Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 148 149 151 152 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1220116 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 74
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Znači da nisi više single tj. sam u smislu da sada imaš devojku/momka recimo! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Kad god neko iz mojih prijatelja uđe u moje slike vide se samo fotoalbumi ali se ne vide slike na kojima sam označen(odnosno gde me neko drugi označio), kako da namestim da prijatelji mogu da vide i te slike?  Smile Smile

Account -> Privacy Settings ->Customize settings -> Things others share -> Photos and videos I'm tagged in  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Strip o osnivaču Facebooka

Od decembra ove godine, svet stripova biće bogatiji za još jedno izdanje - strip o osnivaču Facebooka, Marku Cukerbergu.

Strip pod nazivom "Mark Zuckerberg: Creator of Facebook" (Mark Cukerberg: Osnivač Facebooka) objaviće u decembru izdavačka kuća Bluewater Productions, po ceni od 6,99 dolara.

On će, na 48 strana, pokušati da da odgovor na pitanje da li je Cukerberg filantrop i dobrotvor koji je nedavno donirao 100 miliona dolara javnim školama, ili je on samo zli biznismen koji ne preza ni od čega kako bi ostvario svoje ciljeve.

Džerom Mejda, autor stripa, kaže da je priča o osnivaču Facebooka fascinantna. "Razmislite o tome. Mark Cukerberg je najmlađi milijarder na svetu i napravio je nešto što ima ogromnog uticaja na ceo svet. A ipak, malo se zna o njemu. To je neverovatno", kaže Mejda.

Za grafičku ilustraciju zadužen je Sol Field, a osim u prodavnicama knjiga i stripova, ovo izdanje će biti dostupno i putem online prodavnica.

Kako se naziva vrsta proizvoda koji pomažu hlađenje prenosivih računara, a koje vam poklanjaju Cooler Master i Tehnopolis?

Odgovorite na pitanje putem komentara i ukoliko ste prvi tačno odgovorili, možete osvojiti jedan od NotePal uređaja kompanije CoolerMaster. Ne zaboravite da, u za to predviđenom polju, upišete svoju e-mail adresu.

Imajte na umu da u zavisnosti od toga kako pristupate sadržaju sajta (RSS, Android aplikacija ili iz browsera), kao i da li proveravate naslovnu stranu sajta ili direktno Tehnopolis - Vesti sekciju, može se desiti da vest pojavi pre ili kasnije.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Fear is liar

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 345
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 72
Kad god neko iz mojih prijatelja uđe u moje slike vide se samo fotoalbumi ali se ne vide slike na kojima sam označen(odnosno gde me neko drugi označio), kako da namestim da prijatelji mogu da vide i te slike? Smile Smile

Account -> Privacy Settings ->Customize settings -> Things others share -> Photos and videos I'm tagged in Smile
Respect  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Facebook uvodi besplatno telefoniranje

Uz poruke i chat korisnici Faceboka uskoro bi mogli uživati u još jednoj besplatnoj usluzi - telefonskim pozivima

Korisnici Facebooka uskoro bi mogli dobiti mogućnost besplatnog telefoniranja putem najpopularnije društvene mreže na svijetu. Facebook pritom namjerava uspostaviti suradnju sa Skypeom koji je vodeći ponuÄ‘ač telekomunikacijskih usluga na internetu, piše blog "All Things Digital".

Posebna aplikacija omogućit će telefonske razgovore izmeÄ‘u prijatelja Facebooka te slanje SMS poruka i to potpuno besplatno. U planu je i video servis kako bi se osobe koje na računalu imaju kameru mogle vidjeti za vrijeme razgovora, piše u blogu koji je dio renomiranog "Wall Street Journala".

Mark Zuckerbeg je nedavno najavio da Facebook namjerava pretvoriti u univerzalnu platformu za komuniciranje te da će svi servisi biti dostupni i putem mobilnih telefona. Skype istovremeno želi proširiti video telefoniju pa se tako pored mobitela i računala usmjerio na TV prijamnike.

Skype ima 560 milijuna registriranih korisnika, a 124 milijuna servis koristi barem jednom mjesečno. Facebook bi sa preko 500 milijuna korisnika povećao popularnost Skypea te proširio vlastite usluge koje su trenutno ograničene na slanje internih poruka i chat.

Očekuje se zanimljiva konkurenstka borba između Skypea i Facebooka s jedne i Googlea s druge strane koji također počinje nuditi usluge telefoniranja na internetu.

Izvor: Metro-portal
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Najveća svetska društvena mreža "Facebook" je uvela funkciju koja omogućava prikazivanje slika i fotografija na toj mreži u velikoj rezoluciji - maksimalno 2.048 piksela u širini, preneli su francuski elektronski mediji.

Do sada je rezolucija u širini bila ograničena na 720 piksela. Radi se o, kako su objavili mediji, novoj multimedijskoj funkcionalnosti, koju je "Fejsbuk" uveo za svojih 500 miliona članova.

Očekuje se da će "Facebook" uskoro uvesti i sistem za uvećavanje slika i fotografija iz albuma jednim klikom mišem, bez potrebe za promenom stranice.

Korisnici te čuvene društvene mreže će uskoro moći i da preuzimaju fotografije svojih prijatelja preko modula "Flash", a biće omogućeno obeležavanje više fotografija jednim klikom mišem.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
sta ce biti sa ovim propustom na chatu da ne moze da se brise chat history ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple iPhone 4
Otvoris caskanje u novom prozoru i sve je zavrseno Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Otvoris caskanje u novom prozoru i sve je zavrseno Wink

ne kapiram  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
Jel proradio servis za obavestavanje na mobilni telefon?
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 148 149 151 152 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.355 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.