Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 234 235 237 238 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1225560 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 551
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 6220
Da li je to samo za mene i za moje prijatelje ili se svima neke stranice automatski lajkuju.
Na pocetnoj strani mojih prijatelja izbacuje da sam lajkovao neke gluposti tipa Libby Lombardo, Rebuild Christchurch, Maruti Suzuki ibibo iFilm Maker .. sto se ne secam da sam ikada lajkovao...
sta je sve ovo? I moji prijatelji imaju slicni problem

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
kako da stavim da sve moje objave sto izbacim na zid da ne moze da se komentarisu samo da moze da se lajkuju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung 
kako da stavim da sve moje objave sto izbacim na zid da ne moze da se komentarisu samo da moze da se lajkuju

Trebalo bi da je - "Podesavanje privatnosti" --> "Prilagodi podesavanja" --> "Dozvola za komentarisanje tvojih objava" --> "Prlagodi" i tu stavis "Samo ja"
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
šta mu dodje ovo?

kontam kao da nešto rade ali 2-3 druga se loguju bez problema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung 
šta mu dodje ovo?

kontam kao da nešto rade ali 2-3 druga se loguju bez problema

Pa to ti je privremeno sa tvojim nalgom, ne mogu svi odjednom da ne rade. Trebalo bi da proradi bzo, desava se to cesto. baguje FB dosta.
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
LG g5
Users have had trouble using the search functionality over the last few hours. We've resolved most of the issues but some people may still experience slowness or have difficulty searching through "Posts by Friends" and "Posts by Everyone."
2 minutes ago
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
LG g5
Napomena

Za sve vas koji ćete doći sa pitanjima:
- zašto mi ne stižu notifikacije kako treba
- zašto mi se poje*ao facebook
- zašto mi ne radi chat
- zašto nema chata sa desne strane
- kako da vratim chat

Facebook je odlučio da proširi novu opciju "Happening Now" na širi broj korisnika.

Prilikom prebacivanja na "Happening Now" facebook će da koči, notifikacije neće stizati kako treba i puno će da baguje.

To će da izgleda ovako i ne možete to promjeniti za sada. Kažem za sada jer facebook ne zna još da li će da ostavi ovako ili da vrati na staro, čekajući reakcije korisnika.

Šta je facebook uputio korisnicima :

We are currently testing a feature within the news feed that gives people the ability to see what their friends are commenting on and liking, as these actions are being taken on Facebook.
This test includes a small percentage of Facebook users, just a fraction of a percent. In the coming weeks, as we learn more from this test, we’ll keep making improvements and may expand it to more people
.”

IP sačuvana
social share

* - Sky is the limit.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung 
Chat mi ne radi, tj nema ga sa desne strane, da im je*em mater sa novinama, svaki update sve gori i gori, sve manje privatnosti, pocelo da sa desne strane izbacuje ko je sta "lajkovao" i slicne gluposti koje do sad nisu  Smile Smile kroz par meseci ako ovako nastave sve ce da bude apsolutno javno i bez imalo privatnosti.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
Cini mi se da ce Google+ napraviti bum medju korisnicima Facebook-a. Facebook sve vise za*ebava sa privatnoscu korisnika i ima problema sa servisnim greskama dok buduci Google+ ide u suprotnom smeru kada je u pitanju privatnost, sto mi se mnogo svidja. I recite goodbye bagovima, ta rec za google aplikacije/usluge ne postoji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
LG g5
Počele su stizati nove poruke na mail koje u sebi imaju nepoželjan sadržaj. Poruke su tako reći poslate od strane facebooka što nije tačno. Poruke obrišite.

Ovo su neki primjeri poruka

Citat
( W A R N I N G ) Did you log into Facebook from somewhere new ?
Dear Facebook Costumer

Your Facebook account was recently logged into from a computer, mobile device or other location you've never used before. We have reviewed your account activity, and we get information about possible unauthorized access to your Facebook. We have provided a warning to you via email, but you do not respond to our notification.

“Your account was accessed from a new location : Anonymous Proxy.”

If you are not signing into your Facebook account from "Anonymous Proxy", your Facebook account may have been compromised. We recommend immediately verify your account by carefully on the link below to protect your Facebook account. It may take a few minutes of your time to complete your data.

Please be sure to visit the Facebook Service Account for further information regarding these security issues.
===========================
Link sam uklonio zbog sigurnosnih razloga.
===========================

Note : If within 12 hours, you have not verified your account, then you have ignored our notifications. Therefore, your account is permanently suspended, and will not be reactivated for any reason.

Thanks,
Facebook Security Team
Facebook, Inc. P.O. Box 10005, Palo Alto, CA 94303

Citat
July 1 at 3:56pm Report
To ID : Tariq Aunallah

Our security system found indication that your account violate the terms of service (TOS).

To defend your account against the allegations that have been alleged by the Security Team, please visit:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

NOTE : We provide 24 hours after you read this message to defend or re-confirm your facebook account. If not, we will block your account for the benefit of other users.

Regards
http://www.facebook.com/fbsafety Team.Inc™
Facebook©2011 All rights reserved.
█║▌│█│║│█║▌ ║││█║▌█║▌│█│║│█║▌
1 013 7 08 1245 3 001 35 7 813 8 08 3655

Citat
Ŧacebọok Secuṛiƚy

Warning | Your Account Will Be Disabled !
We have reviewed the suspension on your account. After reviewing your account activity, it is determined that you have violated our Terms of Service. We've issued a warning to you via email, but you do not respond to our notice. Therefore, your account will be permanently terminated, and will not be reinstated for any reason.

If you think this is a mistake, please verify your account at the link below. This would indicate that your account does not have a violation in the of our application. We will immediately review your account activity, and we will notify you again via email.

Verify your account immediately at the link below:

Thank you for helping.

Веѕt rеgаrdѕ, Fαcеbооk sеcuгiтy
http://www.facebook.com/security
Facеbооk © 2011 Cоpyгighт петwогk Iпc.
1 013 7 08 1245 3 001 35 7 813 8 08 3655
IP sačuvana
social share

* - Sky is the limit.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 234 235 237 238 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.392 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.