Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1220587 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w350
Jedno pitanje. Nikako nmg da obelzeim prijatelje u statusima, npr. napisem nesto i onda stavim ono @ pa ime prijatelja ali nikako nece nikog da obelezi. Kad tako ostavim, kad postavim status, ostane tako @ + ime prijatelja, ne izlazi mi kao link do profila. Moze li to nekako da se sredi? Hvala.
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 216
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Svi ti "dodaci" su lazni, ima lepo napisano o cemu nikad neces biti obavesten, kao npr. ko te obrisao, ko ti je gledao profil... tako da okani se toga, mozes samo da zarazis racunar.

ima jedna aplikacija koja je do skoro odlicno radila, ali na zalost vise ne radi. jednom nedeljno ti pokaze ko te je obrisao. nije nemoguce napraviti takvu ili slicnu aplikaciju/skriptu vec FB to ne dozvoljava pa cim pronadje "ubije" je.
Ja se ne bi bas slozio sa tvrdnjom.Ja imam skriptu koja se zove unfriend i pokazuje sledece:sat i minut kada te je neko obrisao iz prijatelja i to ti odmah izlazi kao notifikacija,pokazuje sve one koji su rikvestvovani ali jos nisu odgovorili i sve one koji su odbili zahtev.Meni je te skripta aktivna vec duze vreme i ne vidim zasto ljudi misle da to nije moguce.Sto se tice ko ti gleda profil,to je vec totalna glupost,ili bar jos nisam provalio neku skriptu koja bi i to rasila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Jedno pitanje. Nikako nmg da obelzeim prijatelje u statusima, npr. napisem nesto i onda stavim ono @ pa ime prijatelja ali nikako nece nikog da obelezi. Kad tako ostavim, kad postavim status, ostane tako @ + ime prijatelja, ne izlazi mi kao link do profila. Moze li to nekako da se sredi? Hvala.
Ne radi ni meni iz Opere...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Update-ajte Opere redovno pa ce vam sve raditi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
kako da podesim na profilu da mi se vidi mesto rodjenja?idem na izmeni informacije i štikliram da mi prikazuje i mesto rodjenja ali ne znam kako da sačuvam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930

Ja imam verziju 10.50 koja je, po mojim informacijama, najnovija...a ne radi tagovanje u statusu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Opusteno, bitno da nas je on posavetovao. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Trojica Srba postavili su na Fejsbuku igru „Top Eleven football manager”, koja je za 45 sati okupila 2.000 korisnika. Idejni tvorci i realizatori projekta su Milan Jovović, Branko Milutinović i Ivan Stojisavljević, studenti generacije beogradskog ETF-a koji su karijeru započeli u Majkrosoftovom centru u Kopenhagenu, a svi imaju između 26 i 28 godina.

Na ideju smo došli jer smo i sami pasionirani igrači Football managera, pa smo želeli da takvu igru, koja nema mogućnost onlajn igranja, prenesemo na društvene mreže, a kako je Fejsbuk danas najpopularniji, odlučili smo da je upravo to najbolja platforma. Aktivno nam pomažu i dva prijatelja iz Danske - kaže za „24 sata” Branko Milutinović.
Ideja je stara više od godinu dana, ali se na njenoj realizaciji radi od aprila 2009.
- Nas trojica odlučili smo da napustimo posao u Danskoj i u Beogradu otvorimo firmu Nordeus, koja se bavi projektovanjem softvera. Nismo dobili nikakvu pomoć i oko 130.000 evra smo dali iz našeg džepa - kaže Milutinović.
Igra radi po principu sastavljanja fudbalskih timova i ideja je da Fejsbuk prijatelji igraju zajedno.
- Igrači imaju mogućnost da razmenjuju utiske putem slika. Želimo da privučemo sponzore s obzirom da nas samo iznajmljivanje servera košta nekoliko hiljada evra mesečno - dodaje Milutinović.
Igra je za samo dva dana ocenjena sa 4,9, što je najbolje ocenjena igra u tako kratkom intervalu.
- Računamo da će za 3-6 meseci biti oko 200.000 korisnika, a planiramo da se proširimo i na ostale društvene mreže - zaključio je Milutinović.

Šta nudi igra:
Personalizovani klub sa imenom i obeležjima koje korisnik sam kreira
Upravljanje taktikom, a većina ovih opcija utiče na sam tok utakmice
Treniranje igrača i njihov napredak, na koji utiču godine, talenat
Kupovina i prodaja igrača se obavlja putem real-time aukcija
Upravljanje finansijama kluba
3D stadion i prateći objekti koje korisnik sam planski gradi i unapređuje
Raznorazna takmičenja i prijateljske utakmice sa prijateljima
Utakmica uživo, koju korisnici gledaju i mogu da utiču na rezultat
Fejsbuk integracija koja omogućava da se rezultati mečeva okače na vol

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Čelnici Fejsbuka i Zinge, kompanije koja stoji iza najpopularnijih igrica na najpopularnijoj društvenoj mreži, uskoro bi mogli da prekinu saradnju.

Prema navodima, ove dve kompanije sukobile su se jer je Fejsbuk tražio od programera da koriste samo njihve kredite kao platformu za plaćanje, za šta Fejsbuk uzima 30% zarade. Osim toga, čelnicima Zinge nije se dopalo ni što je Fejsbuk promenio sistem notifikacija, što je rezultiralo gubitkom oko deset miliona igrača, prenosi portal TechCrunch.

Igrice FarmVille, Mafia Wars, Cafe World, PetVille i Treasure Isle izuzetno su popularne među korisnicima Fejsbuka kom su donele milione članova, zbog čega nema sumnje da bi dobro prolazile i kada bi bile samostalne. Ukoliko se Zinga i Fejsbuk raziđu, FarmVille bi mogao da postane osnova za prvu nezavisnu stranicu farmville.com na koju bi korisnici ulazili preko Fejsbuk Konekta. Međutim, to se ipak neće desiti jer su ove dve kompanije potrebne jedna drugoj, procenjuju stručnjaci.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 102 103 105 106 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.209 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.