Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1227750 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.127
mob
LG g5
evo slike da bude lakse, zna neko resenje problema? imam samo 30tak grupa i ovo se desava

ajd otvori ovo i ukloni ako ti je promakla koja

http://www.facebook.com/editprofile.php?sk=activities

ides na prikazi ostale stranice

i probaj ovde isto

http://www.facebook.com/social_graph.php?node_id=100000275031648&filter=fanned

ok je sve to brate imam jos 18 grupa, ti mi govoris da brisem sve ili sta? Kontam da ni to nece pomoci jer sam sa 150 grupa otisao na evo sad ovih 18 i opet ne mogu da udjem u open secret ili koje vec grupe

probaj preko drugog browsera i vidi jel i dalje isti broj grupa i ako ti zaista nisu potrebne te grupe brisi ih sve na gore navedeni nacin  Smile
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Opusten kao bakin klitoris!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 400
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.127
evo slike da bude lakse, zna neko resenje problema? imam samo 30tak grupa i ovo se desava

ajd otvori ovo i ukloni ako ti je promakla koja

http://www.facebook.com/editprofile.php?sk=activities

ides na prikazi ostale stranice

i probaj ovde isto

http://www.facebook.com/social_graph.php?node_id=100000275031648&filter=fanned

ok je sve to brate imam jos 18 grupa, ti mi govoris da brisem sve ili sta? Kontam da ni to nece pomoci jer sam sa 150 grupa otisao na evo sad ovih 18 i opet ne mogu da udjem u open secret ili koje vec grupe

probaj preko drugog browsera i vidi jel i dalje isti broj grupa i ako ti zaista nisu potrebne te grupe brisi ih sve na gore navedeni nacin  Smile
ma kakvi, evo ovaj prvi link sto sam usao tu mi je ostalo jos 7-8 grupa koje mi trebaju, i izbrisao sam par za muziku tj ostalo mi 5 komada i nemam nista vise, to je nesto do mog profila nema to veze sa grupama ;s samo ne znam kako da resim
IP sačuvana
social share
My time is now!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
LG g5
Tastatura za one koji ne mogu bez Facebooka

Kompanija Social Keyboards razvila je specijalnu tastaturu za lakšu navigaciju Facebookom - S.N.A.K. (Social Network Access Keyboard).

Radi se o tastaturi "obogaćenoj" sa 19 tipki koje olakšavaju navigaciju sajtom. Korisnici će moći "prečicama" da stignu i do opcija na Facebooku - "dodaj prijatelje", "poruke", "lajk" ili "profil".

Tastatura S.N.A.K prodaje se preko sajta kompanije Social Keyboards po ceni od 30 dolara, ali nije kompatibilna s operativnim sistemom Windows.

Izvor : Mondo
IP sačuvana
social share

* - Sky is the limit.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia C5-00
Citat
Tastatura S.N.A.K prodaje se preko sajta kompanije Social Keyboards po ceni od 30 dolara, ali nije kompatibilna s operativnim sistemom Windows.

Какви цареви.. па добро.. шта, само негде око 95% потенцијалног тржишта губе.. сића је то..  Smile Smile

Ево идем одма да купим.. јел има то код мене у Максију? Баш сам чувао 30ак долара за овако паметну инвестицију...
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hakuna Matata

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2682
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
može mala pomoć...
pre je bila neka opcija da isključim da li da budem prikazan kada neko upiše moje ime na pretrazi, sada je sve izmenjano pa ne mogu da nađem gde se ta opcija nalazi, pa.....
nadam se da ste shvatili  Smile
IP sačuvana
social share

Always follow the WWW rule:
What did you try? What did you get? What did you expect?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung 
može mala pomoć...
pre je bila neka opcija da isključim da li da budem prikazan kada neko upiše moje ime na pretrazi, sada je sve izmenjano pa ne mogu da nađem gde se ta opcija nalazi, pa.....
nadam se da ste shvatili  Smile

Nalog --> Podesavanja privatnosti --> Prikazi podesavanja ---> Trazi te na FB  Smile
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hakuna Matata

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2682
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
@boka bay pirat
hvala lepo  Smile
IP sačuvana
social share

Always follow the WWW rule:
What did you try? What did you get? What did you expect?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.134
mob
LG g5
Fejsbuk postaje terapija za nesigurne

Naučni časopis ’CyberPsyhology’ objavio je rezultate jedne studije koja je pokazala da druženje preko Fejsbuka ili Tvitera pozitivno utiče na samopuzdanje onih ljudi koji su inače zatvoreni.

Kako se pokazalo, otvaranje profila na popularnom Fejsbuku ili nekom drugom sajtu, a zatim ćaskanje, komentarisanje i dopisivanje sa ljudima koje ne poznajemo ima terapeutski efekat na ljude koji inače teško upostavljaju kontakte ili su introvertni. Sakrivene iza kompjutera, takve osobe će se lakši opustiti i reći šta misle nego da su sa nekim lice u lice, a dobijanje ’lajkova’ na neku fotografiju, tekst ili link utiču i na rast samopouzdanja.

Studija koju su sproveli lekari Džefri Henkok i Ejmi Gonzales pokazala je da korišćenje društvenih mreža doprinosi boljem mišljenju o samom sebi. Oni su tokom istraživanja podelili 63 učenika u tri grupe: prva je imala slobodan pristup Fejsbuku bez ograničenja dok je druga imala vremensko ograničenje, a treća je imala apsolutnu zabranu korišćenja interneta.

Na kraju studije ispitanicima je podeljen upitnik za merenje samopoštovanja, i pokazalo se da deca koja su mogla da koriste Fejsbuk, čak i sa ograničenjem, imaju veći stepen samopouzdanja od onih kojima je onlajn druženje bilo nedostupno.

Izvor: Srbijanet

IP sačuvana
social share

* - Sky is the limit.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ovako... Zanima me da li postoji neka opcija da se na home page-u ne pojavljuju zbivanja (linkovi i slichno) odabranih osoba. Dakle, ne brisanje, ali neki nacin "ignorisanje" njihovog zivota na fejsu.

U pitanju su likovi koji preteruju sa prepucavanjem muzickim i drugim klipovima (ceo moj home page lichi na neki neuredjeni dzubox  Smile ).

E sad, znam da moze da se blokira sa strane korisnika (recimo mene) da mu drugi ne vide sta radi, ali da li moze da se blokira da sam korisnik ne gleda sta drugi rade (pojedinci), ili to jedino ukljucuje brisanje iz prijatelja?  Smile

Kada ta osoba nesto objavi ides na x gdje je to objavila i onda odes na sakrij sve od toga i toga

ima li to povratni efekat?  Smile

Nope.

Upravo saznao da prilikom listanja prethodnih postova (u donjem delu ekrana izbaci ono "show older posts"), ima opcija (desno od toga), koja je u vezi hide-a, pa tu moze da se unhide-uju sakrivene grupe ili likovi... (slichno kao za block opciju u privacy)...

Pa rekoh da ipak to podelim sa vama poshto smo se pogreshno zakljuchili da takva opcija za povratak ne postoji...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung 
@boka bay pirat
hvala lepo  Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.