Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook ~ Univerzalna tema za pitanja i novosti  (Pročitano 1227927 puta)
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
HTC 
ovo takodje stoji tamo:

Скорашње активности никада неће бити приказане о:

* Боцкањe
    * Поруке
    * Чије профиле гледаш
    * Чије фотографије гледаш
    * Чије белешке читаш
    * Групе и Догађаје у које одбијеш да се учланиш
    * Људе које одбијеш као пријатеље
    * Људе које избришеш из листе пријатеља
    * Обрисане белешке и фотографије
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11,
Kako da  vidim spisak ljudi koji nisu prihvatili moj zahtjev za prihatelja?
Ima li sanse da se vidi ko ti posmatra profil... odnosno koliko vremena provodi u mom prodilu, gleda slike itd...

Nemoguce je sve ovo u drugom delu pitanja i nikako se ne moze omoguciti.
Mozete saznati da li vas je neko odbio tako sto ponovo posaljete zahtev za prijateljstvo.
Ukoliko je zahtev na cekanju za odobrenje, dobicete takvu poruku.
Ukoliko ste odbijeni i niste blokirani od strane te osobe, moci cete ponovo da posaljete zahtev.
Ukoliko ste blokirani, necete moci da posaljete zahtev.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Zatvorenik obnavlja Facebook nalog

Osuđeni pljačkaš iz Velike Britanije ponovo je pod istragom nakon što je izvrši update svoje Facebook strane iz zatvorske ćelije. Kane Barratt je ponovo navukao gnev policije nakon što je zaključeno da je obnovio svoj Facebook nalog putem mobilnog telefona. Ministarstvo pravde je potvrdilo ponovno pokretanje slučaja protiv njega. Paul Dillon, čovek kojem je Barratt pretio nožem iznenađen je činjenicom da Barratt ponovo ima pristup društvenoj mreži. Zvanični predstavnik zatvora navodi da nijedan od zatvorenika jednostavno nema pristup mobilnim telefonima niti internetu te da nikako ne mogu pristupati Web sajtovima.

Izvor: IT-svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Javni Facebook profili

Pre nekoliko dana Facebook je počeo testiranje karakteristike koja omogućava korisnicima da dele svoje update-ove sa javnošću, odnosno ne samo sa članovima koje su označili prijateljima. Svaki put kada korisnici obezbede odgovor na pitanje koje dolazi od Facebook-a – „Šta vam je na umu?“ Facebook softver pita korisnika kome je dozvoljeno da vidi odgovor. Ukoliko korisnik odabere „svima“ kompanije treće strane rade na softveru koji može da analizira informacije da vidi koji proizvodi ili servisi bi mogli da budu interesantni za Facebook članove. A Facebook planira da modifikuje svoje engine za pretragu tako da koriste ove feed-ove u realnom vremenu.

Izvor: IT-svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 523
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sumnjam da je neko upotrebio moju e-mail adresu da se registruje na "Facebook". Juce mi je na e-mail stigla poruka sa naslovom "Welcome to Facebook" i posle jos jedna gde pise da treba da potvrdim svoj nalog, a to me je zbunilo jer se nisam registrovala. Pored toga, u poruci se pojavljuje ime i prezime koje nije moje, i sve to izgleda kao da je neko upotrebio moju adresu da se registruje na "Facebook". Stiglo mi je i obavestenje (na e-mail) da me je ta osoba dodala kao prijatelja, medjutim kada sam se prijavila na "Facebook" videla sam da nemam nijedan "friend request".

Sve to me zbunjuje, ne znam da li je samo u pitanju greska do koje lako moze da dodje ili se radi o necemu drugom sto bi trebalo da me zabrine. Smile
Da li je vama nekad stigla tako "cudna" poruka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
mob
Nokia Neka stara nokia
verovatno su ti na mail poslali link koji izgleda kao www.facebook.com , ali ustvari vodi na neki drugi sajt,koji krade lozinke...
nikad iz mail-a nemoj da klikces linkove
 Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 523
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Moguce je da je to u pitanju. Na svu srecu, nisam kliknula na linkove u poruci, iako sam razmisljala da kliknem tamo gde pise da mogu da prijavim nalog ako smatram da je poruka koja mi je stigla namenjena nekom drugom.

I jos nesto. Danas kada sam se prijavila na "Facebook" pisalo je da sam unela pogresnu sifru. Posle sam sifru ukucala malo pazljivije i opet mi nije uspelo, tek sam kasnije uspela da se prijavim. Moguce je da sam ja stvarno pogresila, mada mi je to opet malo cudno jer mi se ne desava tako cesto da napravim takvu gresku, i jos sam se trudila da pazljivo kucam. A mozda je u tom trenutku doslo do neke greske na samom sajtu?

Da li bi to trebalo da me zabrine (nadam se da nisam toliki baksuz da mi neko provali sifru i zloupotrebi nalog, ali sve je moguce)?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Sta treba da se uradi da bi video ko ti je gledao profil?
« Poslednja izmena: 02. Jul 2009, 18:54:35 od Clan biblioteke »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
HTC 

Ukucas sifru kao na mortal kombatu dva put dole ,desno, desno, gore , napred C  Smile

@sanyadz
Sledeci put kad se ulogujes na fb obavezno promeni lozinku. i nemoj da koristis istu lozinku za fb i email nalog  Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
UNIX
Browser
Opera 9.64
Moguce je da je to u pitanju. Na svu srecu, nisam kliknula na linkove u poruci, iako sam razmisljala da kliknem tamo gde pise da mogu da prijavim nalog ako smatram da je poruka koja mi je stigla namenjena nekom drugom.

I jos nesto. Danas kada sam se prijavila na "Facebook" pisalo je da sam unela pogresnu sifru. Posle sam sifru ukucala malo pazljivije i opet mi nije uspelo, tek sam kasnije uspela da se prijavim. Moguce je da sam ja stvarno pogresila, mada mi je to opet malo cudno jer mi se ne desava tako cesto da napravim takvu gresku, i jos sam se trudila da pazljivo kucam. A mozda je u tom trenutku doslo do neke greske na samom sajtu?

Da li bi to trebalo da me zabrine (nadam se da nisam toliki baksuz da mi neko provali sifru i zloupotrebi nalog, ali sve je moguce)?  Smile
Ako imaš specijalne karaktere ili "z" ili "y" u lozinci možda ti je bio namješten drugi jezik pa ti zato nije prihvatalo pass. (Znaš da "z" i "y" imaju zamijenjena mjesta na našoj i na USA tastaturi.) Ako nije to, savjetujem ti da mijenjaš pass.

No can do...  Smile Piše i na Facebook-ovom sajtu. Bilo je i na ovoj temi "par" puta to pitanje.

EDIT: Preteče me avanguardia.
« Poslednja izmena: 02. Jul 2009, 19:15:32 od chmaooq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 465
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.