face-a....ovako,kad sam na ''naslovnu'' znaci na ono HOME sve je ok,medjutim krenem da udjem u PROFIL i zelim da izbrisem neke podatke npr. sa kim sam postao prijatelj i slicne gluposti i jednostavno nece,ne mrda...zatim kad sam u PROFILU  i u ono SEARCH hocu da ukucam ime nekog prijatelja koga imam da ga lakse nadjem ono nece a kada sam na HOME onda hoce....zna li ko u cemu je stvar?

e da,nemogu ni na chat.....

neko je pitao kako da zabrani komentarisanje slika.....evo kako....udjete u profil pa udjete settings,zatim udjete u notifikacije i u dijelu ''photos'' vam je stiklirano ''komentarisati slike'' e pa vi fino sklonite taj strik i komentarisanje ce biti zabranjeno
I ja imam slicne probleme pogotovo za chat zadnjih dana a mislim da neke aplikacije i to "all my friends" i "all my fans" vuku viruse i da je to problem pa treba ih obrisati kao i tagove sa slika ukoliko ste tagovani..., a ovo za onemogucavanje komentara slika ako sam te dobro razumeo si skroz pobrkao.Pa ovo je brate u obavestenjima i to stelujes koje obavestenje zelis a koje na da ti stize na mail...
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.