Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 283 284 286 287 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1223394 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
LG g5
da li moze, da se namesti na fb,da u inboxu vidim samo poruke koje su meni poslate?! a ne da vidim kao sto je sad ,poruke koje saljem i koje meni salju?! hvalaa unapred...

Ako misliš sent i inbox imaš te opcije ali ako misliš na chat odgovor je Ne. Pročitaj više o načinu rada novog sistema poruka.

@Sofija pogledaj prethodnu stranu. Kasniš  Smile

IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
alex 69 gde da procitam vise o sistemu poruka?
da mislio sam na poruke,ne na chat..hocu da vidim samo poruke koje se meni salju..a ne da vidim sve,i poslate i primljene odjednom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
LG g5
Kada uđeš u poruke vidiš one poruke koju je tebi neko poslao u inbox ili one poruke koje su išle preko chata

Desno od new message imaš padajući meni gdje možeš izabrati šta da vidiš  Smile

How does chat work with messages?
Chat and message histories are threaded together — you can think of them as one and the same. When you open a conversation you’re having with Jane, you’ll see a log that includes all your messages along with your entire chat history. If you send a friend who is offline a chat message, the chat message will be logged in your Messages for you to reference later.

To turn on chat, click "Chat (Offline)" at the bottom right footer of any Facebook page. The chat menu will expand to display friends that are online.

Više o tome na:

http://www.facebook.com/help?page=18845
IP sačuvana
social share

* - Sky is the limit.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
znam za to desno od new mesage,ali meni treba da vidim samo poruke koje se meni salju!!!!
da li ima ta opcija?! kao sto je pre bilo na fb.. videle su se samo poruke koje primas...sada se vide poruke i koje saljem,i koje meni salju,i poruke sa chata!!! sve je smesteno na jedno mesto,inbox... logicno je da inbox bude samo za primljene poruke ali ne i za poslate!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
LG g5
znam za to desno od new mesage,ali meni treba da vidim samo poruke koje se meni salju!!!!
da li ima ta opcija?! kao sto je pre bilo na fb.. videle su se samo poruke koje primas...sada se vide poruke i koje saljem,i koje meni salju,i poruke sa chata!!! sve je smesteno na jedno mesto,inbox... logicno je da inbox bude samo za primljene poruke ali ne i za poslate!!!

Nažalost ne.
IP sačuvana
social share

* - Sky is the limit.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
kako sad u ovim novim podešavanjima da sakrijem listu prijatelja?nalog-podešavanje privatnosti onda dalje ne znam

Ne tako.

Ideš na profil - uredi profil - friends and familiy - only me  Smile
hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6869
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Apple Iphone 13
facebook   Smile

« Poslednja izmena: 28. Sep 2011, 14:15:26 od provokator »
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
Browser
NA NA
Pa necemo valjda na svakoj stranici komentarisati dali na FB prati kad se izlogujemo Smile

A ti se izlogujes?!? Smile
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
ljudi,izvinjavam se .ne vidjeh!
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
LG g5
To sa kukijima je cista lafina!

In your face

Facebook priznao: Pratili smo korisnike i nakon odjave s profila. To je bila greška koju smo ispravili

Facebook tvrdi kako je 'popravio grešku' te je zahvalio programeru Cubrilovicu na otkrivanju iste istovremeno navodeći kako to i nije bio propust

Facebook  je priznao da je pratio koje internetske stranice posjećuju njihovi korisnici čak i nakon što su se odjavili sa svog računa na najpopularnijoj društvenoj mreži, piše Daily Mail .

U posljednjem skandalu oko povrede privatnosti, najveća svjetska društvena mreža bila je prisiljena potvrditi da je neprestano pratila svojih više od 750 milijuna korisnika , čak i kada su posjećivali druge internetske stranice.

Facebook navodi kako je ogroman propust u poštivanju privatnosti korisnika zapravo - greška te da se software koji je pratio i slao informacije kompaniji automatski učitao u korisnička računala.

Većina korisnika bi pomislila da ih Facebook prestaje nagledati kada napuste svoj račun, no australski je tehnološki bloger, Nik Cubrilovic, otkrio kako u stvari i nije tako .

Štoviše, informacije o virtualnom kretanju korisnika su redovito slane Facebookove servere, a one mogu vrijediti milijarde dolara ukoliko se iskoriste za stvaranje 'ciljanih marketinških kampanja'.

Facebook tvrdi kako je 'popravio grešku' te je zahvalio Cubrilovicu na otkrivanju iste istovremeno navodeći kako to i nije bio propust.

Podsjetimo, Cubrilovic je otkrio da se prilikom prijavljivanja na Facebook na korisničkom računalu stvaraju podaci, poznatiji kao 'cookieji', koji prate koje internetske stranice korisnik posjećuje.

To i dalje postoji iako Facebook tvrdi da cookieji više ne šalju informacije serverima kada je korisnik odjavljen. No, ukoliko ste prijavljeni na Facebook serveri će primati informacije o vašem kretanju sve dok ih ručno ne izbrišete s računala.

- Postavljamo cookieje na računalo korisnika - rekao je glasnogovornik Facebooka danas te priznao da neki od tih podataka šalje informacije o adresi računala i stranicama koje korisnik posjećuje iako je odjavljen s Facebook računa.

- Tri od tih cookieja nepovratno sadrži jedinstvene identifikatore kada se korisnik odjavi s Facebooka. Nismo ih spremali za odjavljene korisnike i nismo mogli koristiti te informacije - ponovio je glasnogovornik.

No, izjavio je kako je 'potencijalni propust' ispravljen tako da cookieji više ne šalji informacije.

- Sredili smo da cookieji u budućnosti više ne uključuju jedinstvene informacije kada se korisnik odjavi - zaključio je glasnogovornik.

Izvor: Jutarnji

IP sačuvana
social share

* - Sky is the limit.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 283 284 286 287 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.