Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Okt 2025, 03:34:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: F.C. Internazionale  (Pročitano 812208 puta)
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Извини Падрино, али ја се не слажем ни са једном реченицом у твом посту. Мислим да ствари ниси сагледао објективно, и да ово говориш из "срца".

Smile  moguce... sad citam tekst istina da je malo vise emotivan  Smile

Ali kao sto mi je smetalo da se Interova igra blati u kalco Ligi,pa su nakon one tekme sa Milanom (2-0) svi malo reterirali oko toga,i malo se utisali sa pljuvanjem,tako mi i danas nakon dobre tekme,pobede,neki  smetaju jer osporavaju.Zbog toga moje malo emotivnije pisanje na ovoj temi,prosto kao da sve vreme branim ono sto vecina osporava,a neki se precutno slazu...
Celsi je jak tim,tim koji ima jaku bazu,jaku i dobru rotaciju fudbalera,jak sistem,jakog trenera i vrhunske igrace.Imaju tim koji je ukomponovan i dobar.Ali sve ovo isto mislim i za Inter,i za mene je ovo bila tekma dve velike ekipe,a ne tekma na kojoj gostuje gigant,a mali domacin ce da prba da ga iznenadi.Pa se svi sad nesto cudimo,svi kolacimo oci kako je to Inter dobio.A onda i pored te pobede,ne valja igra,ne valjaju igraci,ma ne valja nista,i kao "nema pomaka u odnosu na prethodne sezone???

Ja ne znam,po kojim to kriterijumima se neke stvari gledaju? Taktika je danas nesto najbitnije...Kada imamo konglomerat vrhunskih igraca na terenu,pobedjuju oni koji medjusobno saradjuju,a ne oni koji su vise puta sutnuli na gol ili vise driblari.Inter je odigrao odlicnu utakmicu i pobedio,dao vise golova...Ja mislim da moze da bude i nezadovoljan primnjenim golom,jer ako celo poluvreme Celsi ne duje u krug od 20 ak metara od tvog gola,onda si morao da izdrzis i tih drugih 45 min...

Ljudi to su velike tekme,veliki su ulozi,ne ocekujte da neki tim dominira nad drugim,nema vise toga,nema vise pobeda od 3-0 i ponizavanja protivnika uz leprsav fudbal...To su Inter i Celsi,smesno je traziti da jedan tim domonira i to pokaze  u statistickim parametrima da bi zadovoljio one koji sem poseda lopte i prebrojavanja suteva ne vide nista drugo...

Inter je pobedio Celsi,glupo primio gol koji nije morao,i sad su u vecem problemu nego Celsi...Da je Celsi bio bolji u nekim pravim fudbalskim segmentima,to bi i realizovao,ostavite se statistickih podataka i dobacivanja i davljenje lopte na 40 metara od gola...A svaka lopta koju su gubili bila je opsanost da prime gol.A da ne pocnem da brojim Interove kontre i sanse,koje nisu plod individualnog suta,ili sprinta,nego kolektivne organizacije kontra napada...
« Poslednja izmena: 25. Feb 2010, 18:37:18 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Извини Падрино, али ја се не слажем ни са једном реченицом у твом посту. Мислим да ствари ниси сагледао објективно, и да ово говориш из "срца".
+1
Падрино као да смо гледали различите утакмице.

Ово ми је фаворит

Inter da je hteo,uzeo bi loptu i igrao na drugi nacin
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 
Пази Падрино, цела твоја прича око тога да Интер треба бити незадовољан резултатом не стоји, јер је Интер тај који целу утакмицу није успевао да повеже три тачна додавања у једном нападу. То значи да нису добро играли у нападу. Можда ти доживљаваш то другачије, можда једноставно напишеш ону омиљену "Мурињо им је рекао да не додају добро, јер је хтео да завара противника и препусти му иницијативу", али оном ко је гледао утакмицу без било каквих емоција, је прилично јасно шта се десило.

Оно где је Интер одиграо добро јеста одбрана, а учинак у нападу им је феноменалан само из разлога што су из две и по прилике дали два гола и нема ту неких других ствари за похвалу. Кад тебе Челзи стисне, Челзи који не притиска ни Вулвсе кад играју Премијер лигу, а ти сваку лопту избацујеш директно према нападачима, обично и без икаквог гледања, а тако је Интер играо током већег дела утакмице, онда је бесмислено говорити о контролисању стања на терену.

Има и Интер итекако разлога да буде задовољан овим резултатом. Знајући Муриња он се сигурно спремао за 0:0, па да није било оног раног гола, већи део утакмице би протекао у трулој атмосфери, где би Интер бранио тих "сјајних" 0:0, а Челзи не би био превише заинтересован за напад.

Ako ste gledali ranije LS, seticete se kako su Juve i Milan uzimali titule. . . Mislite da su igrali leprsavo? Jok, ziheraska igra, bez lepote. . . Tako je juce Inter odigrao protiv Celsija. . . Uz malo srece mozemo da ih prodjemo iako sanse nisu ogromne. . .

Резултат јесте у првом плану, али да ли верујеш да би се некадашњем Милану и Јувентусу могло десити да им онакав дрворед од противника контролише утакмицу? Smile
« Poslednja izmena: 25. Feb 2010, 19:17:46 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Zapravo Milan je to najvise i voleo. . . 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 
Јесте. Поведу и свесно препусте иницијативу. А шта су радили, кад одузму лопту?

Ударили би контру, такву да чим видиш како започиње имаш утисак да ће нешто испасти на крају. Како је само Кака знао да истрчи с лоптом и посере се по противнику! Smile

То код Интера никако није био случај синоћ. Баш против Милана у задњем дербију су показали тачно оно о чему говорим, али синоћ се углавном све сводило на испуцавања према нападу, а ако би пробали кратко, брзо и по земљи, обично би изгубили лопту већ након трећег додавања.

Не кривим их, јер је Челзи далеко озбиљнији противник од Милана, али са овим се само осврћем на причу о контроли утакмице.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2010, 21:17:01 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Колико се ја сећам МИлан је увек тежио да контролише утакмицу, а вала и имали су играче да је контролишу. Помени је и циљ фудбала контролисати текму и покушавати из свог поседа створити шансу и дати гол.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 
Колико се ја сећам МИлан је увек тежио да контролише утакмицу, а вала и имали су играче да је контролишу. Помени је и циљ фудбала контролисати текму и покушавати из свог поседа створити шансу и дати гол.

Ма Милан је могао да игра како пожели. Једно време су имали тако комплетну екипу, да су могли играти све од Катанаћа до шпанско-бразилског стила. Smile Морали су са таквом екипом узети више трофеја.

Мада су заиста често волели да се повуку и створе противнику привид надмоћности, а у суштини противник не би имао појма ни шта, ни како, ни где, ни зашто, већ би само у једном тренутку лопта дошла до Каке који би истрчао контру, отресао чуваре и упослио нападача за гол.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2010, 21:23:44 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Па добро кад наиђеш на јаког противника онда се постављаш и према резултату. Није  проблем после вођства повући се и играти на контру, само то треба знати одиграти. Интер то не уме, написао си већ шта су радили.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

MAC MAC

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2249
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson w200i
Pobedice inter... zavuci ce neki gol iz kontre Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Па добро кад наиђеш на јаког противника онда се постављаш и према резултату. Није  проблем после вођства повући се и играти на контру, само то треба знати одиграти. Интер то не уме, написао си већ шта су радили.

Molim procitajte ovaj post,znam da je predug kao i vecina mojih,ali ovo je sutina mog misljenja i zasto toliko pricam o Interu i uopste o danasnjem fudbalu a na primeru ove ekipe...

Tendencija modernog fudbala,pa i sporta uopste,ne vezano da li je fubal,basket,ragbi,rukomet ili cak i neki sportovi koji nisu kolektivni jeste da tim i sportista igraju isto po jednom sistemu i sablonu ne vezano za rezultat.Inter to pokusava,Inter pokusava da 90 minuta igra jedno te isto,na taj nacin igra i Milan,i Barsa,i Real...zavrsila se era fudbala kada napadas,das gol,pa se "povuces" nema vise toga.Sada pravis tim koji ce 90 minuta igrati jednu igru,po jednom sistemu koji je napravljen.E sad po kvalitetima igraca tu igru i kreiras,Barsa moze da po kvalitetu igraca celu tekmu  igra tako sto ce da ima loptu i da kruzi,napada.Celsi to ne moze,Celsi igra nesto drugo,Inter igra trece,ali jednostavno to su sitemi i nesto sto se radi godinama.Tendencija je da se od ograca naprave roboti kod kojih nema previse improvizacije nego koji ce 90 minuta da izvrsavaju zadatke i koji su mentalno toliku uravnotezeni da ih nista ne moze izbaciti iz takta da se pogube.

Tako dakle svaki tim na ovom svetu,a pogotovo oni veliki imaju svoje sisteme i svoju filozofiju kako ce da igraju.Jedan trener dovoi tehnicare i trazi da se uzima lopta,drugi dovodi "igrace zadataka" koji su poslusni,ali je smesno to uporedjivati.Veliki su to giganti,a razlike izmedju tih igraca su minimalne,jer svi igraju fudbal,svi su nauceni i svi su selektirani zbog odredjenog kvaliteta koji doprinosi timu.Proslo je vreme kada dovedes Maradonu i 10 momaka koji su prosecni i to je to,prosla su vremena da onaj koji ne zna fudbal igra "odbranu".Danas svi igraju fudbal i svi su podredjeni ulozi tima,i svi cine jedan mozaik.Evo primera vezanog za basket.Nema vise igraca u velikim timovima koji se odvaja i daje 30 po tekmi,danas 12 igraca daje po 10ak poena,jer su ubaceni u sistem i funkcionisu tako sto svako obavi svoj posao,i svi se rotiraju.U basketu se to vidi jer se svaki sekund nesto desi i svaki minut neko poentira.U fudbalu za 90 minuta neki ljudi ne vidi na koji nacin tamo neki zadnji vezni igrac uslovno receno 'poentira",ljudi vide samo kad neko napravi neki potez ili kada postigne gol.A u stvari svaka pozicija je bitna i svako je svojim kvalitetom odradio posao za kolektiv...

Zato je pricam pricu o tome da u vrhunskom sportu nema vise pobeda sa velikom razlikom ili dominacije na terenu.Lion ima osmogodisnji sistem,koji je dao rezultat protiv najskupljeg tima na svetu koji taj sistem tek gradi.Junajted je dobio Siti,iako po imenima Siti ima mozda i bolje igrace ali Junajted ima Fergusona i do9gogodinji rad i selekciju igraca koji nisu mozda kvalitetni,ali su potreni i kada se ubace,odrade svoje i to donese prevagu.Zvezda je vodila protv Bajerna 2-1 do 10 min pred kraj,na atmosferu i ekstra motivaciju,a ja nisam primetio da je Bajern promenio svoju igru i kada je bilo 2-1 ili 2-2,ili rezultat pre toga.Imaju svoju igru koju su guslali dok nasi ne padnu i ne prime 2 najgluplja gola pred kraj...

Nadam se da razumete sta pricam,malo sam skrenuo sa Intera,ali sve je ovo i vezano za to is kojih pobuda ja nekoga branim,i iz kojih pobuda je meni smesno da komentarisem kada igraju vrhunski klubovi ko je koga nadigrao,po statistickom parametrima...
« Poslednja izmena: 26. Feb 2010, 16:18:26 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 696
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Okt 2025, 03:34:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.34 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.