Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1226721 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Linux
Browser
Mozilla
To je do face-a:

Neko vidi i ime i sliku, neko ne.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2009, 20:21:00 od chmaooq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 294
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.197.11
mob
Siemens 
To se i meni desilo i ne znam kako je to moguce...
Sutradan kad sam se ulogovala, pisalo mi je ko je komentarisao. Izgleda da je bio slab internet ili se stranica nije dobro ucitala pa nije odmah identifikovalo osobu. Eto da znas sta je u pitanju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung s3
Više od 750 000 članova Facebook-a suočilo se sa masovnim "bot napadom" lažnim porukama u kojima se od njih traži da otvore fajl sa navodnim novim korisničkim pasvordom.

Članovi "Fejsa" dobijaju poruku koja izgleda kao zvanično saopštenje o tome da im je promenjen pasvord na Fejsbuku, sa atačmentom kome se nalazi navodna nova lozinka. Attachment je .zip fajl koji zapravo donosi trojanca "Bredlab".

Ove poruke stižu sa naslovom "Facebook Password Reset Confirmation" i ne treba ih otvarati!

Više kompanija koje se bave zaštitom na Internetu kao što su Symantec, Trend Micro i druge, potvrdile su da je u pitanju trojanac koji dolazi iz Rusije.

Procenjuje se da je najmanje 8% od onih koji su primili ovu poruku otvorilo zaraženi atačment.

Izvor: MTS-Mondo
haha meni je to stiglo, ali nije nikakav.zip ili .rar fajl stigo niti sam otvorio.....    Mozda i jesam ne secam se....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung s3
Više od 750 000 članova Facebook-a suočilo se sa masovnim "bot napadom" lažnim porukama u kojima se od njih traži da otvore fajl sa navodnim novim korisničkim pasvordom.

Članovi "Fejsa" dobijaju poruku koja izgleda kao zvanično saopštenje o tome da im je promenjen pasvord na Fejsbuku, sa atačmentom kome se nalazi navodna nova lozinka. Attachment je .zip fajl koji zapravo donosi trojanca "Bredlab".

Ove poruke stižu sa naslovom "Facebook Password Reset Confirmation" i ne treba ih otvarati!

Više kompanija koje se bave zaštitom na Internetu kao što su Symantec, Trend Micro i druge, potvrdile su da je u pitanju trojanac koji dolazi iz Rusije.

Procenjuje se da je najmanje 8% od onih koji su primili ovu poruku otvorilo zaraženi atačment.

Izvor: MTS-Mondo
haha meni je to stiglo, ali nije nikakav.zip ili .rar fajl stigo niti sam otvorio.....    Mozda i jesam ne secam se....  Smile
E, jesam navuko tog trojanca bredolab   Imam  NOD32 i kao izbrisamo sam ga... Sta da radim dalje???  Treba mi necije misljenje...
Da li da preinstaliram komp, ili da menjam sifru na face-u ili oba ????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia C5-00
postavi temu i pc klinici, opisi problem, koji trojanac,....itd  moderatori ce ti traziti da postavis logove sa nekim programima za skeniranje, pa ce oni prosuditi Wink
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 402
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6630
Ej ljudi,jel neko imao slican problem:

Kad mi neko posalje poruku na chatu, firefox odmah izbaci gresku, kao quick time nije dobro instaliran,i resetuje mi mozzilu, i tako u krug... I ja reinstaliram quick time,i skinem i najnoviju mozzilu i on opet isto... Pa eto,ako neko ima neku ideju,nek prijavi... Hvala  Smile
IP sačuvana
social share
I am the man who walks alone...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
Одарадио сви две ствари које бих ти и ја рекао да одрадиш. Следеће што бих ти рекао је - промени прегледач.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 402
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6630
Pa to cu sledece i da uradim, instaliracu chrome...
Nego sma mislio da vidim jel ima neko rešenje za ovo... Hvala u svakom slucaju
IP sačuvana
social share
I am the man who walks alone...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 294
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.197.11
mob
Siemens 
Da li osoba koja nam je prijatelj na fb moze znati koliko smo puta pogledali njegov profil, odnosno, mozemo li znati ko i koliko puta je kliknuo da pogleda nas profil?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Linux
Browser
Mozilla
Da li osoba koja nam je prijatelj na fb moze znati koliko smo puta pogledali njegov profil, odnosno, mozemo li znati ko i koliko puta je kliknuo da pogleda nas profil?
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.