Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Okt 2025, 06:33:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 812085 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
То би отприлике био изговор једног просечног навијача Интера.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Па добро кад наиђеш на јаког противника онда се постављаш и према резултату. Није  проблем после вођства повући се и играти на контру, само то треба знати одиграти. Интер то не уме, написао си већ шта су радили.

Molim procitajte ovaj post,znam da je predug kao i vecina mojih,ali ovo je sutina mog misljenja i zasto toliko pricam o Interu i uopste o danasnjem fudbalu a na primeru ove ekipe...

Tendencija modernog fudbala,pa i sporta uopste,ne vezano da li je fubal,basket,ragbi,rukomet ili cak i neki sportovi koji nisu kolektivni jeste da tim i sportista igraju isto po jednom sistemu i sablonu ne vezano za rezultat.Inter to pokusava,Inter pokusava da 90 minuta igra jedno te isto,na taj nacin igra i Milan,i Barsa,i Real...zavrsila se era fudbala kada napadas,das gol,pa se "povuces" nema vise toga.Sada pravis tim koji ce 90 minuta igrati jednu igru,po jednom sistemu koji je napravljen.E sad po kvalitetima igraca tu igru i kreiras,Barsa moze da po kvalitetu igraca celu tekmu  igra tako sto ce da ima loptu i da kruzi,napada.Celsi to ne moze,Celsi igra nesto drugo,Inter igra trece,ali jednostavno to su sitemi i nesto sto se radi godinama.Tendencija je da se od ograca naprave roboti kod kojih nema previse improvizacije nego koji ce 90 minuta da izvrsavaju zadatke i koji su mentalno toliku uravnotezeni da ih nista ne moze izbaciti iz takta da se pogube.

Tako dakle svaki tim na ovom svetu,a pogotovo oni veliki imaju svoje sisteme i svoju filozofiju kako ce da igraju.Jedan trener dovoi tehnicare i trazi da se uzima lopta,drugi dovodi "igrace zadataka" koji su poslusni,ali je smesno to uporedjivati.Veliki su to giganti,a razlike izmedju tih igraca su minimalne,jer svi igraju fudbal,svi su nauceni i svi su selektirani zbog odredjenog kvaliteta koji doprinosi timu.Proslo je vreme kada dovedes Maradonu i 10 momaka koji su prosecni i to je to,prosla su vremena da onaj koji ne zna fudbal igra "odbranu".Danas svi igraju fudbal i svi su podredjeni ulozi tima,i svi cine jedan mozaik.Evo primera vezanog za basket.Nema vise igraca u velikim timovima koji se odvaja i daje 30 po tekmi,danas 12 igraca daje po 10ak poena,jer su ubaceni u sistem i funkcionisu tako sto svako obavi svoj posao,i svi se rotiraju.U basketu se to vidi jer se svaki sekund nesto desi i svaki minut neko poentira.U fudbalu za 90 minuta neki ljudi ne vidi na koji nacin tamo neki zadnji vezni igrac uslovno receno 'poentira",ljudi vide samo kad neko napravi neki potez ili kada postigne gol.A u stvari svaka pozicija je bitna i svako je svojim kvalitetom odradio posao za kolektiv...

Zato je pricam pricu o tome da u vrhunskom sportu nema vise pobeda sa velikom razlikom ili dominacije na terenu.Lion ima osmogodisnji sistem,koji je dao rezultat protiv najskupljeg tima na svetu koji taj sistem tek gradi.Junajted je dobio Siti,iako po imenima Siti ima mozda i bolje igrace ali Junajted ima Fergusona i do9gogodinji rad i selekciju igraca koji nisu mozda kvalitetni,ali su potreni i kada se ubace,odrade svoje i to donese prevagu.Zvezda je vodila protv Bajerna 2-1 do 10 min pred kraj,na atmosferu i ekstra motivaciju,a ja nisam primetio da je Bajern promenio svoju igru i kada je bilo 2-1 ili 2-2,ili rezultat pre toga.Imaju svoju igru koju su guslali dok nasi ne padnu i ne prime 2 najgluplja gola pred kraj...

Nadam se da razumete sta pricam,malo sam skrenuo sa Intera,ali sve je ovo i vezano za to is kojih pobuda ja nekoga branim,i iz kojih pobuda je meni smesno da komentarisem kada igraju vrhunski klubovi ko je koga nadigrao,po statistickom parametrima...
Svaka tebi cast brate kad imas strpljenja i inspiracije da pises ove postove ja bi te predlozio za nekog fudbalskog analiticana ...

ljudi su jednostavno navikli da inter nece da prodje iole jaci i ozbiljniji tim u ligi sampiona , sto je i bio slucaj proteklih godina a ja sam siguran da bi glatko ispali da su dobili recimo bordo,

Chelsea ? Mislite da njih nije bila prpa kad su saznali da igraju sa interom? Mozda su pomislili "super dobili smo luzere"? Ova utakmica i pobeda (po mom misljenju trebala je da bude ubedljivija ali eto nije tako mislio) je podigla preko potrebni MORAL jer su sad konacno shvatili da mogu i protiv "najjacih"

citam one proce o drogbu drogba moze ovo drogba moze ono , lepo sam rekao milito moze sve to samo dosta jednostavnije i efikasnije sto je i bilo na kraju....

Ja ocekujem pobedu i u londonu!!!

Forza inter!!!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8

Svaka tebi cast brate kad imas strpljenja i inspiracije da pises ove postove ja bi te predlozio za nekog fudbalskog analiticana ...

Hvala druze,drago mi je sto citas moje postove,nekada i mene  mrzi da ih ponovo citam jer su preopsirni...Ali nadam se da imaju neku poentu i pricu koju pricam(ima razloga zasto su toliki)... Smile

То би отприлике био изговор једног просечног навијача Интера.

Empty brate,ja sam se samo nadovezao na toj post da bih rekao nesto,odnosno da bih obrazlozio neko svoje misljenje vezano za sport koje iskazujem vec neko vreme,a na primeru Intera jer je najbolji za tako nesto...Jer kada bih vam napisao da Barsa ima specifican sistem i da vrlo precizno i po zadatku igraci mnoge stvari rade,krecu se i igraju,jos teze bi mi bilo to da objasnim.Ovako,na primeru Intera koji ne igra bas prelepo za oko to je lakse objasniti...Inace kalup i tendencija su identicni...Samo je nacin drugaciji...Odnosno trener je drugaciji koji forsira drugaciji fudbal,dovodi iz skole i putem trenasfera igrace za ideju igre koju zeli da sprovede...

p.s. nije nadovezivanje na nesto sto si rekao napad na tebe,samo sam na osnovu toga napisao generalno svima sta mislim,nije to bio odgovor tebi upucen...zeleo bih da mi kazes nesto objektivnije po pitanju tog  mog misljenja,a ne odgovor preko one stvari ovog tipa koji si napisao,cisto da osporis i omalovazis moje pisanje,a bez iznosenja nekog misljenja,neko floskulama tipa "prosecan Interov navijac pise izgovore za igru Intera"...Jer tema koju sam povukao jeste vezana za Inter,ali je i dosta siroka i globalna...

IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Нисам ни мислио да је напад на мене, нит ја нападам тебе, причамо онако ко и сваки дан уобичајено и другарски.. само нисам имао времена за нешто опширније, ал ево за 10ак минута ћу срочити нешто Smile

едит:

Прво, то 'просечан навијач' није неативно, једноставно ти си за мене просечан навијач Интера, односно репрезент тога шта је навијач Интера. Да сам написао да си попаљен то би значило нешто друго а и да сам написао незаинтересован то би опет значило нешто и друго. Ти си негде у средини, у просеку, отуда 'просечан навијач' Smile

Е сад конто твог писанија о Интеру.......... мислим да је то све изговор чија је поента да сам себи докажеш да Интер ради исту ствар као и други велики клубова тј. да се Интер не разликује од великих клубова илити да Интер јесте велики клуб. Е видиш Интер је мени најомраженији европски клуб, а једино се још са Миланом спрдам у последње време јер су пукли због закаснеле смене генерација. Али и поред тога за мене је Интер велики клуб, а велики је онај клуб који је кроз своју историју увек био у врху у својој лиги под условом да је та лига јака. Многи клубови више не постижу исте резултате а Интер је евои даље у Италији у врху што значи да је и даље велики клуб. Рецимо Нотингем форест је био такав али је пропао, Интер се и даље држи.
Даље.. та прича о калупима и шаблонима стоји, само није то последица модерног фудбала брате, већ је последица фудбала уопште јер су те ствари постојале и раније. Имаш овде старијих људи који то памте па нек ти кажу, одувек се игра по неком калупу. Најлибералнији у историји фудбала је био Ајакс са тоталним фудбалом, који је исто тако калуп али најслободнија верзија тога. Данас је фудбал пао на најниже гране због лове која диктира резултате па се тренери штекају да извуку резултат а за лепоту фудбалске игре кога брига. Е сад у свему томе постоји скала различитости, а једна од крајности су тимови који не играју фудбал тј. не умеју да играју фудбал. Ту је Интер држао своје место до доласка Муриња и сад некако крећу да беже одатле а најзаслужнији за то је Снајдер. Пре тога утакмице Интера је било не могуће гледати без физичког бола у глави (сетим се одмах Звездиних утакмица). Једноставно нису знали да играју фудбал. Фудбал претставља пас игру којом дођеш до противничког гола. Углавном се игра комбинацијом пасева по земљи и ваздухом, а Острвљани су имали свој принцип високих лопти и то је био њихов стил фудбала (додуше сада то више не важи, фудбал је напредовао и они су се изменили). Али у сваком случају мораш некако доћи до противночког гола. Када је Интер играо са слабијим противником, типа Кјево где гледаш викторије 90 минута могао си да приметиш да не умеју да направе комбинацију и да то пробију и све се сводило на теренску иницијативо и минимум прилика за гол. Друга варијанта је била шутни лопту Адријану или Ибри и онда 3 играча праве неку полуконтру која се није заснивала на тренингу већ познавању фудбала играча који би некако дали гол из те неизрађене акције. То је био Интер братац. Кад би дошао прави тим у ЛШ пало би кантање и објашњавање фудбала.
Шта се сада променило? Променио се тренер, и то онај који познаје фудбал, али фора је што тај тренер не гаји атрактиван фудбал па да јасно видиш разлику од онога од раније, већ форсира тзв. индустријски фудбал какав смо видели од Челзија који је био машина за млевење противника. Тим који није поседовао креативност али је поседовао снагу и агилност и играче који су били у стању да притисну противника и да ситуацију одржавају таквом док не дају гол. Јак шпиц пробојна крила и разбијачи у везном реду од којих се пре свега истицао шутом Лампард. Изгледа ружно, али давало је резултата, и то је мурињовски фудбал.
Шта од тога има Интер? Ништа, пре свега јер се форсира друга формација, игра се без крила. Резултат тога је да фудбал у Интеру играју 2 штица и Снајдер који трчи као мува без главе и евентуално се ту Станковић придодаје. Камби и Мота су бескорисни тотално. Ајде Камби је ОК играч, за мене дефанзивни везни са најбољим одбрамбеним карактеристикама, али у нападу једна велика нула. Ја такве играче не волим, за мене је задњи везни рецимо Вијера или од дефанзивнијих Макелеле који је имао и мозга за фудбал а не као Камби да само трчи и отима лопту. То уме и Дуљај. Дакле нападаш са 4 играча. Какав фудбал, односно какву игру очекујеш? Па игре нема, јер једноставно не можеш да развијеш игру са 4 играча, за то треба 10. Рецимо прексонић се стање променило уласком Балотелија. Не нешто драстично, али се осетило присуство још једног играча који уме да држи лопту и учествује у нападу. Не знам да ли си приметио али Интер није играо фудбал уопште. Сећаш се наше репрезентације од пре неколико година? Лопта код Јеврића дууу избија на Жигића, лопта креће из дефанзивне линије, противник се повлачи и препушта нам лопту ал нема решења и дефанзивци се 40 секунди додају јер не знају шта да раде и нема никог да се отвори, или лопта од Јеврића иде до одбрамбеног играча од тада се повезују 3 паса и губи се лопта. То је био наш фудбал, класичан пример непостојања игре. Непостојање игре значи да не играш фудбал, односно немаш посед лопте да би онда играо нешто. То је фактички стајање на терену и покривање рупа да противник не би дао гол. Највећа фрка је била кад Челзи погреши или буде голаут па лопта припадне Интеру и сад се треба додавати и играти фудбал. То је била комика бре, што пре ослобађање лопте и онда повратак у формацију да Челзи не би јебао кеву. То није фудбал. И то није игра по калупу како ти кажеш, а није јер нема игре.

Зато сам ја рекао да још увек нема помака у игри Интера, а ево сада да будем прецизнији - помака има, али још увек није довољан да би се показао у ЛШ. Гледао сам пар пута Интер у калчу, и видим промену пре свега јер сада у ситуацији када се противник повуче имаш Снајдера да се глупира и прави срања и да меша одбрану противника. Писао сам већ да је то најбољи трансфер Интера у не знам колико последњих година. Међутим кад у ЛШ наиђе јачи тим и кад се тај простор смањи настане проблем, и то не мали, а тај проблем је немогућност играња фудбала а то резултује најчешће поразом.

Зато кажем да ће требати још трансфер рокова да би Мурињо завршио прављење тима, а очекујем тада Интер који ће играти фудбал, па макар и ружан.
« Poslednja izmena: 26. Feb 2010, 19:33:52 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
HTC Sensation
Aj  ja da se ukljucim...
Padrino,procitao sam tvoj pooost i slazemo se o savremenom shvatanju fudbala,spomenuo si Barsu i cinjenicu da oni igraju po sistemu i da se vrlo dobro zna ko sta radi na terenu...apsolutno tacno! Njihova prednost je sto imaju tu mogucnost da improvizuju i to oni rade samo u poslednja 2-3 dodavanja kod njihovih akcija..ostalo je sistem,pa bas kao sto je i svakog cuda 2 dana dosta tako iskreno i ne tipujem na njih ove godine za LS...ali taj sistem o kome pricamo mora biti karakteristican za odredjenu ekipu,ja taj sistem u igri Intera stvarno ne vidim,nisam ga video ni kod Murinjovog Celzija...jedini sistem koji je on stvorio je bilo u Portu. Ja potpisujem da si ti trener Intera,da nista oni slabije ne bi igrali nego sto sada igraju,oni dominiraju u Kalcu samo na individualni kvalitet koji je nesporan i imaju tim realno za finale LS,ali to u Evropi oni ne pokazuju...
Od njih  mislim da ni ti ni ja a cini mi se ni Murinjo ne ocekuje da igraju lepo i leprsavo(ipak su to Italijani),ali se ocekuje od njih da se na domacem terenu ne blamiraju i ne brane pred malo jacom ekipom koja dodje(ako nista druga,a to je makar da budu ravnopravni)....ne govorim o tome da oni treba da se izdivljaju pa da kao pokusaju da nabiju Celzi 90min u sesneasterac,vec da imaju neku inicijativu,ideju,akciju...(verovatno se slazes da Milito nije dao onaj rani gol da bi bilo 0-0 do prekosutra)

Oni su taj Celzi pobedili,imaju aktivan rezultat,velike sanse su i da prodju dalje,ali ja govorim generalno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung S4
Auuuu sunce vam jebem ludo...  Smiley 1
Nemam vremena da citam sada ovo sve ali kapiram da je dobro!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Самјуел: Био је пенал

Аргентински фудбалер признао да је оборио нападача Челзија Калуа у шеснаестерцу Интера. – Морињо: Не памтим да је Челзи био толико безопасан

Аргентанац Валтер Самјуел је признао да је начинио пенал, када је у последњим тренуцима првог полувремена у казненом простору Интера срушио нападача Челзија Саломона Калуа. Он је додао да му је због тога неизмерно драг судија из Шпаније Мехуто Гонзалес, који у тој ситуацији није показао на белу тачку. Самјуел је као последњи човек одбране првака Италије оборио Калуа, али је истовремено главном арбитру засметао да види шта се тачно десило, па је прошао потпуно некажњен.

– Да, био је пенал – признао је Самјуел. – Судија је много симпатичан!

Око тога да ли је Гонзалес требало да досуди једанаестерац за Челзи никакве дилеме нема ни Калу:

– Осетио сам да ме је закачио по десној нози, али ми је судија после рекао да више нисам имао контакт с лоптом. Ипак, био сам у гол-шанси, само што нисам шутирао, када ме је неко с леђа поткачио. Гонзалес је морао да досуди пенал или да добијем жути картон због симулирања, али он уопште није реаговао!

Бивши познати енглески судија Грем Пол, такође сматра да је Гонзалес, иначе један од најцењенијих арбитара у Европи, морао да буде конкретнији: да досуди пенал за Челзи и искључи Самјуела или да јавно опомене репрезентативца Обале Слоноваче.

– Гонзалес није реаговао јер вероватно није био сигуран у то шта се заправо десило. Као судија не можете да нагађате и велика је штета што видео надзор није на услузи судијама приликом сличних ситуација – прокоментарисао је Пол за британски „Дејли мејл”.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
@Empty

Ulazis previse u detalje,a prakticno ne kazes nista...Ali u principu si rekao nesto slicno sto sam rekao ja,samo sto ti na to gledas kao "inter ne ume",a ja na to gledam kao "Interova igra"...Ali kadaq smo vec kod prosecnosti na koju ne pristajem i zato je to za mene uvreda,ti si prosecan Interomrzac i neko ko na prosecan nacin pokusava da ospori sve sto Inter uradi.Mislim da i kada bi Inter osvojio LS nasao bi se neko da kaze "kako su drugi slabi i kako su imali srece" i opet bi konstatovao da "nema igru".Opet nemoj da se ljutis,ali kada kazes da su Kambijaso i Mota beskorosni,shvatam koliko ne poznajes fudbal...Kada kazes da Inter napada sa 3 Igraca,takodje vidi koliko ti mnoge stvari promaknu dok gledas tekmu...Ali to ti vec ne mogu objasniti,gde je tu Maikon,Stankovic,Muntari,gde je tu formacija kada su igrali Baloteli,Pandev,Milito,sa Zanetijem i Maikonom po bokovima a Snajderom i Stankovicem iz aspiceva...Ali dobro...

Necu da se ponavljam,ostajem pri stavu da svi igrju "industrijski fudbal" samo je pitanje ko kakve igrace ima i na koji nacin ih postavlja u sistem.Taj Kambijaso koji je po tebi "beskoristan" je deo sistema,ti ga ne vidis,ali je podjednako znacajan kao i Pandev koji je kreirao gol ili Milito koji ga je dao,ali izgleda da ti to tesko mozes da razumes...Kao u Barsi Jaja Ture,veruj mi da igra Cavija sa njim iza njega i bez tog momka nije ista,kao sto igra Pirla bez Gatuza pozadi nije ista kao kad je sam.Jednostavno kao u basketu 12 igraca i svako je u sistemu i ima svoj doprinos i zadatak,bez preteranog izdvajanja.Sto se tice opet Intera,ajde da se vratim...Spomenuo si tekmu protiv Kjeva,na najlosijem terenu u Italji protiv tima koji igra tvrdo i dosadno kao i vecina u Italiji,sa njima nadigravanja nema,njih dobijes tako sto igras kao sto je igrao Inter,ili gubis kao sto je izgubio Juventus,ali ne vredi,ti ocekujes da Inter udari patos na onoj kaljuzi od Bentegodija,i za tebe je sve ostalo sranje...U derbiju protiv Milana,kontonuitet,dispciplina,sistem,2-0,opet bez preterane igre,jednostavno to je taktika,tako Inter igra,onda dodje i Celsi,opet pobeda...I onda ti nece da se malcice zapites "u majku mu,mora da tu postoji nesto" nego je tvoj komentar "vidi se pomak,ali minimalan i nema igre" ili "Inter nije mali klub samo zato sto je u vrhu prvenstva,inace bi bio mali",ne znam,izgleda da ne mozemo da se nadjemo izmedju.Tvoje krajnje povrsno poimanje fudbala ne moze da mi pokaze i kaze nista drugo od nekoga ko je samo prosecan Interomrzac...
« Poslednja izmena: 27. Feb 2010, 12:52:46 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ја нисам рекао да је Камби бескористан, већ сам рекао да је бескористан у нападу. Иначе сам написао да мислим да од свих задњих везних Камби за мене има најбољу дефанзиву и то убедљиво. Дакле направи разлику између бескористан и бескористан у нападу. Написах већ какве дефантивне везне играче више готивим, али рецимо имаш и тимова где би се Камби одлично уклопио, односно где имап већ довољно офанзивних решења па он може да ради оно што најбоље зна, рецимо Барса.

Даље, када сам рекао да је Интер нападао са 4 играча мислио сам на текму са Челзијем.

И кад већ мислиш да постоји игра, ајде ми је опиши. Ја сам написао да не постоји игра и направио сам поређење како је то изгледало раније и како то изгледа сада. Рекао сам да раније није уопште било игре, а да се сад та игра назире у калчу ал да то још није то што се и показује у ЛШ. То је моје виђење. Ајде ти напиши коју то игру има Интер.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 
Ја тог Камбијаса не сматрам толико добрим играчем. Оно против Челзија му је била прва добра, јака европска утакмица, коју је одиграо. Као и самом Интеру наравно, али у ранијим годинама је екипи много тога фалило, а он је био један од ређих играча тамо који је сматран светском класом и који би могао играти у првој постави неког још јачег клуба. Он и Ибрахимовић су били стално разочарење.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Okt 2025, 06:33:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.